Sizce bu durumda ne yapmak mantıklı olur?

Bir kişiyle sonunda aslında ciddi olmasının imkansız olduğu bir ilişkiye başladık. Ben yaz tatilindeyim ve vaktim var, o da zaten şu an ciddi bir buhranda. Neyse biz bi kere buluşmuştuk. Sonra aynı hafta içinde hemen ikinci bir buluşma yaptık, ve hemen sonrasında o, onda kalmam adına ısrarda bulundu ve 2 gün onda kaldım. Süreçte her şey aşırı saygılı ve seviyeliydi. Bana sürekli yanımda kendini çok rahat hissettiğini vs. söyledi ve benden hoşlandığını. Kahvaltılar hazırladı vs, beni motoruyla da gezdirdi, mekanlara götürmeye çalıştı. Yani her şey çok iyiydi. Sadece amacın şey olmadığını söyledi ve gösterdi yani kısaca. Neyse sonra ayrılınca bana bir etkinlik önerisi attı, dedim beraber mi gidelim ondan mı atıyosun, programın ne dedim. hayır ne yazık ki katılamıcam falan dedi, senin için atmıştım dedi. Programım ne zaman uygun olur tam kestiremiyorum falan dedi. Çocukları gelecekti çünkü. Neyse ben de biraz bozuldum ama belli edemedim. Sizce ne yapmalıyım? Ciddi bir ilişkiye dönmesini istemediğimizi konuşmuştuk, dediğim gibi.

Sizce bu durumda ne yapmak mantıklı olur?