4 senelik sevgiliniz 4 saatlik bilmedigi bir sehire sizin icin gelse onla barisirmisiniz? Ayrilma nedeni buyuk degil (yalan, ihanet vs gibi )
Cevabın nedir?
Madem kadin-erkek eşit zaten zaten hatali olan taraf gidecek yanina sirf bu bayan diye bence bişeyi degistirmez yetiskin insanlar sonuçta bilmediği şehre gitmek çokta büyük bir olay degil heleki hataliyken gitmek hiç büyük bir olay degil evet belki bu çaba gosterdiginin göstergesi ama tek başına yetmez iknada edrbilmen lazim yani tek başına başka şehre gitmiş olmak çare degil
03 Yorumla
Soran+1 yılHediyeyide dusundum hatta gozlerinin icine bakip konusup ne kadar uzgun oldugumu halimden anlamasini saglicam o yuzden telefondan degilde yuz yuze ozur dilemeyi sectm
Soran+1 yılUmarim insallah onun gozune bakinca herseyi unutuyorum. orasi ayri tabi ama bir sarilacam bida birakmicam :)
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılbarışmakmı ayaklarını öperim onun cok sevmiş gelmiş yanıma diye
01 Yorumla
Soran+1 yılKeske herkes senin gibi dusunse
"Ayrilma nedeni buyuk degil (yalan, ihanet vs gibi ) "
yalan ihanet küçük şeyler mi ki
güven kaybına sebep olan şeyler küçümsenecek şeyler değildir gizli değil 4 saat 1 günlük uzaklıkda bile olsa fark etmez
tabi etkilenir insan ama güvenemezse sağlıklı bir ilişkide olmaz05 Yorumla
Soran+1 yılBuyuk degil derken yalan ihanet gibi degil dedim onlar buyuk seyler onu belirttim yanlis anlasilmaya neden oldum sanirim :)
Soran+1 yılAynen oyle oldu :) benim guvenememi sorun yapiyo ama aramizda mesafe var tam. anlamiyla guvenemiyorum ama hic guvenmiyoda degilim yaninda guvende hissediyorum kendimi mesela sence ne yapmaliyim? :/
Soran+1 yılIzah ettim ama daha cevap vermedi 6 saate bir yazdigi icin cevabi yarina kaldi :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim eski sevgilim kabul etmemisti barismamisti benimle
013 Yorumla
Soran+1 yılHadi ya ayrilma nedeniniz neydi peki
Cevap sahibi+1 yılOnu kıskanmamdı hakliydimda.
Soran+1 yılNe kdar ciktiniz peki
Cevap sahibi+1 yıl3 yil
Soran+1 yılHadi ya az bir zamanda degil. niye boyle bisey yapti erkek milleti duygusuz ya
Cevap sahibi+1 yılSoz dinlemiyormusum, kiskancmisim bilmemneymis... Bahane oldu iste. Sonrada ogrendim ki megersem beni aldatiyomus. Ve şu an beni aldattigi kizla sevgili.
Soran+1 yılAllahtan baska bir kiz yok bizde yoksa bende senin durumunda olabilirdm isin zor Allah yardimcin olsun insallah pisman olurda bigun sana kopek gibi yalvarir
Cevap sahibi+1 yılPisman oldu kopek gibi yalvardi. Gonlum el vermedi gururuma yediremedim. kabul etmedim. şu an halende o kizla sevgililer
Soran+1 yılIyi yapmissin
Cevap sahibi+1 yılBenim yasadigim acilari yasamazsin umarim allah yardimcin olsun
Soran+1 yılAmin seninde insallah mutlu olamaz o kizla ve seni cok arar o kizlada bida olmaz
Cevap sahibi+1 yılAmiiin tesekkur ederim canim :)))
Soran+1 yılBende tesekkur ederimm :))
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
42Cevap
+1 yılÇıksın içsin uygun bir saatte de dönsün, arkadaşları olsun benim dışımda da bir hayatı olsun ne ben ona, nede o bana full endeksli yaşasın. Kimse kimsenin kölesi değil kimse kimseye itaat etmek zorunda değil.
