Sizi deli gibi seven takıntılı eski sevgili?

Bundan 2 sene önce bir kız arkadaşım oldu, kız gerçekten çok güzel bir kızdı. Dünyanın en sakin ve tatlı kişisiydi, benim kıza yapmadığım şey kalmıyordu. Kötü ilişkilerden çıkmıştım ve böyle bir kızın beni sevmeyeceğini düşündüğüm için kızı durmadan test ediyordum. Sonunda ayrıldı ve bana bir kötülük de yaptı. Ailemle aramı bozmak tarzında bir şey yaptı.
Ben de sinirlendim aşırı. Sonra barışmak istedi ama ben kabul etmedim, bir daha da yazmadı, ben de üstüne yeni sevgili yaptım. Ben onun hep beni düşündüğünü ve özlediğini biliyordum. Yine de ben geçmişi aşmıştım ve tamamen hayatıma devam etmeye çalışıyordum.

Yeni sevgilimle 1.5 senedir sevgiliyiz şimdi. Sevgilim bu kızı çok kafasına takıyordu, kendisini onunla kıyaslıyordu. Ve artık manifestledi mi nedir eski kız tekrar karşıma çıktı ve şunları söyledi.
"Seni seviyorum, hep seviyordum, sana olan sevgimin ne kadar güçlü olduğunu biliyorum. Senin bir ilişkin olabilir. Buna saygı duyuyorum. Ancak bu seni tekrar kazanmak için şavaşmayacağım ya da çabalamayacağım anlamına gelmiyor. Sevgilin benden rahatsız olabilir. Umrumda değil ben seni kazanmak için elimden geleni yapacağım" dedi.

Bunun üstüne, çok sevdiğim bir yemeği yapıp getirdi. İstemediğimi söyledim. Kapıya bıraktı. Arıyor açmıyorum. Geldiğinde "En son uzak dur benden" diye bağırdım. Polise vereceğimi söyledim. Ama aslında bir yandan bunları yapması hoşuma gidiyor. Sevgilim, kızı hep kıskanıyordu zaten güzel diye, onunla kavga ediyoruz. Ayrılıyoruz, yine gidip sevgilimle barışıyorum. Ama diğer kızın çabalaması çok hosuma gidiyor.

Sizi deli gibi seven takıntılı eski sevgili?