Seven sevdiğiyle güzelleşir. Güzelleştiren sevgiler olsun.
💫🍀💐

Seven sevdiğiyle güzelleşir. Güzelleştiren sevgiler olsun.
💫🍀💐

Hayır ben aşka diye bir şeye inanmıyorum hiç bir şekilde.. genellikle şanslı insanlar daha kolay partner buluyor hepsi bu.. bu zaman da aşk dedikleri şey tipe ya da paraya göre insan seçmeleridir sadece
Genel olarak öyle haklısın✅
Bende öyle oldu, arayınca olmuyor zaten. Saçma sapan insanlarla karşılaştığım, her gün ağladığım sorunlu bir dönemdi. Bir gün araba kullanırken bağıra çağıra ağladım, köy yollarında uzun uzun dolaştım. Çok geçmeden de nişanlımla tanıştık. Mesela o da diyor mesela tam zamanında geldin diye. Hiçbir şeyden ümidim kalmadığı bir zamandı ve mesela bir sonraki yıl tanışsaydık hiçbir şey böyle olmazdı diyor. Yani her şeyin vakti var, sabretmek gerek
Aynen öyle vakitsiz zamanda doğru insansa kalıyor hayatında bir şekilde umarım hep mutlu olursunuz nişanlınla🩷
Her şeyin bir zamanı var ama biz bazen sabırsız olabiliyoruz normal olarak... çok teşekkür ederim 💖
Ben böyle iyiyim ya soru genel yalnızlık daha iyi görmüş geçirmiş biri olarak bu aşamaları😆😂Zaten iş temposu birine vakit ayırmaya yetersiz bende teşekkürler🩷
Gece 1 e kadar çalışıyorum ben de bazen ama olacaksa oluyor😂
Maşallah ben bencilim az da çaktırma🧿🤫🤭
En tatlısı 😂💖
😆😆🩷
Eig için teşekkür ederim 🌸💖
aşkı ararsın bir gün bakmışsın kapı çalmış açarsın bakarsın kimse yok dönüp kalbine bir bakarsın ben geldim der gitmez o zaman da ne diyeceksin hoş geldin başım gözüm üstüne
Mutluluğu seninle bulan seninledir gerisi misafir🕊️🕊️
💫💫🍀
Evet gerçek aşk ansızın çalar kapıyı, ama çok yüzsüz istemiyoruz ısrarla çalıyor, kıracak kapıyı 🤣
Cevap
20Cevap
Bana ansızın gelmişti başkasına haber veriyor ise bilemem
Ahahah😂😂bencede haber vermez ansız gelir🥂
❣️🌝🦋😂
Aşk, kapıyı ardına kadar açmadan içeri girmeye tenezzül etmez..
Aşk ummadığın anda karşına çıkar
Evet , aşk ansızın çıkar karşına. Bazen deli divane eder, bazen bin bir pişman🙁
Geçti dediklerin 🚬 🚬🥲
Iki kez asik oldum biri ile evlendim.. digeri ile uzun sure dost hayati yasadim. Umadik anda oluyor. Dost hayati yasadigim kadin'i severken evlenip bosandigim kadina asik oldum dusun yani..
Zamanlamalar karışmış epey hayırlısı hakkında😌
Geçti gitti artık daima önümüze yol almalı🙋🏻♀️
Bir gün makineye bulaşık atiyom oha oda ne kapı çaldı ansızın dayım gelmiş aşkla alakası yok çay flan içtik sohbet ettik gitti aşkı bilmem dayım çaliyo hep
Ahahha😆😆
Biscolata ne ya bazlama neyine yetmedi bazlamagirl in biscolatagirl out
Valla nickimi ben seviyorum sevenide çok😉😆🙃
Ben sevmedim çok fazla erotik namuslu bir erkeğim ben beni kirli emellerine alet edemeyeceksin 😡
Tamam:DDD
Hemen teslim olmamalisin davan için savaşmalisin beni kirli emellerine alet etmelisin
Davam yokki seninle ahahah😂😂Hadi sen biraz salça kavurda bazlamaya sür ye salça seviyorsun nickine bakılırsa😆😆😆
Herkes krema sürüyo ben annemin sokağa gönderirken verdiği salçalı ekmekte kalmışım bunun erotik bir yorumu diyelim
Hayata arada düz bak bu detaylar seni yorar psikolog gözünden diyorum:))
Kendine izin vermediğin sürece kalbine adım atmaya başlayan birinin güzel bir yere yerleşmesi zor olur..