07 Yorumla
Soran+1 yılOda bunu diyo ama kendisine karisilmicak o bana karisabilir bu dusuncede ben alkol icmiyorum sen neden iciyosun diyo bir yere gidecegim zaman ona izin verir ama icme konusunda kararli ve kati kuralli
- +1 yıl
Alkol meselesi inançla da alakalı biraz.. Kendince iyiye sevk etmeye çalışıyor seni, saygı duyarım. Hani yalnış olmasın ben içki içen bir insanım içmesem dünyanın sonu değil ama kimseyide karıştırtmam. burada senin karar vermen lazım ya konuşup orta yok bulacaksınız ya içmeyeceksin ya da içip kavga edeceksiniz, belkide ayrılacaksınız. Özgürlüğüme düşkünüm ben karakterim çok nettir keskindir benim kimse bana karışamaz diyorsan cevap basit. Yok uyumlu ılımlı bir hatunum ben ben bilmem beyim bilir diyorsanda cevap basit... özetle sorunun cevabı basitmiş ya bak :)
Soran+1 yılOylede ben alkolun bagimlisi gibiydim icmedigim gun yoktu icer aninda onu arardim o kafayla cok cekti cenemi :) sarhos halimide gordu ben alkol sevmiyorumda icmiyorumda sende icme diyodu ertesi gun inadina gider yine icer yine onu arardm ben hakettm baya kasindm yani oda kasiyo simdi saolsun agzima siciyo hala sevdigini biliyorm ama adam etmek icin yoklugunu kullaniyo
- +1 yıl
Kullansın ozaman, sende yola gel ufaktan, madem seviyorsun :)
B*kunu çıkarmamak lazım, hergün hergün içilmez bir anlamı kalmaz üstüne alkolik olursun.
Soran+1 yıl4 sene onca emek yapilan fedakarliklar sevilmez mi ya herseyde ilkimdi annemle bile ilk konusan erkekti ve benim. ilk evlenmeyi bu kadar cok istedigim biri :) unutulmuyo yarattigi bosluk. kimsede yok
- +1 yıl
Bu kadar değerli mdem senin için içme sende.. geri kazan elinden geleni yaparak...
Soran+1 yılInatlasmamam gerektigini anladm.. Ustume dusmesi hosuma gidiyodu simariklik ettm elimden geleni yapacam
hayır. yanıma gelecekti, bir kaç kez ayağına geleceğim trbine girdi. ben de iş dolayısıyla gidemiyordum. neyse... gelmesini istemedim ve bir gün kendimi affettireyim diye geldi ama görüşemeden gitti...
09 Yorumla
Soran+1 yılNeden islerin yuzunden mi yoksa bilerek mi ektin
Soran+1 yılBen gidecem tribinide yapmadm kendisinede soyledm ilk istemedi sonra bu boyle telefonda hallolmicak gel dedi nasil bir tavirla karsilasacagimi blmiorm sonucta ders verme pesinde bni surundurmekle mesgul hatami telafi etmeye bakicam
Soran+1 yılOnu gormen gozlerine bakman bile o kati dusuncelerini yumusatmaz mi? 4 sene sonucta
Soran+1 yılYengec burcu duygusal romantik dayanamaz heralde ona
Soran+1 yılTamam :D
Küçücük bir şey için ayrılmazdım, eğer çocuk ufacık bir şeyden ayrılmışsa, boşver, hiç gitme o şehre.
013 Yorumla
Soran+1 yılKizin basina buyruk hareketleri yuzunden. Ders verme amacli ayrilma diyelim
Soran+1 yılIcme dedigin halde icmis , oraya gitme dedigin halde gitmis bu tur seyler inatlasma gibi bisey
Soran+1 yıl4 sene sonucta ilk uzun iliskisiyim yasi 23 evlilik yasinada geldi ciddi dusunuyoduk bana ders vermek icin yapar boyle sonra yeter mi bu kadar der ama bu uzun surdu 2 aydir ayriyiz ve cok ozledm yuz yuze halledebilecegimizi dusunuyorum gozlerime baksa o kati dusunceler yumusar diye hissediyorum o yuzden gidecem gurur tanimam askta zaten
Soran+1 yılBeni basi bos birakmasindan iyidir hic degilse onemsiyo derim
Soran+1 yılSadece icki konusunda kati kuralli bir yere gidecegm zaman izin verir ama cok gec olmasin yurda girisin der
Soran+1 yıl20 yasindaym
Soran+1 yılSadece alkol konusunda karisiyo onemsiyo diger konularda kafamin estigini yapiyorum onada haber veriyorum bu. Kendisi ozgurlugune duskun zaten hesap vermek ona gore degil
Ortada ihanet veya yalan varsa asla affetmem. Güvenimi kırmış sonuçta bir daha nasıl güvenebilirimki
02 Yorumla
Soran+1 yılYalan ve ihanet gibi buyuk nedenler yok ortada kucuk seyler kizin kafasina buyruk bir hareketi yuzunden
affın erdemi bu erdem bende var hala seviyorsam evet
01 Yorumla
Soran+1 yılSagolasin
- Aşk İlişkileri konusunda 359 cevap paylaştı.
