Engeli kaldırdı kaç gün profli gizledi bugün hiç yapmadığı s3yi yaptı çok eski bir fotoğrafını profil yaptı wp de yeniler de de instagram da hikayeler paylaşır oldu arka arkaya günler hikayelerime de bakıyor neden böyle davranıyor niye bir mesaj atmıyor bu ben anlamadım bugün yeni koydu profilini
Cevabın nedir?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
3Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 260,7b cevap paylaştı.
u 1 yılevet bence uzak durun onlardan
01 Yorumla
Soran1 yılDiyorum ya neyin kafası aq inş ona
Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Onun bayağı eski bir sevgilisiysen aklının bir köşesinde hala sen olduğun için bunu yapıyor olabilir.
0125 Yorumla
Soran1 yılÖyle mi diyorsun birkaç gündür aktif hikaye atıyor instagram da benim de hikayelerin yarısına bakıp diğerlerine bakmıyor bugün de böyle yaptı nesi zor
Soran1 yılWp ye koyduğum fotoğrafı bile görmüş duruma attığım yani bakmıyor demiştim ya bakmış kabak gibi taa eskiden çekindiği fotoğrafı da profil yapıp valla billa ya
Soran1 yılGece özlemi çöktü herhalde
Soran1 yılBaktı geçti resmen wp de kendi fotoğrafımı koymuştum zaten belki de özledi ama bir sey yazmadı ki
- 1 yıl
Bazı insanlar öyledir ki ne kadar kendini kandırsa bile, ne kadar uzak durup gurur yapsa bile, ne kadar eskiden sevdiği kişiyi tekrar sevmenin ona zarar verdiğini iddia etse bile asıl gerçek onların hala deli gibi seviyor, özlüyor ama kabullenemiyor olmasıdır ve bu noktada ne istediğini bilmeyip kendiyle iç savaş veren bir insana yapabileceğin hiç bir şey olmamakla birlikte kendi haline bırakmanı tavsiye ederim.
Soran1 yılBazen gerçekten çok özlüyorum bazen de nefret ediyorum sadece ya da içim acıyor ya onu özlüyorum ya da iki anıyı belki o da öyle hissetti ne ben yazıyorum ne de o keşke bir şey yapsa
Soran1 yılGece 12 de wp den koyduğum durum fotoğrafına bakmış şimdi baktım pes yaa ne zaman engeli kaldırıyor ne zaman yeniden profilini kaldırıp bakıyor pes her şey özlem
Soran1 yılNe yapsam acaba baksana bu kadar yakınken hep uzak olmak ne biliyim yani
Soran1 yılAcaba bugün de bir wp de durum olarak fotoğraf koysam mi ki neyin kafasında bakam
Soran1 yılPoyraz karayel sözü attım bu sefer bakam bakacak mi biz sevgili de değildik bu arada
Soran1 yılBir durum olarak boykot bir de sığınmacilarla ilgili bir nane paylaşmıştı zaten bilerek açmadım dün de profil koyunca wp ye kendi fotomu durum yapam dedjm gece 12 bakmış resmen aptal beyinsiz
Soran1 yılBence hem özlüyor hemde gizlendiği şeyler var açık ve net en son Mayıs ayında umrumda bile değilsin demiştim görüldü atmıştı ondan sonrası strateji ve işte bu durumlar
Soran1 yılYeniler de instagram da aktif olmaya başladı yani hikayeler koydu ya bir boykot ya bir sığınmacı ya da kendini koydu bildiğin bir gün önce ben weekends çıkartması koydum o da değiştirip aynısını koymuş benim wp ye attığım durumlara bakmadı bile daha nasıl zor tutuyor ne bok yapıyor acaba
Soran1 yılYaaa ohaa harbiden inanmıyorum resmen sumdi de 3 dk önce falan wp deki profil resmini başka bir foto yapmış ohaaa resmen nispet yapar gibi ohaa diyorum tebrikler
Soran1 yılAma benim durumlara bakmadan yapmış bunu canım mal
Soran1 yılBir şey diycem de instagram hikayelerime de bakmadı ki ama
