hoslandigim cocuk ile aramda 6 yas var ben 18 o ise 24 yasinda benim acimdan bir problem yok ve konustugumuz zaman anlasabiliyoruz mizah muzik ve dis gorunus tercihlerimiz uyumlu olmasina ragmen yas farkimizdan cekindigi icin (bunu kendisi soyledi) rahat olamadigini soyledi ne yapabilirim 6 yas cidden cok mu? fazla daddy issuesim yok onu yasindan dolayi degil uyumlu insanlar oldugumuz icin seviyorum
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Ben yaş farkını çok olmasını istemem..
Bence hızlı gitmeyin senin syakların hemen yerden kesilmeye hazır yaş farkı yok aslında
asko daddy issueslik bisey yok zaten cocuk 40 yasınds degil
benve asla olmaz ve hani 30-36 olsaniz neysede sen daha 18 sin bence kesinlikle fazla
Ben 35 yaşındayım minumum 27
ama siz yetiskin yasamis gormus insanlarsiniz o benim hala cocuk oldugumu soyluyor
Aslında o da çocuk sen de çocuksun
evet dimi ben cocuk oldugumu kabul ediyorum ama o kendinin benim icin fazla yetiskin oldugunu soyluyor ama tavirlari ve karakteri o kadar da olgun degil oyle olsa ben de ondan cekinirdim
O çocuğun babası yaşıyor mu
evet yasiyor
neden ki
Erkek çocukların babaları ölmediği sürece yaşı kaç olursa olsun çocuk kalır yetişkin falan değil yani yetişkin insanlar her işin sorumluluğunu alacak vasıfa sahip olur Bu 24 yaşındaki arkadaş sorumluluk alabilecek karakterde mi değil Hatta ayrı bir eve çıksa en fazla 3 gün sonra babasının kanatlarının altına girer
yani haklisiz ama yaklasik 7 yildir kendi evinde yasiyor yine de sizin de dediginiz gibi dusundugu kadar yetiskin biri degil ama bu dusuncesini degistiremiyorum
Tabii günümüzde flört yaşamak için yaş kriterlerine çok bakılmıyor bu kriterlere sadece aileler karşı çıkıyor ve haklı sebeplerden sebep olduğu için Sen flört etmek istiyorsan ben bu çocuk da seninle flört etmek istiyorsa bir sakınca yok bana göre ancak bir kız kardeşim olsa asla müsaade etmem Çünkü doğru olmadığını savunurum zaman kötü olduğu için sonuçta Kimin ne olduğu belli değil peki sen ne düşünüyorsun flört etmek mi istiyorsun yoksa istemiyor musun arkadaş mı etmek istemiyor yoksa etmek mi istiyor
haklisiniz tabii ki 6 yas bakinca az degil ama ben aramizda gercekten 6 yas var gibi hissetmedigim icin emin olamiyorum cidden bir sorun mu ve ben onunla sadece flort etmek istemiyorum gercekten yakin olmak onu yakindan hatta herkesten daha iyi tanimak surekli birlikte olmak birlikte guzel anilar biriktirmek ve onunla ilgili en ufak detaylari bile bilmek istiyorum ancak onda benimki kadar bir caba goremiyorum yasimdan cekindigi, icin bazen yas farkimizi unuttugunda cok ilgili merakli tatli birine donusuyor kucuk cocuk gibi sonra bir sekilde konu yine buraya gelince aramiza bir soğukluk giriyor bu yuzden tam anlayamiyorum ne istiyor
Bence sorun senin hissettiğin düşündüğün şeyleri onun sana karşı düşünüp hissetmediğinden kaynaklı olabilir içinde Sana Dair Kıymet değer verme gibi durum olmuş olsa senin gibi düşünür seni bulduğu için senin gibi yapardı ancak burada Kıymet veren değer veren sanki Sensin o değil bunun yetişkin olmakla alakası yok Sonuçta hepimiz 24 yaşındaydık Onun yerinde olsam de senin gibi bir kız benimle o yıllarda ilgileniyor olsaydı Vallahi ben boş bırakmazdım sanırım onun o taraflarda bezi yok senin gibi
ugrasmayi birak diyorsunuz yani 😞
sonuçta ilişkiler iki kişiliktir hiç kimseyi zorla sevdiremezsin insanın içinden gelen bir şey, seni reddediyorsa ona saygı duyman lazım uğraşmayı bırakacaksın mecbur önüne bakacaksın seni anlayan seninle olmak isteyen seninle aynı duyguları paylaşmak isteyen illaki birisi çıkacaktır sen onu istiyorsun diye O da seni isteyecek değil Herkesin bir bahanesi olur Onun da bahanesi seninle olmayacak olması
cok tesekkur ederim soylediginiz her sey icin cok haklisiniz hoslantim yuzunden biraz canım davranmisim
Rica ederim
6 yaşa kadar ideal de ondan sonrası fazla
Yaşa takılan evde kalır
Bence sorun etmemelisin
11 yaş farktan sonra sorun çıkmaya başlar
tam sınırdasınız.
az denemez
15 20
Yaş farkı hiç önemli değil
takma kafana