+1 yılBarışırım ama muhtemelen 1 ay sonra tekrar ayrılırım :)
08 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
2.5 yıllık bir ilişkim oldu ayrıldık aynı dediğin gibi önemli bir sebep yoktu neyse aradan 8-9 ay geçti 7 saatlik yoldan geldi buluştuk görüştük hatta evime geldi özlem giderdik ama döndükten 2 hafta sonra tekrar eski sorunlar başladı bir aya kalmadan ayrıldık. Çok yıprandı çok üzüldü öyle olunca bende üzüldüm yani anlayacağın olmuyor tek bir büyük neden affedilerek devam ediliyor ancak böyle küçük küçük bardağı dolduran nedenler affedilip tahammül edilemeyebiliyor ama yine de sen bilirsin..
Soran+1 yılAma ben dersimi cidden aldim ve bida tekrarlanmicaginin garantisini bile verebilirm bida olursa ayni hatayi yaparsam tamamen bitirsin bida asla donmesin mesajlarima cevap bile vermesin 4 seneyi hice saysin tum. bunlardan vazgecemicegim icin yapamam anladn mi yapacagm varsada yapmam yani
- +1 yıl
Valla arkadaşım yaptığın şeyi bilmem lazım o zaman yardimci olmak için anladığım kadarıyla onun istemediği ya da haberi olmadığı birşeyi yaptın ki böyle durumlarda da güven sarsılır ve bu affedilse bile o konu her zaman kırmızı çizgi haline gelir yanına dahi yaklaşılsa kıyametler kopar ve bir süre sonra sen sana hiç güvenmediğini sanıp yorulursun, yorulursunuz..
Soran+1 yılIstemedigi seyi yaptim ve herseyde haber verdim alkol icme derdi icer sarhos olur onu arardm anlardi sesmden bide ictm derdm ondan gizli saklim olmazdi zaten guven konusuna gelince aramizda mesafeler var ister istemez bir guvensizlik giriyo ama ona hic guvenmiyorumda diyemem tam anlamiyla guvenmiyorum ama guveniyorum yinede en azindan yaninda guvende hissediyorum kendimi
- +1 yıl
Ohoo senin gibi bir kız arkadaşım olsa asla birdaha güvenmezdim çıksam da en fazla daha iyi birini bulana kadar yalnız kalmamak için takılırdım..
Soran+1 yılBen ona hic bir zaman ihanet etmemisim aldatmamisim yalan soylememisim sadece bir konuda inatlastim diye guvenmicekse ustu kalsin der gecerim
- +1 yıl
De Geç çocuğu da daha fazla oyalama senden daha iyilerine layık o ;)
+1 yılevet. hatta onunla grur duyarim helal olsun delikanli bir kizmis derim
03 Yorumla
Soran+1 yılSagol kardesm
- +1 yıl
ne olmus yani aptal aptal gruru ve onur meseleleri yapipta ask acisi cekip sevdiklerimizden ayri kalmadik mi.. akilli olan gider gerekirse özür diler gerekirse hatalarini yutar.
Soran+1 yılAynen bende askta gurur tanimiyorum sonra hersey icin gec oluyo. s
+1 yılAklimda kalmış olması lazım.. icimde alevlenmeye hazır Küller olmalı. .
. silmiş isem... bitmiştir. . cok net00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. O duruma göre değişir ya. Neden ayrıldığım çok önemli.
03 Yorumla
Soran+1 yılKizin basina buyruk hareketleri yuzunden
Soran+1 yılSagolasin
+1 yılbarışırım tabi ki. kaldırıp kıçını, gelmiş buraya kadar.
