İlişkiye dönüşür mü?

Arkadaşlar bu sitede şimdiye kadar ne sorduysam hep dalgaya alındı ama bu sefer ciddi yoruma ihtiyacım var. Digerleri yazmasın. Kısaca ben bi ortamda beni görüp numaramı yardımcısına aldırtan bi çocuktan hoşlandım. Siyasi birisi kendisi. Daha sonra beni programa davet ettiler beni baya agırladılar protokolde falan oturduk birlikte programda vs. Sonrasında bana baya iyi davranıyorlar aradan bi kaç ay geçti çocuk kendi aradı katılmak ister miyim bahanesiyle falan. Normalde kendi telefonundan arıycqgını sanmıyorum başkalarını çünkü numarasını paylaşmıyor kimse. Sonra bir kez daha bir programda gördüm. Bakışları falan aşırı hoşlanıyor gibi hissediyorum ama sanki yaklaşamıyor sebebini çözemedim ben biraz sertim dışardan o da olabilir mi bilmiyorum. Ama onu ilk gördügümde kim oldugunu bilmiyordum sadece çok tuhaf hissettim şu an bikaç ay oldu hala hislerim aynı. Numaram kayıtlı durumuma çok yogun oldugu halde 5 dk içinde bakıyor ama bişey demiyor. Bulundugu konumdan ötürü biraz egosu olabilir bunu da göz önünde bulundurarak ben nasıl çözücem bu işi utangacım bide güzel bulurlar beni hep bana gelindi ben kimseye gitmedim napcagımı bilmiyorum böyle hissetmemiştim hiç napıcam ben belli etmek için lütfen yardımmm :(

İlişkiye dönüşür mü?