Sevgilim hayatima cok fazla karisiyor?

1 yildir giden guzel bir iliskim var. baslarda her sey guzeldi ama sonradan sevgilimin ailemle bile vakit gecirmemi istemedigini fark ettim. hayatimda arkadas denen bir sey zaten kalmamisti ne erkek ne de kiz. onun sosyal hayati gayet guzel gidiyordu arkadas cevresi genisti her gun arkadaslariyla bulusur gece on ikiden sonra yanlarindan ayrilirdi hala da boyle. ama benim ne bir arkadasimla bulusmaya iznim var ne de ailemle vakit gecirmeye. ne zaman bir arkadasimla bulussam hep bi kavga cikarir trip atar kizlarla otururken yanimiza gelip beni goturmeye calisir ya da bizimle oturmaya kalkar. aksamlari disari cikmam zaten yasak cikarsam ya pesimden gelir beni takip eder (takip etmese bile her turlu nerde oldugumu sorarak yanima gozetlemeye gelir) ya da yine klasik kavga ve trip. ben sana bu kadar karismiyorken sen neden boylesin diye sordugumda ise bana hep "kisilik farki" diyor. uzun zamandir tanidigim ama pek yakin olmayan bir arkadas grubum var (uc kiz uc erkek, erkeklerin sevgilileri var), sevgilim bu arkadaslarimi biliyor. onlarla bir avm bulusmasi planlamistik ve bu plani yapanlar arasinda ben de vardim fakat sevgilimin kisitlamalari sonucu bulusmaya katilamadim. haliyle de arkadaslarim bana cok darildi. arkadaslarima sevgilim yuzunden gelemedigimi bile soyleyemedim ondan nefret etmesinler diye. erkek arkadaslarimin sevgilileri var kimse yan gozle bakacak degil ayrica ben sevgilisi olan biri olarak boyle bir seye izin verecek biri degilim sevgilimin bu konuda guvenini de asla kirmadim. neden izin vermiyosun dedigimde cocuklari tanimiyorum diyor ama tanitmama firsat dahi vermiyor cunku o varken hicbir arkadasimla konusmama izin vermiyor. ben sana guveniyorum onlara guvenmiyorum gibi sacma cumleler kuruyor, ailesinin de boyle oldugunu o yuzden bunun dogru oldugunu savunuyor. ailem boyle davrandigindan dolayi ayrilmam konusunda israrci sevgilimin ne bana ne de kendisine guvenmedigini soyluyorlar. 1 yilda kendisine cok baglandim ama ne yapmam konusunda kararsizim.
Sevgilim hayatima cok fazla karisiyor?