05 Yorumla
Soran+1 yılSirf bu yuzden mi
- +1 yıl
tabi ki.
Soran+1 yılHatasini anlayip telafi ettirmek icin gelmis sirf geldigi icin barisman kiza acimakla es deger
- +1 yıl
ayrıldıysam, emin olduğum için ayrılmışım ve düşünmüşümdür bu durumu. ve gelmişse, barışmışsam da elbette acıdığım içindir.
Soran+1 yılAnladim
Barışmazsa söyle bana gelip vurayım ağzına kürekle. O kadarda odun ve duygusuz olamaz bir insan
05 Yorumla
Soran+1 yılBarismam diyenlerde var ama :(
Soran+1 yılGidecem zaten hatta fotografimizi cercevelettirip ona hediye edecem
Soran+1 yılInsallah :)
Aşk İlişkileri konusunda 402 cevap paylaştı. muhtemelen Beşiktaş maçında olurum o sıra denk gelemeyiz.
08 Yorumla
Soran+1 yılO gs li :)
Soran+1 yılBende fenerliyim :) sari kart veririm bidaki sefer dikkat eder ;)
Soran+1 yılOlmaz 4 senelik daimi oyuncumuz kaybetmek istemiyoruz onun gibisi zor yani yeri doldurulmaz :)
Soran+1 yılInsallah :)
+1 yılAyrılırsam bir daha affetmem.
Basit şeyler için de ayrılmam.
Net.00 YorumlaKöpek gibi gelicek ahahaha şaka bir yana basirabilirim ihanet ve yalan dışı herşey cozulebilir
01 Yorumla
Soran+1 yılBende oyle dusunuyorum
+1 yılBarışırdım herhalde ayrıca kızardım ne işin var buralarda diye kız başına
03 Yorumla
Soran+1 yılKeske herkes senin gibi dusunse
- +1 yıl
Benim gibi düşünmeyenler ya gerçekten sevmeyenler ya da kızlara kullanmak için yaklaşanlar
+1 yılbuyuk konusmayayim ama tukurdugumu yalamam sutlarim.
04 Yorumla
Soran+1 yıl4 seneye ragmen mi?
- +1 yıl
evet uzgunum
Soran+1 yılSende duygu kalmamis o zaman
- +1 yıl
duygusalim mi dedim l*n sinirlendirme beni kezban.
bir kızdan ayrıldıysam ayrılmışımdır... bir kere olmadıysa bazı sebeplerden olmucağı kesindir
00 Yorumla
+1 yılBenım ıcın bıttıyse bıtmıstır ailesyle beraberde gelse barısmam.
00 YorumlaHatasini anlamis geri donmus barisirim kolay kolay her kiz yapmaz yani ama bir daha yeltenirse dahi cok kötü olur yani
00 Yorumlagittin mi naptın cevabına çok ihtiyacım var aynı durumdayım
00 Yorumla
+1 yılSevdiğim kız ağzıma etsin ismimi dudaklarında duyduğum an kollarındayım
00 YorumlaHayatında biri yoksa barışmalı kesinlikle
01 Yorumla
Soran+1 yılBiri yok hala seviyo ama iliskiye olacak gozuyle bakmiyo artik. s
barışırım. seviyosam gelecek görüyosam
03 Yorumla
Soran+1 yılBende oyle dusunuyorum ama iliski yara aldi tekrar almasini istemiyo tepkisi ne olacak bilmiyorum. s
Soran+1 yılAynen :( ayagina kadar gidecem 4 yilin emegi fedakarliklar vs unutulmuyo ya olmuyo yani cook seviyorum ben :(
Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Kabahatine göre değişir
15 Yorumla
Soran+1 yılBasina buyruk bir yaklasimindan dolayi
Soran+1 yılIcme dedigi halde ictim bir affetti 2 affetti 3,4 yine affetti cozumu ayrilikta buldu smdide surunduruyo ama dersimi aldm kaybetme korkusunu yasadm hemde cok fena ayagina kadar gitmeyi dusunuyorm
Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Kız Güzelse ya da seviyorsan barışırım
03 Yorumla
Soran+1 yıl4 sene diyorum guzel olmasa bakmazdin bu 1 sevmiyosan 4 sene isin ne buda 2 demi. ;)
Soran+1 yılInsallah
+1 yılSen İstanbul sevgilin bursadamiydi
118 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Nasilda biliyorum sen hala barismadinmi
Soran+1 yılYok ya nerdee hala surunduruyo
- +1 yıl
Kanki burcu neydi
- +1 yıl
