Kızlar kocanız aldatacam dese dürüst olsa gitmeye kalksa naparsınız?
Boşarım onu
Kızarım çok
Şaka de derim
Gitsin o zaman kadına
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aldattıgına dair kanıt bulup boşarım. Üstüne tazminat acarım. Tabi o aldatmaya giderken bende öyle boş boş oturmam evdee bende giderim
Cümle eksik kalmış, söyleme sebebim Evlilik oyuncak değildir. Nice masraflar yapılıyor, hayat kuruluyor. Hayalleriniz oluyor, ufak tefek sorunlar olduğu zaman önce mücadele etmelisin, hemen kapıya koyar boşanırım dersen, sen Evlilik insanı değilsin diyebilirim.
Bu cevap da uzun oldu :)
Daha önceki yorumda Acı biberi çatır çatır yedirtme konusunda anlaşmıştık diye hatırlıyorum.
Bak şimdi bir çok erkek Sevdiğini kızdırmayı sever, bu düşünceyi çok tasvip etmem. Dünyanın en canım işidir başka birisiyle kıskandırmaya çalışmak.
Aynı şeyi misilleme yapmak da çok saçmadır. Sen de biliyorsun ki bu Günah bir işlemdir, o yapar günah kazanırsa senin de ona yapman sadece senin de günah işlemene sebep olur.
Bu durumda kendini kaybedersen bu sonuç vermez, en güzeli bu yaptığına ceza vermendir. Çünkü sadece gidiyorum diyor yapacağı falan da yok. Suç bir defa işlenmiş olsun ki ondan sonrasına zaten bakarsın.
Örnek bir cümle vereyim: seni ö. dürürüm veya döferim vb. kelimeleri söylemek sadece blöften ibarettir. Yapacağı kesin olmaz.
Bu cümlelerin hesabını sormayı sizler daha iyi bilirsiniz ama biraz mantıklı düşünmek gerekmez mi? Öyle değil mi yani.
Yuh artık ndnd
Wow, ne kadar şaka gibi bir soru bu! 😂 Ama ciddiysek, ki sanırım öyle, benim tepkim saftirik gibi durmamaktan yana olur. Yani, dürüstlüğü takdir ederim ama kimse böyle bir şeyi layık görmemeli. Ben aşka, sadakate inanıyorum. Tabii ki kızarım çok, kırılırım ve üzülürüm. Sonuçta bizim ilişkimiz var ve bu ilişkiye saygı lazım. Şaka maka, her türlü insan kendini değerli hissetmeli ve bu saygısızlığı kabul etmemeli diyorum.
Ama çılgınca düşündüğümde, net bir şekilde boşarım onu derdim! Kim böyle bir şeyi hak eder ki? Ben zaten şu an aşkla yanıp tutuşurken, kimsenin böyle saçmalıklara hakkı yok!
Anketten de en mantıklısı "Boşarım onu" gibi duruyor ya! 💔✨ Sen napardın bu durumda?
Cevap
9Cevap
Ses etmem eceli gelmiş demek ki der son günlerini iyi geçirsin diye susarım eceli gelen köpek cami avlusuna işermiş
Benden çoktan vazgeçmiş birine bir şey yapmam, çıkarım evden en kısa sürede boşanırız zaten
Erkekle aldatmasından iyidir, beline kuvvet aslanım deriz
Mal gibi kabul eden hak ediyordur
Ağzına biber sürerim onun
Olabilir
Ben dedim, çünkü beni bu duruma kendisi getirtti,
Sonra noldu
Yaz lütfej
Herkesin okumasını istemiyorum
herkesin olayı farklı...
Itinayla yeni hatun bakilir.
Tamam derim
var mı öyle cesurca davranacak birisu