Peşimden koş, çabala, gel peşimden ama ben adım atmayacağım mı demek istiyor? Amaç ne? Gücendi barışmak için adım atmam gerekiyor diye düşündüğüm için bu ara bir tık peşinden koştum. Kendimi affettirmem gerekiyor diye düşündüm. Emoji ile cevap verse bile cümle yazdım. Bir iki kere görüldü attı yine de yazdım. 5 ya da 6 kere böyle oldu. Normalde iletişimimiz böyle değildi. Ama canım tatlım öpücük filan da attığı için istemedi diye düşünmedim. Ama baktım sürekli benim çabama döndü. Canım sıkıldı ve dedim ki
ben bu şekilde seni taciz ediyır gibi hissetmeye başladım, sanırım bittiğini kabul etmem daha doğru olacak, seni çokça öpüyorum, her şey gönlünce olsun dedim.
bu mesajı 2 gündür açmadı bile ama durumlara bakıyor. Amaç ne amaç?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
seni yedek tutmaktır
Kısaca konuşmak istemiyor istese yazardı üstüne gitme.
Eski iş arkadaşım, önce seviyorum dedi ben arkadaşlar sever birbirini dedim, itiraf etmem gereken şeyler var dedi, duymak istemiyorum anladım seni dedim, dayanamıyorum çok özledim seni senden çok hoşlanıyorum, çok etkileniyorum, arkadaşça bakamıyorum sana artık çok yükseliyorum, artık arkadaş sınırında kalmak istemiyorum gibi sürekli duygu ve isteklerini ifade eden birisiydi. Bir ara olacak gibi olduk ama olmadık. Bir kere benim arabada el ele tutuşmak dışında yakınlaşma olmadı, bu sefer ben ona mesaj attım özledim diye. Canım tatlım diye mesaj atıyor, öpücük atıyor. Neyi özledin dedi. Sesini dedim. Ses kaydı atamam şu an gerginim ama atarım sonra dedi. Neyse ilk kez ben buna canım dedim. Canım diyen ağzını… demiş. Fren dedim bende. Ondan sonra işte görüldü atıp emoji ile cevap vermeye başladı.
Bende işte üstüne geldikçe seni taciz ediyor gibi hissettim, bittiğini kabul ediyorum, her şey gönlünce olsun dedim. Bir daha da yazmadım. Yani koşmucam peşinden dedim ama açmıyor mesajı. Ama gelip durumlara bakıyor.
Yol ver gitsin ne uğraşıyorsun ki peşimden kovala diyor
Kovalamam dedim kovalamıcam da
Yaşlar kaç ergen de değil yaşı
Benle aynı işte 35
Tanışma nasıl oldu
Eski iş arkadaşım
Sana cilve yapıyor peşinden koşman için o koşması lazım
İlgilenmiyoe
Okey baby lets go