Adama artik ne yaptiysan fena bozulmus sana hayir ne yaptigini bilsem ona gore bir rota cizerdim sana ama
Soran+1 yılYengec
- +1 yıl
E ben sana dun o kadar taktik verdim hic biri ise yaramadimi
- +1 yıl
Kanki sen adamla inatlas sonra pesinden git senin gidisat iyi değil haberin olsun
Soran+1 yıl6 saate bir mesaj atiyo konusamadk ki dogru duzgn. s
- +1 yıl
Valla ver sunun telini bana ben senin babanin agzindan konusuyum bir sen benim kizimi hangi hakla bu kadar uzuyon deyim olmazmi
- +1 yıl
Dogru soyle bak adami aldattinmi yoksa
Soran+1 yılNe aldatmasi be siniftaki erkek arkadaslarim gelse bisey sorsa onlara cevap vermekte bile vicdan azabi cekiyorum her erkekte aklima geliyo bide ihanet diyon ayip sana
- +1 yıl
Kizma kanka ama yani valla dusundum dusundum ya anlamadimki sebep ne olabilirki bu kadar inat edecek
Soran+1 yılDers vermeye calisiyo icki konusunda kati kuralli icme dedigi halde ictm 4 kez affetti akillanmicagmi anladi boyle cezalandiriyo iste
- +1 yıl
Kanka haketmissin ama ha
Soran+1 yılAynen hakettim gidecem ayagina ozur dilicem gozlerine bakarak konusursam. dayanamaz diye umuyorum
- +1 yıl
Son kozuda oyna. Ama ya yine olmaz derse ne yapcan onu dusun
Soran+1 yılAglarim
de * lo derim tekmeyi basarım.
00 YorumlaHayır! Bittiyse geri dönüş yoktur.
14 Yorumla
Soran+1 yıl4 senede ki emek ve fedakarliklarinda mi onemi yok?
Soran+1 yılOylede hala seviyosan?
+1 yılYalan ihanet bence gayet büyük bir ayrılma sebebi
011 Yorumla
Soran+1 yılBuyuk zaten buyuk olan seyleri yazdim parantez icine yanlis anlasilmaya sebep olmusum k. bkmayin
- +1 yıl
Adam senin iyiliğini istiyor alkol zaten haram sana içme demiş helal olsun vallahi kusura bakma da ne kadar özür dilesen ayaklarına kapansan az öyle insanları bulmak zor ama ayıptır söylemesi sen şeyine bile takmamışsın adam yerden göğe kadar haklı sevgilin o senin bostan korkuluğu değil.
Soran+1 yılHakettim evet ama pismanim ne kadar uzgun oldugumu halimden anlamasini saglicam o yuzden telefondan degilde yuz yuze ozur dilemeyi sectm yokluguyla cezalandirdi 2 aydir ayriyiz cok ozledm golgesini gorsem sarilirim o derece :(
- +1 yıl
Hakettiğini sende biliyorsun adamın hakkı var ki barışsa bile bu huylarından vazgeçeceğini pek sanmıyorum.
Soran+1 yılOda oyle diyo sanmiyorum ayni seyler yine olacak diyo ama olmicak bunun garantisini bile verebilirm bida olursa ayni hatayi bida yaparsam 4 seneyi hice saysin ceksin gitsin tamamen bitirsin olmek uzere bile olsam donup arkasina bakmasin butun bunlardan vazgecemeyecegm icin yapamam anladn mi yapacagm varsada yapmam yani
- +1 yıl
Eğer gerçekten akıllandığına inanıyorsan ve bunu ona samimi bir dille anlatıp güvenini geri kazanabilirsen umut var ama bunu başaramazsan ve de erkek benim gibiyse o ilişkiden bir daha hayır gelmez sana bende 5 yıllık bir ilişki yaşadım güvenini kaybettim ona karşı ama güven konusunda acımasızım affedemedim umarım senin sonun böyle olmaz
- +1 yıl
Güvenimi
Soran+1 yılInsallah boyle olmaz cunku ben biterim psikoloji falan kalmaz alistigim biri sonucta ve kaybedemem anladin mi elimden geleni yapacam barismak icin
- +1 yıl
Öyle düşünme insan Allah korusun annesi babası öldüğünde bile bir süre sonra unutabiliyor böyle bir acı ne kadar kalıcı olabilir ki? Neyse inşallah düzelir hadi bakalim.
