Güncellemeler
1 yıl
Evet arkadaslar? Cevapları alalım
Bir çok konuda hemcinslerimden çok daha iyiyim ama kızlar bana bakmıyor, beni istemiyor. Egolu birisidr değilim. Ben deneyince krıterler braddpit başkası deneyince çiguli olsa kafi. Zarganada olsa, kafanın içi bom boşda olda s*k beyinlide olsa kafi. Ben denerim tanınmak bile istemem. Ne yapayım?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hem nasip işi hem de sosyalleşme becerisine de bağlı. Tabi keko erkek akımı da var. Eli yüzü düzgün yakışıklı adamlara da bakmıyorlar artık.
Tip olarak normalim
Çok iyi derece latin dansı biliyorum
Orta derece gitar
İnsanların özeneceği iş
Sayısız kitap ve bir çok alanda bilgi
15+yıl crossfit
Çok iyi giyinirim
Kabaca böyleuim ama 50 kilo ya da şişman. Bakımsız ya da giyinmeyi bilmeyen. Teneke adamlar kız buluyor...
Sosyal beceri meselesi sanırım ben de birçok kızdan daha guzelim ama benim de yok sosyal olarak çok iyi değilim yani kabul ediyorum
Yoo sosyal becerim var, bir çok alanda sosyalim.
Yalnız full taş*k muhhabeti etmek sürekli kakakikiki yapmak sosyal beceri değildir. Bunuda evli olan her kadın duvara toslayıp anlar. Ondan dolayı %90 kadın evlilik önermez.
Bilemiyorum o zaman zannettigin kadar ortalama üstünde değilsindir
Tip olarak normalim
Orta derece gitar
İnsanların özeneceği iş
15+yıl crossfit
Çok iyi giyinirim
Kabaca böyleuim ama 50 kilo ya da şişman. Bakımsız ya da giyinmeyi bilmeyen. Teneke adamlar kız buluyor...
Yas kaç peki
32
Kel misin acaba
Ondan mi
Tipimi bir atsan olur mu?
Olur
Xoer yetmedi takip attım tanıman için
İlk sen yaz xper yetmedi yine
Bir tane aşırı çirkin kilolu arkadaşım vardı ama her gün başka kızlaydı. Konuşmayı öğren
Dostum tekrar oku yazdığımı
Ek olarak konuşuyorum deniyorım. Bakımsız, giyinmesini bilmeyen adamlarla oluyorlar
Bro demek ki sandığın kadar iyi değilsin?
Tip olarak normalim
Orta derece gitar
İnsanların özeneceği iş
15+yıl crossfit
Çok iyi giyinirim
Sosyal becerilerin yok muhtemelen
Yoo var, bir çok alanda sosyalim.
Yalnız full taş*k muhhabeti etmek sürekli kakakikiki yapmak sosyal beceri değildir. Bunuda evli olan her kadın duvara toslayıp anlar. Ondan dolayı %90 kadın evlilik önermez.
Topluma ortama uyum sağlayabilmek bir parçası olabilmek bir sosyal beceridir. Beğen yasa beğenme ortamda değer verip görmüyorsan demek ki becerilerin zayıftır. Evlilik ben evli değilim ama ben de önermem yapmam saçma sapan bişey
Arkadaşça değer görüyorum ama diğer türlü olmuyor. Uzun ya da yakışıklı değilim. Kadınların istediği feminen kakaakkikki şeklinde sürekli olamıyorum. Lanetler olsun ki bir duruşum var. Dolayısıyla sevilmiyorum, beğenmiyorlar benç
Toplu şekilde red yiyorsan sevilmemenin sebebi sensindir. Bir kişi iki kişi olsa okey. Diğer türlü birazda sorunu kendimizde aramalıyız senin saydığın çoğu şey kendinle ilgili karşı tarafı etkileyecek şeyler değil. Özgüvenli misin komik misin pozitif misin saygılı mısın bunlar önemli
Özgüvenli sözünü bizim kadınlar çok iyi boş yapmak sürekli güldürmek sanıyor. Özellikle evli kadınların yanındaki adamı daha iyi tanıyıp tiksinmesinin ana sebebi bu. Araştırmalarda var bununla ilgili. Özgüven sorun çözme becerisi, sorun olduğunda soğuk kanlılıkla en doğruyu yapmaktır. Çoğu erkekte en ufak sorunda mal oluyorlar. Yerine göre komik ve saygılıyım.
Ama dediğim gibi beni beğemiyorlar
O özgüven değil ama şaka yapabilmeye çalışmak özgüven mesela. Ağzı laf yapmak bir beceridir kim kös kös eşiyle oturmak ister ki? Evli kadınların boşanma sebebi bu bile değil istatistikleri kontrol et. Özgüven tanımın da yanlış mesela Almanlar sıfır duygu çok rasyonel insanlardır ama özgüvensiz bir millettir. Belki de sen hayatı çok ciddiye alıyorsundur
Evlenince hangi erkek çok iyi laf yapıyor?
Evli kadınların boşanma sebebi duvara toslayıp aslında evlendiğinin bambaşka olmadı. İngilizcen varsa the rational male okursan anlarsın. Kıytırık araştırmaları dikkate alma, uluslar arası olanları al.
Sporu bırakıp, hatta kitapları bırakıp, kötü giyinip mal birisi olarak biraz denemeler yapıp sonrada öleceğim. Bir bunu denememiştim. Böyleleri boş kalmıyor çünkü
La havle