Kızlar sınıftaki bir erkeğe aşıksınız fakat onun sınıftan başka bir kıza evlenme teklifi yaptığını ve reddedildiğini öğrendiniz iki ay sonra falan bu çocuk size yanaştı sevgili olmak istedi napardınız? Kabul eder miydiniz? Neden?
Başıma böyle bir şey geldi de buraya sormak istedim.
Evet kabul ederdim bu durum problem olmazdı benim için
Hayır kabul etmezdim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Güncellemeler
1 yıl
Beyler siz de bunun tersini düşünerek cevaplayabilirsiniz 🙂
Bu erkeğin başka bir kıza evlenme teklifi yaptığını ve reddedildiğini öğrendiniz iki ay sonra size teklif yaptı kabul eder miydinz?
Sandığın kadar masum ve saf olsaydı hala o yüzük kutusunun başında ağlayarak hakan Altun telefonun başında çaresiz bekliyorum dinlerdi. Arayışa çıkmazdı yani.
Kabul ederım evlılık teklıfı edınce reddederım shshhs duyguları bıtmeden ya unutmak ıcın ya nıspet ıcın yapıyodur hıc saglıklı degıl atlatma hızı bu kadar fazla ıse de guvenılmezdır
Ilıskının suresınden bagımsız evlılık teklıfı ıke gıtmesı bıle zor atlatması gerektıgını dusundurur bu baska bısey cunku. Ya teklıfını oylesıne ettı dıger kıza ya da maymun ıstahlının tekı. Bunun net suresı olmaz ama bu asamadan cok kolay sıyrılması samımı gelmez bana
Evlenıp bosansa kabul ederım de red yemıs etmem ya sjjsjs ıcınde kalmıstır kız belkı nıspet ıcın dıye dusunurum heralde guvenemezdım sen sans vereceksın bellı en azından yavas ılerle kaptırma kendını
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Anketler > Bu erkeğin başka bir kıza evlenme teklifi yaptığını ve reddedildiğini öğrendiniz iki ay sonra size teklif yaptı kabul eder miydinz?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Herif yüzüğü sürekli cebinde taşıyor belli ki. Artık kime kakalarsa.
Bana yaptığı teklif evlenme teklifi değildi ama onu belirtmeyi unutmuşum. Benimle sevgili olmak istedi
Demek ki yüzük hala cebinde.
Anlamadım 😅
Yüzük hala cebinde derken😃
Yara bandı olursun etkilemeyi başarırsan yüzüğü sana takar. Başaramazsan yarası iyileştiğinde söker atar o yüzüğü de ilk bulduğuna takar.
Hmmm. Güzel açıklama
Tenks
Ama bir şey dicem bu çocuk çok masum birine benziyor. Öyle herkese yürüyen bir tip değil gibi yaa. Olamaz mı
Olamaz. Yara bandı olursun.
Sandığın kadar masum ve saf olsaydı hala o yüzük kutusunun başında ağlayarak hakan Altun telefonun başında çaresiz bekliyorum dinlerdi. Arayışa çıkmazdı yani.
👍👍👍
Acısını ne kadar süre çektikten sonra bana teklif yapması normal olurdu sence?
Evlenme hayali kuran bir insan reddedilmiş bir de 1 seneden aşağı toparlanmaz bence
Anladım 👍 teşekkürler beybi
Rica beyb 👋🌸
Kabul ederım evlılık teklıfı edınce reddederım shshhs duyguları bıtmeden ya unutmak ıcın ya nıspet ıcın yapıyodur hıc saglıklı degıl atlatma hızı bu kadar fazla ıse de guvenılmezdır
Anlamadım. Sevgili olmak isterse kabul ederim ama evlilik teklifi yaparsa kabul etmem mi demek istediniz
Dalgaydı o neyse hıc kabul etmem dıyelım bu tıp erkeklerden kıme hayır gelmıs kı sana gelsın
Ama bu çocuk çok masum birine benziyor. Öyle herkese yürüyen bir tip değil gibi
Evlenme hayalı kurmus teklıf etmıs duygu yogunlugunu ne ara asmıs senden hoslanmıs sevgılı olmak ıstıyo
Sence ne kadar sürmeliydi? O duygu yoğunluğunu üzerinden atması için?
Ne kadar süre geçmiş olsaydı teklifi normal olurdu
Ilıskının suresınden bagımsız evlılık teklıfı ıke gıtmesı bıle zor atlatması gerektıgını dusundurur bu baska bısey cunku. Ya teklıfını oylesıne ettı dıger kıza ya da maymun ıstahlının tekı. Bunun net suresı olmaz ama bu asamadan cok kolay sıyrılması samımı gelmez bana
Net bir süre elbette olmaz da hani tahminen diyorum.
Mesela atıyorum 4 ay sonra gelseydi nasıl olurdu?
Evlenıp bosansa kabul ederım de red yemıs etmem ya sjjsjs ıcınde kalmıstır kız belkı nıspet ıcın dıye dusunurum heralde guvenemezdım sen sans vereceksın bellı en azından yavas ılerle kaptırma kendını
👍👍👍
Niye ben yaz okulu muyum 😂
Puhaha
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!