Soran+1 yılOyle sonucta ama yinede psikiloji kalmiyo aklini kaybedenler bile bu yuzden kaybediyo once sevdikleri gidiyo sonra akillari
- +1 yıl
5 sene diyorum 5 sene 1 hafta içime kapandım sonra düzeldim kendime geldim 1 sene sonra kız evlendi gittim düğününde yedim içtim oynadım hiç birşey senden önemli değil karın kocan olsa birazcık hak vereceğim ama değil bu kadar abartma olursa olur kısmet olursa da evlenirsiniz olmazsa da hayata küsüp herşeyi boşlamanın kafayı yemenin bir anlamı yok.
+1 yılayrılmam sebebi lütfen
014 Yorumla
Soran+1 yılKizin basina buyruk hareketleri
- +1 yıl
o hareketler ihanet gibiyse zor
Soran+1 yılIcme dedigi halde ictim 4 kez affetti artik ayrilmakta buldu cozumu bir nevi inatlasma oldu ihanet gbi degil yani
- +1 yıl
o zaman zor affederdim sevgilimin içki içmesini kesinlikle istemem ya sarhoş olup başkasıyla öpüşüp yattıysa kızda hatorlamıyosa?
Soran+1 yılYok artk kiz arkadaslariyla gidiyo yurduna donuyo onun disinda bisey olmuyo o icki icmeyen biri benimde icmemi istemiyodu
- +1 yıl
şahsen bilmiyorum affederdim ama elimde koz olurdu
Soran+1 yılNe kozu
- +1 yıl
yani bidaha yapamaz ayrılma korkusuyla
Soran+1 yılZaten yapmicam ki hatami anladm telafi yolundaym ayagina kadar gidecem iste
- +1 yıl
ayrılmak için bahane arıyosa işin zor
Soran+1 yılOyle bisey olsa bir baskasida olur ve bana uzun msjlar atarak agzima sicmaz elini yormaz yani anlicagn hic muhattap. olmaz onemsemeyen komple bitiren
- +1 yıl
herşeyde mantık arama
Soran+1 yılDuygularimdan cok mantigimi kullaniyorum artik ama hala sevdigini unutamicagini biliyorum
- +1 yıl
aranızı o kadar bilemem
Gizli Üye(30-35)+1 yılneden ayrıldığıma bağlı
04 Yorumla
Soran+1 yılIstemedigin bir konuda inatlastigi icin
Cevap sahibi+1 yılokudum diğer yazdıklarını benim sevgilim içiyorsa ve ben defalarca uyarmama rağmen hala bırakmıyorsa
içkiyi benden daha çok sevdiğini düşünür ve ona içkisiyle mutluluklar dilerdim
Soran+1 yılOda oyle yapti ama pismanim bak bugun yilbasi icmiyorum 2 aydir icki agzima almiyorum yokluguyla yapamam ben bitek onu seviyorum onu istiyorum
Cevap sahibi+1 yıllisede bir hocam şöyle demişti
demir tava gelir kömür biter
akıl başa gelir ömür biter
artık çok geç bacım merak etme unutunca geçer
+1 yılben barismam. ama seni bilemem.
00 YorumlaTabikidee 2 dk durmam bile hata olur
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılBarışmam Çay içer hesabıda ona kitler giderim:D
03 Yorumla
Soran+1 yıl4 senenin hatrina bunu yaparmisin cidden? Seni seven bir kiza boyle mi yapiosun? Ayagina kadar geliyosa hatasini anlamis kendini affettirmek istiyodur hic sans vermezmisin? 4 sene cikmissin sonucta sendede sevgi vardir mutlaka yoksa 4 sene onla ne diye birlikte olasin.
- +1 yıl
Bu işler öyle yürümüyor işte.