Soran1 yılOrası da doğru biz konuşmuyorken ki zaten hala iletişim yok o zaman her gün ne koyarsam instagramda direkt bakıyordu canım beyinsiz ama sonra bir geri çekildi yarısına baktı bakmadı ve tek bir şey fark ettim ben arkadaşımla samimi pozlar verince ve koyunca bu da instagram hikayeler de aktif olmaya başladı 3 ve 4 gün aktif hikaye paylaştı zaten bunun sebebi ne merak ediyorum
Soran1 yılHayır kadin
Soran1 yılVar ya resmen profilini değiştirip kaçtı madem neden geceyi bekledi dün de gece 12 de görmüştü ya durumları şimdi hala bakmamış bile durumlara pes be
Soran1 yılPeki ne yapmak gerekiyor ki onu anlamadım
Soran1 yılFestivale gitmiştim onun memleketine hikaye koydum yakin erkek arkadaşımla hepsine teke tek baktı bugün kendisi de festivale gidip hikaye atti kesinlikle kasıtlı değil mi 3 saat önce de yeni hikaye atti mesela valla pes yaa garezi var
Soran1 yılYa zaten sıradan festival alanını çekmiş ortamı video çekip koymuş baktım 3 saat önce de yeni hikayede aynı ortamdan koyup teşekkürler yazmış ne de karı kız var
Soran1 yılKesinlikle kasıtlı ben cuma festivale gittim arkadaşımla cumartesi hikayelere baktı zaten cumartesi de kendi gitmiş festivale ordan koymuş bugün gene gitmiş ve hikaye koymuş bende açtım baktım biri 23 s kngd biri 3 saat önce
Soran1 yılKesinlikle işte bana da öyle geliyor ben festival hikayelerinden sonra yeni hikayeler koydum onlara zerre bakmadı kendi festival hikayelerini koydu ben açtım baktım mal başlıyım ya da garezli
- 1 yıl
Dikkat çekmeyi başarınca şimdi bilerek bakmamaya karar verdi ki şimdi ya hiç bakmayıp bir sonraki hikayene bakacak ya da son hikayelerine gece bakacak ve şayet bu iki durumdan biri yaşanırsa çocuk büyük ihtimalle ilgini çekmek için sana sıcak-soğuk taktiğini hikayeler ve görülmeleri üzerinden yapıyordur.
Soran1 yılHani şunu anlamıyorum böyle yaparak ne boka varacak benim o festival hikayelerime bakti okey dedi benim memlekete gelmiş ama hiç görmedim haberim yok harbi bende onu zerre görmedim kendi kapak olsun der gibi üst üste 2 konsere gidip hikaye atıyor artık Hangi karı kızla gittiyse
Soran1 yılArtık konser de karı kızla yiyismistir sırf konser alanını çekmiş şarkılı falan bir de etiketleme yapmış kendini cekmemis ne de sesi çıkıyor
Soran1 yılO derece sessiz yani derinden konserle karı kız çarptı herhalde
Soran1 yılHiçbir şekilde bakmadı hikayelere full sessiz sırf yazdirtmak için gitti bakam şimdi ne yapcak
Soran1 yılAşırı suskun aptal fesatligina gider anca konsere üst üste gitmiş ya bir de
Soran1 yılYani çok tuhaf ve isteye isteye ben wp de durum koyuyorum kendi bakıyor sonra ertesi gün yeni bir şey koyuyorum bu sefer bakmadan kendi profilini degisjtiryir eee festivale gidip hikayeler koyuyorum ertesi gün üst üste festivale gidip kendi hikayeler koyuyor sonra hiç dönüp yeni hikaylerime bakmıyor ya da kendi bir halt koyuyor aslında hepsinin içinde bir sey var çok suskun
Soran1 yılSenin dediğin bakıp bakmama olayi daha yaşanmadı bakam kikbilir ne bok karıştırıyor ne zaman bakicak kendi konser hikayelerine full baktım
Soran1 yılValla zerre bir ses yok bir hareketlilik yani ne wp deki duruma baktı ne de instagram durumuna kendi hikayelerini koyduktan sonra bende açtım baktım bir bok çeviriyor yüzde yüz
Soran1 yılSanırım baya garezlendi kaprislendi hiçbir değişiklik yok soluğu konser de aldı ya aptal başlıyım ya da beni o günde konser de sandı gülmekten öldüm
