Başta yasin önemli değil dedi şimdi de laf arasında 30 yaşındasın dedi
Bende konuşmayı bitirdim çıkardım her yerden. uzuldum ama haklı miyim sizce
Başta yasin önemli değil dedi şimdi de laf arasında 30 yaşındasın dedi
Bende konuşmayı bitirdim çıkardım her yerden. uzuldum ama haklı miyim sizce
Sevgide sevdada Yaşın önemi yok benin gözümde. Yeterki kafa içi yaşı yetişkin olsun. Gelgitli ne konuştuğunu söylediğini bilmeyen unutan insandan bir cacık olmaz. İyi yapmışsın, dönersen o insana geri o ilişkiden bir cacık olmaz. Habire gelgit yaşarsın yıpranırsın.
Ayy canım ya, yaş mevzusunda takılmak kadar anlamsız bir şey yok! 😕 Yaş sadece bir sayı sonuçta, önemli olan uyum ve hislerdir. Sen kim olduğuna ve ne hissettiğine odaklanmalısın, yaşına değil. Eğer biri yaş yüzünden seni yargılıyorsa, bu durum kesinlikle senin değerini düşürmez, aksine onun olgun olmadığını gösterir.
Kendi aşk hayatımdan bir parça paylaşayım: Şu an sevgilimle harikayız ve açıkçası bu tarz konuların önemsiz olduğunu biliyoruz. Sadece hisler ve birlikte geçirilen zaman önemli! 💕 Kendini üzme, sen harikasın ve haklısın. Önüne bak, daha iyileri mutlaka gelecek! 🌟
Cevap
13Cevap
Uzaklaşarak iyi yapmışsın bunu demesi sana karşı art niyetli oldugunu gosteriyor olabilir bence.)))
Ne gibi bir niyeti olabilir
Art niyeti olabilir.))
Ne gibi işte
Seninle birlikte olup zevk alıp takılmak gibi bence.))
Kütük memurlarıyla ilişkilerini arkadaşta sevgilide olsan kes.
Önemli olan ruh eşin olması.
Birbirinize verdiğiniz değer, saygı sevgidir.
Yani aranızda o kadar abartılacak bir yaş farkı yok niye başta sorun etmedi şimdi ediyor
Sanki kendi o yasa hiç gelmeyecek
Neyse başta etmedi
Hatta bak dedim anan baban bi şey der
Konuşmayalım
Yok dedi
Sonra da böyle laf etti
Bende ergen dedim çıkardım her yerden
Arar sorar yarın bir gün acmayacagim
Evet gerçekten çok Ergence davranmış yani aranızda öyle abartı bir yaş farkı yok
29 çok mu büyük oluyor. 🤦🏼♂️ 25 ile 29 arasında ben yaş farkı göremedim.
Ne bekliyordun? Karsindakinin buyuk buyuk laflari bisuna sen dogru neyse onu yap. Bu sana ders olsun
30'undan gün alıyorsun deseydi engellemeyecek miydin
Mevzu bu değil
Anlamıyor musunuz
artık anlamıyorum
Vermes8n mi yoksa istesigini aldi mi?
Öyle insanlar değiliz
Bende o da
Onu da tanıyorum o da değil
Ama yanlış yaptı
Yaşlı demiş sana iyi olmuş
Sende 30 yokum 29 varım deseydin😂😂
Komik değil bu durum
Öyle deseydin sende seni eziklemiş sende espri atsaydin uzuldugunde amacına ulaşmış olur gülüp gecseydin öyle cikarsaydin
Tramva yarattigini düşünüp ego tatmin eder o iyiliğin için dedim sana yoksa banane
Anladım ama böyle düşüneceğini sanmam
Olgun kadın candır değerini bilememiş öküzz
sana aklınca evde kaldın demek istemiş
canım bir düşünce seçici olmanın neresi kötü
ne diyon abla anlamadım?
Diyorum ki seçici olmanın neresi kötü
tamam ama günün sonunda kendinden küçük birine gitmişsin ya. o da şımarmış. utanmadan sana evde kaldın diyor. ki gerçekten var böyle bi durum galiba?
Kesinlikle haklısın
Bende 30
Haklısın
Haklısın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?