Soran+1 yılNasil yuruyo
Ihanetin olduğu yerde Barış olmaz derim
01 Yorumla
Soran+1 yılIhanet yok istemedigin bir konuda inatlasmis
+1 yılİhanet büyük bir nden bence barismamak icn
09 Yorumla
Soran+1 yılIhanet yok icme dedigi halde ictm 4 kez affetti sonra ayrilmakta buldu cozumu bakti akillanmiyorum ders verme amaciyla ayrildi surunduruyo şu an ama uzun surdu bu 2 aydir ayriyiz normalde yetti mi bu kadar diye sorar di ayagina kadar gidecem artk bakalm nolacak
- +1 yıl
Gitme
Soran+1 yılNeden?
- +1 yıl
Kimsenin ayağına gitmeye değmez sonra götü kalkar
Soran+1 yılOda benim ayagima gelmisti hatta bilmedigi bir yerde benim. icin ise baslamisti haftasonlari gorusuyoduk
- +1 yıl
Sen bilirsin ama degnez
Soran+1 yılDogru soyluyosun ama napim seviyorum :(
- +1 yıl
Anliyorum ama. kız dediğin biraz yerini bilir ağır olur
Soran+1 yılBen hic askta gurur tanimadim cunku hersey icin gec olabiliyo ve oyle ya da boyle olan yine bize oluyo anladin mi. Bisey farketmiyo yani
+1 yılişlediği suça bağlı
024 Yorumla
Soran+1 yılKizin basina buyruk hareketleri yuzunden
- +1 yıl
sadece asi olmak mı yoksa daha büyük bir şey mi
Soran+1 yılIcme dedigi halde ictm 4 kez affetti ama bakti akillanmiyorum hala ayniyim ayrilmakta buldu cozumu ders vermeye calisiyo ya surunduruyo ayagina kadar gidecem bakalm artk
- +1 yıl
içme dediği alkol ya da sigara mı yoksa daha başka bir şey mi
Soran+1 yılAlkol
- +1 yıl
aşırı derece de mi , alkolik düzeyin de mi?
Soran+1 yılBunyem zayif zaten 2 birayla sarhos oluyorum ama herseyi hatirlamicak kadar degil
- +1 yıl
ne sıklıkla içiyorsun hafta da ya da ay da ne kadar kaç tane içiyorsun
Soran+1 yılBunyem zayif 2 taneyle sarhos oluyorum ama hicbiseyi hatirlamicak kadarda degil icer onu arardm hep anlardi sesimden kizardi kavga ederdik olmicak laflar ederdm o kafayla cok kirardm onu icme derdi giderdm ertesi gun inadina yapar gibi yine icerdm artk muptezel gibi olmustm icmedgm gun yoktu oda illlallah etti akillanacagin yok senin hadi bb dedi yokluguyla adam etti 2 aydir ayriyiz ve ben 2 aydir hic icmedim dersimide aldm ayagina kadar gidecem telafi etmek icin bakalm artk ne olacak
- +1 yıl
daha önce alkol sorunun oldu mu?
Soran+1 yılbir bardak bira nadirde olsa ortamina gore iciyodm ama hergun icer olmustm artk icmedgm gun yoktu o hakli ona hak veriyorum zaten ben hakettm hatamin telafisini yapma yolundayim
- +1 yıl
çok üzgünüm sana olumsuz yaklaşmak istemezdim ama alkol sorunu olan birini bırak kız arkadaş yapmayı kapımdan içeri koymam zira akrabalarmdan var bir sürü keş muhattap bile olmuyorum. Yani bna kızma bu benim görüşüm umarım bu sorununu bir daha tekrar etmemek üzere aşar ve mutlu olursun
Soran+1 yılTekrar etmicem benimki ustume dusmesi hosuma gidiyo diye inatlasmaydi simariklik yaptim yoksa alkol. icmesemde olur onun icme demesi ustume dusmesi hosuma gidiyodu ayni hataya devam ettim bile bile olume atladm anlicagn ve cok pismanim 2 aydir ayriyiz ve ben 2 aydir agzima icki koymadm hatami farkettm ve bida tekrarlamicam hatami telafi yolundayim. ayagina kadar gidecem ozur dilicem
- +1 yıl
birde burada sıkıntılı olan bir başka durumda şu sana kötü bir şey dememesine rağmen inatlaşmışsın bir erkek söz geçiremediği bir kadınla bir ömür hiç geçiremez bu da büyük bir hata olmuş
Soran+1 yılAlkol konusunda inatlasiyoduk sadece oda ustume dusmesi hosums gidiyodu bu yuzden simariklik yaptm sozunu dinledgm zamanlarda oldu hic sozunu dinlemedm diyemem
- +1 yıl
iyi de bu sağlıklı bir şey değil farkında mısn üzerine düşüyor neden _ çünkü bağımlısın ve bu da senin hoşuna gidiyor ilginç valla ama sağlıklı değil.