Aynen öyle kör kütük aşık olamayanlar buna izin vermez bizim gibi kuşum🩷
🌸🥰
Kapıyı çalmaz kırar sonra ağzımıza s… gider
🚬🚬
Aşk gerçekten tesadüfleri sever ve aşk kapıyı sadece bir kere çalar
Böyle dizide vardı güzel günlerdi🩷
Aynen hatırladım canım ve gerçekten de doğrudur
Bencede şekercik💫
🌷🌷🌷🌷🌷
Olabilir ama seçimlerimiz belkide o kişiyle karşılaşmamizi sağlıyordur
Belkide bilinmez🙃😉
Evet hiç uygun olmadığım zamanlarda çalar. Beklediğimde tık yok😂
Ahahah çok tatlısın ya😆😂🩷Umarım hak ettiğin aşk en sürpriz şekilde kapına gelir💐
teşekkür ederim 😄🌸 umarım hepimize nasıl oluuur🤍
Nasip olacaktı 😂🤍
Anladım sıkıntı yok şekerlik:))🩵
Hayır , şöyleki gerekli şartlar sağlanmadığı müddetçe olacağını sanmıyorum.
Mantıksal aşk esasında o da😀
Doğru zaman doğru insan değilse varsın hiç olmasın📌
Hem de nasıl ansızın geliyor var ya insanın aklı şaşırıp duruyor ve diyor bazen daha doğrusu ben demişliğim var zamanında ya şimdi olacak zamanı mıydı dedim
Kesinlikle evet en azından çoğunlukla ne zaman ben buna aşık olmam dediysem ona aşık oldum hep aşk her zaman şaşırtır ya dikkat edin derim
Bazen öyle oluyor. Benim öyle olmuştu. Hayatımın çok karmaşık olduğu bir dönemde, ummadığım bir anda olmuştu.
Aşk ansızın birinin hayatına girmektir bence de 😊 bir anda oluverir ne olduğunu bile anlamadan..
Bazen hayata girer bazen hayata girersin😉
Belli olmaz her an gelebilir ya da hiç gelmeyebilir
Hep öyle olur..
Zaten aşkı aşk yapanda umulmadık zamanlarda olması değil mi..
Kesinlikle öyle en istemediğin anda en umutsuz olduğun anda gelir aşk istersin gelmez istemezsin gelir
En güzel şeyler ansızın gelir
Evet. Ama Aşk denen şeyin güzel birsey olduğunu düşünmüyorum.
Kapıyı çalmaz bacadan girer😄
Hahaha😂😂
aşk kapıyı çalmaz ki ansızın dalar içeri 😃
Ahahah iddialı👏🏻🩷
Kesinlikle ama o bizim için zor kanka 😂
Ahahah öyle deme kanka bir gün gelir daha genciz🤪🤪
Evet genciz 😂
Evet ansızın çıkar ve sonra pişman eder.
🥲🥲
Çalmaz kırar gecer
Acı çektiriyorsa kırar elbette😌
Aynen öyle ilk görüşte aşkta öyle plan yaptırmaz olmadık anda olmadık kişiye tabi artık aşk varsa bence artık aşk degil yatak aldı yerini
Öylesini seviyorum
Daha sürpriz😂
Evet ummadık zamanda gelir.
Bence de👍🏻
Bazen ansızın bazen de emeğimizle gelir.
💐💐
Ummadığın anda gelir 😇
Öyle derler ama alakası yok bence
Beklenmedik bir anda karşına çıkıyor
Evet çalar
Bencede ansız anların kavramı🥂
Aşk.. Hep yanında olmasını dilerken, karşına çıktığında köşe bucak kaçmaya çalışmak sevdiğinden. Heyecandan gümbür gümbür atan kalbini, bulanıklaşan aklını, karşısında tir tir titreyen bedenini elinden geldiğince gizlemeye çalışmak sevdiğinden.
🍀🍀
Evett ansızın gelir hayatını sever gider ☺️
Bilmem
Hayır.
Evet. Ansızın gelir.
Bencede
Evet maalesef
Hiç beklemediğimiz anda
Olabilir
Nevet genelde öyle olur
Aşk yoktur.
Kimine var kimine yok🙃