Soran1 yılKari kızla kopmuştur artık konser de valla sesi çıkmıyor acaba yazsam mi mal ya
Soran1 yılAğzından uyuyor yani yleyse
Soran1 yılO derece gareziii var full sessiz senin dediğin gibi 2 olayı da yapmadı
Soran1 yılOfff harbiden o da doğru ne kendi hikayeye bakıyor ne de koyuyor bak resmen sinyal gibi bir şey verdi aslında ohaa harbiden canım
Soran1 yılSence boyle ne olacak ki kendi mi bir seu yapacak ben konsere gittim diye üstelik yanımda sevmediği erkek var diye bunu yapıyor önceden bunu yapmazdi bir sey oldu hala bakmıyor çünkü yalandan hile olsa kendi bir şey yazmıyor çünkü anlamıyorum
Soran1 yılBelki de çoktan yeni sokuk bir kız buldu kendine sokma sokma yani nerden bilcez ki bana bile diyordu ben seninle niye uğraşıyorum madem diye açta gotunle uğraş başlıyım yenilerde 2 3 haftadır bunu yapıyor sanki kendi karizması cikzilir
Soran1 yılNasıl yani yaa bu bana kendisi konuşmadığımız zamanlarda bir lafta sevgilim var engellettirme kendini diyen bir adam herif yani neyin kafası aq ben mi dedim git konsere diye neyin kafası hala neyin egosu insan seviyorsa bile bir şey yapar asla yazmam bakam ne bok yapcak biz 3 ay konuştuk
Soran1 yılPeki yazarsam ne olur sence baksana sanki konsere gitti gekdi hikaye koydu da ne bok oldu sadece sessizliği koruyor neyin kafası aq yaptığı son hamle sanki aptal beyinsiz
- 1 yıl
İlgini daha da çekmek için bu hareketleri sürdürmeye devam edip sana umursamaz imajı verecek olmakla birlikte sen daha çok merak edeceksin ta ki seni bir gün yatağa atma kıvamına getirene kadar ve pişman olacağın bir şeyi yaşamak istemiyorsan yüz vermezsin çünkü gerçekten seven insan işleri gerçekten bu kadar komplike hale getirip tuzak oyunlar oynamaz.
Soran1 yılBakam son projesi ne bok olcak kendi de gitti konsere ben de gittim konsere ne bok geçti eline yani yazmak isteyen yazar kasmaz hiçbir haltı kimse kimseyi yemiyor neyin egosu harbiden sırf intikam peşinde sanki ona kaldık ne inanmış
Soran1 yılAbi ben şunu anlamıyom niye bu kadar kasıyor sırf beni mi istiyor niye oyun yanii hiçbir engel yokken neye taktı kafayı bu kadar ben yatmam ki
Soran1 yılKendi biliyor huyumu neden kesin bir sebep var
Soran1 yılPeki sevgili olmak istemiyor mu ohaaa ya hiçbiri de olmayacak asla
Soran1 yılBakalım ne olacak da ne zaman bakmaya başlayacak aptal başlıyım nasıl kendini tutuyor anlamıyorum konseri verdi gitti resmen öldüm
Soran1 yılSonuçta konsere bana kapak olsun diye gitti yaa ne yapacak ne zaman bakacak bakam allahin aptalı beter olsun kına yakiyordur
Soran1 yılŞu zamana kadar yazmadım da bir paralel konsere gitti diye hikaye koydu diye ona yazcagimi nasıl düşündü ki onun stratejisine sokayım sanki dokunulmazlığı var beyinsiz
Soran1 yılAptal başlıyım abii harbiden hiç mi hiç bakmıyor ne egoymus aqqq kimbilir ne bok karıştırıyor
Soran1 yılOna bir mesaj atmadığım için mi soğuyor yoksa konser hikayesinde yanımda erkek yakın arkadaşımı gördüğü için mi aptal artık hasbelkader
Soran1 yılKesinlikle altından bir bok cikcak
Soran1 yılValla ben soğutacak bir şey yapmadım sanki kendi pop star cokta tin sokayım kendi kafasında bir nane var çünkü ondan
Soran1 yılDiyorum yaaa sokuk aptal kardeşim sapık bir insan olsa şimdiye 9 defa yazardı somut bir şey yapardı kpnserle kalmazdi