Soran+1 yılBagimli degilim o icme diyip karistigi icin hosuma gidiyodu simariyodum iciyodum 2 aydir ayriyiz ve ben hic icmedm dersimi aldm cunku
- +1 yıl
dersini alman güzelde böyle bir şeyin seni şımartmış olması sağlıksız yani ne bileyim kıskanır biraz üzerine düşer hafiften şımarırsın bu normal ama alkol sorunu olan birisine içme deyince o kişinin şımarması bana pek sağlıklı bir şey gibi gelmedi açıkcası
Soran+1 yılNormalde bir yere gidecegim zaman karismaz pek ustume dusmez calisiyo bide isiyle mesgul artk ne konuda olursa olsun yeterki ustume dussun onemsesin diyorum anladn mi oda ickiye denk geldi o degilde giyimime karismasi falan olsaydi ondada simarirdim
- +1 yıl
yani ilgisini üzerine çekebilmek için bula bula içkiyi mi buldun :)
Soran+1 yılNapim bitek ona karisiyo :)
- +1 yıl
bilemedim vallaha şimdi ilişkin ne olur ne biter bilmem de bir daha alkole elini sürmemeye çalış bunu ahmet mehmet içinde yapma kendin için yap her şeyden önce değerli olan sensin çünkü.
Soran+1 yılAynen oyle tovbe ettim zaten elimi surmeyi birak nerde gorsem yanindan gecmem
- +1 yıl
güzel.
- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
+1 yılHiç sevgilim olmadı nedesem boş olur.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİhanet mi? Tekmeyi vururum boşuna gelmesin
03 Yorumla
Soran+1 yılIhanet gibi buyuk seyler degil ayrilma nedeni kucuk seyler
Cevap sahibi+1 yılHee seviyosam barışırım ama küçük şeyler için ayrılmam ki
Soran+1 yılDers verme amacli ayrilik diyelim biz burnumu surtmekle mesgul beyfendi inat ediyo barismiyo ayagina gidecem
barışmam
15 Yorumla
Soran+1 yılNeden?
Soran+1 yıl4 senenin hatri da mi yok geliyosa fedakarlik yapiyodur fedakarlik yaptigina gorede hala seviyodur bununda mi onemi yok
Soran+1 yılDers verme amacli bir ayrilma diyelim
+1 yılAldatmaysa asla.
06 Yorumla
Soran+1 yılAldatma falan degil oyle buyuk sebeplerden bitmedi kucuk nedendi benim. basima buyruk bir yaklasimimdan dolayi
- +1 yıl
Cikolata alip gelirsen affederim o zaman.
Soran+1 yılResmimi cercevelettirim goturecem :)
Soran+1 yılOnunla cekildigimiz bir resim var onu cercevelettirecem
- +1 yıl
Hadi gazamız müberrk olsun.
Soran+1 yılAmin :)
- Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yılkesinlikle evet
00 Yorumla
+1 yılTabi ki de hayır
00 YorumlaBilmem Belki.
010 Yorumla
Soran+1 yıl4 sene bisey ifade etmiyo mu?
Soran+1 yılYalan ihanet gibi buyuk nedenler yok ortada onu demeye calistm
Soran+1 yılAlkolu sevmiyo haliyle icmiyo bende tek tuk bazen bira iciyodm hani olsada olur olmasada olur bagimlisi degilim yani o icme diyodu iciyodm sirf ona inat 4 kez affetti akillanmicagmi anladi boyle cezalandiriyo iste yokluguyla 2 aydir ayriyiz hatami anladm telafi etmek icin ayagina kadar gidecem
Soran+1 yılO terkedince kafama dank etti hatamin farkindayim telafi yolundayim ayagina kadar gidecem hediyeyide hazirladim
Soran+1 yılInsallah sagolasin
Barışırım
00 Yorumla
Devamını Gör(30)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Bir kiz barismak icin sizin ayaginiza kadar gelse barisirmisiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler