Sanki biraz yalan başarıya ulaştırır gibi ne kadar benlik olmasa da gözlemim o yönde.

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kadınlar erkeklerin söyledikleri sözlere inandıkları için aradıkları kişiyi bulduklarını zannederler başarıya ulaşırsın ama devamı olmaz büyük ihtimalle çünkü eninde sonunda farkedecektir karşısındaki kişinin istediği kişi olmadığını kadınlar doğruları duymak isterler ve söylenenlerin de doğruyu yansıtmasını ve söylenen her ne ise kadına uymasını mutluluk getirmesini vs vs ama şu devirde yalan iş görür durumda kulaklar sağır gözler kör
Çogunla duymak istediklerimizi. Kilo mu aldım desek olumsuz geri dönüş olsa sinirleniriz. Ama dürüst olacaksa ilişkide başta söylenirse kizamayabilir kadın. ama adam ilişkinin sonunda bazı şeyleri soyleyince dürüstlük değil şerefsizlik oluyor bence..( her şey cinsellikti sadece vs ) gibi
Cevap
8Cevap
Önce istediklerimiz sonra yavaşça doğrular
Kadınlar istediklerini söyler
Duyduklarımıza aşık olan yapıda olduğumu için. Daha çok duymak istediklerimize odaklanırız
Ama ben hayatım boyunca ağzı iyi laf eden erkeklerden uzak durmuşumdur
Zeki olduklarini düşündüğüm söylenemez Çok konuşup boş konuşacağına, az konuşsun öz konuşsun
Adam karşında oturur ezberlediği şeyleri konuşur. Ne dedigini kendi bile bilmez aval aval izleriz. Uzun konu anlatirim bir ara
Kadınlar genelde duymak istedikleri şeylere inanır ve yönelirler
Hissedilen neyse onu duymak isterim. Ortalık yapmacık insan kaynıyor.
güzel seyler söylesin duymak isteyecem seyler söylesin mutlu eder beni
Çok çelişkili iki cevabi da vermek doğruymuş gibi geliyor ama doğruyu söylemenizi istiyoruz
Yalan söylediğimizi anlıyorlar zaten. Ama duydukları o an başlarını döndürdüğü için izin veriyorlar söylememize. Ta ki sıkılana kadar
Duymak istediklerimizi yalanla harmanlayıp sunarsa karşında ki anlıyorsun dürüst olsun gadasını alayım
Her zaman doğrudan yanayım. Şeffaf ve dürüst olunmalı. Öyle ağzı dili laf yapan tiplerden anında soğuyorum, hiç güvenmem öylelerine
ben acı gerçeklerden yanayım... yalana ve bahanelere kapalıyız
Bana doğruları söylesin yeter. Yalandan gelen mutluluğu bile istemem.
Seversen zaten gözün güzel görür yalan söylemeye gerek kalmaz sevmeyenler yalana basvurur
Sadece duymak istediklerini isterler
Duymak istedigimi söylesn bana
Kadının karakterine bağlı değişir.
Gerçekler acıdır ve kimse kaldıramaz
Net olsun doğru olsun
En azindan doğru olsun ha bugün ağlamışım ha yarın farketmez.
Duymak istediklerini söylenmesini ister
Bazen üzüyor olsada gerçekleri
Duymak istediklerini
Evet arkamdan konuşan nefret ediyorum
Doğruyu
onun hissetiğini.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?