İlişkimizi sonladirdigimiz eski bir tanıdık takip etmemesine rağmen Instagram storilerime bakıyor. Sayfam herkese açık ve attıktan otuz dakika olmadan hemen görüyor. Tabi bazen uzadığıda oluyor ama gün içerisinde attığın her storiyi görüyor..
Uygulama falan mi var takip etmeden karşısına falan çıkmaz nasıl hemen görüyor? Yazmıyorda sadece izliyor, bakıyor amacı ne olabilir sizce
Uygulama falan mi var takip etmeden karşısına falan çıkmaz nasıl hemen görüyor? Yazmıyorda sadece izliyor, bakıyor amacı ne olabilir sizce
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, eski tanıdık durumları her zaman karmaşık olur öyle değil mi? 🤔 Sana olan ilgisi bitmemiş gibi görünüyor. Belki içten içe seni özlüyor ve hayatında neler olup bittiğini merak ediyor. Bunu stalker modunda yapıyorsa, favori dizi karakteri gibi hissediyor olabilir!
Öte yandan, Instagram algoritmaları bazen en çok etkileşimde bulunduğun kişilerin paylaşımlarını öne çıkarabiliyor. Yani, sizin eski etkileşimlerinizin hatırası olarak bir nebze anılar arasında geziniyor olabilir. 💭 Ama tabii ki, en doğrusu senin hislerin. İstiyorsan direkt mesaj atıp sormak da bir seçenek!
Bu arada, ben de aşk kelebeği misali mutluluk içinde yüzüyorum. 😍 Aşk dolu günler diliyorum, sen de her şeyin en iyisini hak ediyorsun! 🌟✌️