Soran1 yılŞu an bana karşı ne hissediyor bilmiyorum demek ki hukayeler baya koydu buna ben yazsam ne tepki verir mesela ya da niye hala yarış halinde sanki şey gibi bir şey yapmıyor ama belli etmese de sanki bir yerlerden izliyor sanırsın vefat etti
Soran1 yılResmen hikayeleri go4dukten sonra benim şey dedi sen de konsere gittin bende gittim dedi kafasında bende açtım baktım hikayelere sonrası toz duman
Soran1 yılMuhtemelen o kendi hikayelerini koyarken beni hala konserde sandı ya da başka
Soran1 yılİlgi çekip yazdirtmak işte aptal harbiden yüzde yüzde hesabına girip aaa hikaye koymuş ama açmam birbdegisijklik yok diyip çıkmak beyinsiz
Soran1 yılBenim diğer hikayelerime bakti bu arada kendi memleketiyle olan hikayelerjm silinmisti zaten dünkü hikayelerimi gördü bakmış bugün vayy be siniri geçti zaar
Soran1 yılBugün kız arkadaşımla fotoğraflar çekinip hikaye koydum bakam ne zaman bakacak aynrn dediğini yaptı resmen
Soran1 yılHikayelere bakmak için neden bu kadar bekledi ki aptal kendi konser hikayelerinden sonra bakabilirdi her şeyi o kafar zora sokuyor ki şey gibi kim önce pes ederse
Soran1 yılYa bir insan hiç özlemez mi mesela geceleri falan brn özlüyorum şahsen Hani nabiyor benim yerimi doldurabilecek kimi bulabilir ki
Soran1 yılYa da biriyle konuşuyor mu hani geceleri falan özellikle hep gece çok özlüyorum o kadar gözüm alışmış bazen resmen 4 gün falan bir yazmamı falan bekledi herhalde sonra kendi de hikaye koymadı bu aptal
Soran1 yılNasıl yani anlamadım
Soran1 yılNasıl anliycam onu mesela
Soran1 yılTekrar hikayelere bakmaya başladı abii ya artık bir şey desin madem Hay ben
Soran1 yılDemek ki garezi sınırı kıskançlığı gitti sanki fabrika ayarı konseri verdi kaçtı ya en son aptal anca karı kızla gider gerçi sadece video vardı
Soran1 yılNasıl yani onu anlamadim
Soran1 yılValla Oğuzhan koçu yüksekten çekmiş bur de konser alani seyirciler vardi acaba taktik mi obda karı kız görmedim
Soran1 yılValla dun kokorec yemeye Eskişehire gelmiş sonra hop benim hikayelere baktı bugün de baktı dediğin gibi gudubetligi gitti herhalde
Soran1 yılKısır döngüsü
Sen dikkat ediyorsun diye yapıyordur
04 Yorumla
Soran1 yılİnan bilmiyorum birkaç gündür falan bu kafalarda çünkü
Soran1 yılEngeli kaldırıyor hiç yazmıyor bak mesela profili değiştirdi yeni koydu diye ben de wp de koydum durum bakmıyor aptal başlıyım neyin egosu sokayım
Soran1 yılBir bokluk yapicam ona sokayım harbiden neyin kafasında bu 8 Haziran da engeli kaldırdı sonra profili gizliyor bugün de eskilerden bir foto koyuyo profile ne yanj amaç
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Vay canına, bayağı karışık bir durum! Kafanın karışmasını anlıyorum. Belli ki bu çocuk bir şeyleri belli etmeye çalışıyor ama doğrudan adım atmaktan çekiniyor gibi. Sosyal medya hamleleriyle dikkatini çekmeye çalıştığı ortada, belki daha önce verdiğin bir tepkiyi tekrar almak istiyor 🤷♀️.
Amaaa, kim dert moduna girmek ister ki, değil mi? 😇 Bu durum sana göre bir şey mi, yoksa kafa karışıklığından mı sıkılıyorsun? Net olmak her zaman iyidir. Bence bu gizli taktikler yerine doğrudan konuşmayı denemesi daha mantıklı olurdu. Ama eğer sen de ilginç buluyorsan, neden bir mesajla ilk adımı sen atmayasın ki? 💌 Amaaaa unutma, zamanını ve enerjini gerçekten hak eden birine harcaman çok daha tatlı olur. 😘