Bi çocuk var sülük gibi yapıştı bırakmıyor sürekli reddediyorum ısrarla yazıyor çirkin buluyorum ama bişey de demek istemiyorm parasını yiyip atmali mıyım hep kendi diyor gel para sorun değil ws ama ben hic para konusu acmadim

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bi çocuk var sülük gibi yapıştı bırakmıyor sürekli reddediyorum ısrarla yazıyor çirkin buluyorum ama bişey de demek istemiyorm parasını yiyip atmali mıyım hep kendi diyor gel para sorun değil ws ama ben hic para konusu acmadim

Parasını kullanıp atmak.. Neden bunu yapıyorsun kendine, karşındaki kişiye? Kendine saygı duyan biri olduğunu umarak şunu söylemek istiyorum, gittikçe yaygınlaşmaya başlayan bu zihniyetin bir parçası olma lütfen🌸
Oh, bu durum bayağı sıkıcıymış anlıyorum 😑. Birisi sürekli seni rahatsız ediyorsa, özellikle de ilgini çekmiyorsa, en iyisi ona net bir şekilde hayır demek. Parasını yemek falan işin hem ahlaki tarafı hem de uzun vadede seni daha zor durumlara sokabilir. Net ol, "İlgilenmiyorum, lütfen artık yazma" de ve gerekirse engelle. Kendi mutluluğun ve huzurun önemli, hatırlatırım! 💪💕
Cevap
7Cevap
Israr ediyorsa ye alkol içme yanında lüks mekana götür bir kez hesabı iyi geçir bidaha yazmaz zaten
ben zaten icmiyom ama dediğin gibi yapsam mi jdjdjdjdjddjjdd
Yap tabi bende kızlara böyle yapıyorum sülük gibi yapışıp nolur buluşalım vs ama lüks mekan değil
nefret ediyorm böyle gurursuz insanlardan
Derken
Yapisanlardan bahsediorm
Kim gurursuz anlamadım ya
Parasini yedirirken seni de kullanmış olacak kendini kullandirma boş ver. Canı cehenneme
Engelle mq rahatsız oluyosan yiyip atmali miyim ne
böyle tiplerin başına bela olma ihtimali yüksek hiç konuşma
O eskortluğa giriyor ama sen bilirsin.
Yooo enayi olan almasin
bence yapma öye söyle ayrıl?
Normal değil. engelle gecy
Muhtemelen bununla buluşursun sen.
valla 1 kere bile gitmedim gitmeyi de düşünmüyorum
Düşünmüyorsan burada sormana da gerek yok. Kendini zorla buluşmaya yaklaştırıyorsun :D
Ayrıca birinin parasını yemekten bahsetmek de insanin kendine yaptığı saygısızlıktır.
Yooi değil kendisi açıyorsa benlik bi durum yok
Kendisi açıyorsa, ben de çakayım diye bir dünya yok. Kendine yaptığın saygısızlığa kılıf uydurmak oluyor bu.
saygısızlikla ne alakası var o da para demesin bende kullanmiyim siz erkekler de herşeye ağlıyorsunuz
Birinden hoslanmadiysan, rahatsız olduysan onun parasini yemek de kendine yaptığın bir saygısızlıktır, her ne kadar o teklif etse de.
Çocuğa da üzüldüm, senin gibi bir kıza düşmüş. Kafasını taşa vurmuş olmalı
Ağla mert
Niye ağlayayım ki? Senin gibi kezbanlari çok görüp yol verdim, senin gibiler ağlasın 😅
onlar seni kullanıp atmış olmasın:)
Evet, yarısı hâlen yazmaya devam ediyor. Baya kullanip attilar yani 😅 digerlerini engellemesem yazarlardi sanirim. Sen boş ver beni, git sülük parası ye.
Engelle geç bidaha yazma bana de
Benim ln bu yazıklar olsun
Sallama jdjdkdkdksksksjsjsjs
Ayşe Sen değil misib
Ne aysesi be
Zeynep sensib
Yok ben annenim kuzum
Sil.
Demek beni sevmiyordun o zaman neden umut verdin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?