Sende uyandıracağı duyguyu hissedersin ve o çekimin hissini sonrasını daha fazlasını düşünür durursun var mı öyle biri?

Sende uyandıracağı duyguyu hissedersin ve o çekimin hissini sonrasını daha fazlasını düşünür durursun var mı öyle biri?
Yıllar önce vardı bizden olmazdı sadece onun aşırı yakışıklı olmasından kaynaklı bir cekim ama işte gençliğin verdiği bir hata diyorum inanılmaz bir çekim vardı sonra birkaç arkadaş onun evinde toplandık ama hiç içki almadım yani sıfır ve kimse almadı herkes gitti falan derken fotoda ki konuma geldik birkac kere öptü hatta sonra içimden dedim ki sen şimdi ileri gidersen hayatının hatasını yapacaksın nefsine yenik dusme zaten birde midem bulandı çok temizdi ama duygu falan yok kafamı çevirince anladı çocuk.. orada uzaklaştı özür falan diledi neyse sabah uyandım yanındayım baya birlikte uyumuşum uyandırmadan defolup gittim evden hemen de engelledim her yerden zaten kendimi hala suçlu hissederim birsey olmadı ama bunlar olmamaliydi
Oooyyy, var olmaz olur muuu, öylesine konuşurken bir anda konu cincelliğe gelmşti, eşimin kankasıyla, mesajlaşırken. Sonra konu ilerledi, bunun hayalini kurduk, seni çok fena sekerim dedi. Nasıl da merak ediyorum. Bilemezsiniz. Sonra bunu ona yapamayız dedik ve konuşmayız kestik.
Bi de çookkk karizmatik çookk içimi titreten bir errrrkek ile tanışmıştım. Anasını avradını yaa o neydi. Erkeğin hammaddesi diyodum ona. Hiç buluşmadık. O kadar merak ediyorum ki buluşsaydık ve görseldeki gibi yakınlaşsaydık ne olurdu? Yeminle içimi titreten bi erkekti. Oofff beee aklma düştü gene
Eşinin kankası eşinin en yakın erkek arkadaşıyla bu konuşmayı yapıyorsun yakınlaşma oluyor çok güzel bunu ona yapamayız yapamazsınız deyip konuşmayı kestiniz iş buraya kadar geldikten sonra kestiniz devam etmediniz yani bizde inandık
Şimdi size tek bir şey soruyorum eşiniz sizin kankanızla senin kız arkadaşınla aynı şeyleri konuşsa aynı şeyleri yaşasalar hoşuna gider miydi bunu kaldırabilir miydin yazık
Hoşuma gitmezdi. Ama ses çıkarmaya hak tanıyamazdım kendime. Kızar tepkimi koyardım ama işi büyütemezdim. Sonuçta ben de yaptım. Her ne kadar bilinmesede.
Bence tepkini dahi koyamazdın sesini dahi çıkaramazdın çünkü hiç hoş ve etik olmayan bu durumu önce siz yapmışsın oluyorsunuz eşini kabul edilebilir değil hele en yakın arkadaşıyla kankasıyla böyle bir şey yapmak çok alçakça bir şey şu yeryüzünde başka bir erkek kalmamış gibi
Eşini aldatmak*****
Bence tepkini dahi koyamazdın sesini dahi çıkaramazdın çünkü eşinizi aldatmışsın bu hiç hoş değil kabul edilebilir değil hele en yakın arkadaşıyla eşinize bunu yapmak hiç hoş değil hem de hiç hoş değil kesinlikle çok alçakça başka sanki hiç erkek kalmamış gibi
Anladım.
Anlamanıza sevindim pişman olmuşsunuz sanırım
Pişman oldum zatrn. Marifet gibi yazdıgımı algılamayın.
Pişman olduğunuzu anladım zaten bu çok önemli
Hıhım
Marifet gibi algılamadım zaten
Tamam
Daha detaylı konuşalım mı bu konuyu istersen xperim az
Merak ettim bazı şeyleri de
Hayır yakınlaşınca nasıl hissettireceğini bildiğim biri var.
Yok, böyle merak ettiğim birisi yok. Zaten birisinden hoşlanıyorsam, ilgi duyuyorsam ve onunla bir şeyler yaşamak istiyorsam, önce o kişiyi tanırım. Hayatında birisi olup olmadığına, bana uygun biri olup olmadığına ve anlaşıp anlaşamayacağımıza bakarım. Sadece duygularla hareket edip "aman olsun, hadi sevgili olalım, bir şeyler yaşayalım" demem. Çünkü önceden tanıdığınız, iyi sandığınız insanın bazen bambaşka yüzünü görebiliyorsunuz.
Çok var buralarda biren fazla yüzle gezen ya da hiç yüzü yokken hala gezebilen
Burası sanal ortam çok da ciddiye almamak lazım hesap açmak ücretsiz gelir ya da gelmez o adamın tercihi ya buradaki bir insanın iki yüzlü olması ya da gerçek olması benim pek umurumda olmaz sonuçta sanal bir platform kimin gerçek hayatta ne olduğunu bilemeyiz Ben sadece soru sorar cevap yazar eğlenirim buradaki olan olaylar ya da kişilerin yaşadığı şeyler çok da önemli değil zaten burası dedikodu makinesi gibi
Bende onu diyorum başkaları hayatı ğzerinden sorular açıp sonrada çok takılmamak lazım demek dedikodu makinesi demek nasıl bi his bazen merak ediyorum
Bence sen benim kim olduğumu iyi biliyorsun da o yüzden laf çarpıtıyorsun ben sana şöyle bir şey söyleyeyim benim hakkımda da sonra açıldı yani sen benim kim olduğumu biliyorsun zaten ne o yüzden bunları söylüyorsun evet Ben zamanında öyle bir şey yaptım gittim O kişiden de özür dilerim geldim senden de özür diledim yaptığım yanlışlıkla tekrar özür diliyorum ama ben burada kiminle ne sorun yaşadıysam güzelce sorunlarımı bütün sorunlarımı çözdüm mevzular kapandı ha istiyorsan içinde kaldıysa benimle ilgili bir soru da sen açabilirsin gelir açık yüreklilikle yorum yaparım tekrardan özür dilerim
Aşk dolu bu soruya tek kelimeyle cevap vereyim: Kesinlikle! Hepimiz böyle bir çekim hissettiğimiz biriyle karşılaşmışızdır. 🤭 Şu an sevgilim var ve onun yanında bu hislerin zirvesindeyim. Sevgilimle her yakınlaştığımızda kalbim yerinden çıkacak gibi oluyor, ama tabii ki işin içinde bir gizem de var. O yakıcı çekimi hissettiğinde kendini adeta bir film sahnesinde gibi hissedersin, değil mi?
Eğer senin de kalbini hızlandıran biri varsa, o hisse kapılman çok doğal. Belki de o sır, o gizem kefeni kaldırıp aşka dalmanın zamanı gelmiştir. 😏🚀 Mutluluğun peşinden git, kalbinin sesini dinle, Felaketçe! 💕
Ben kalbimin sesini dinleyemiyorum...
@felaketce Oysa kalpten Kalbe Bir Yol var sevgi ve şefkatten geçen
Cevap
33Cevap
Merhabalar
Evet şu an hoşlandığım sevdiğim biri var çok isterim ama evlenmeden istemem
Ataş ile barutçuk yan yana gelince ne olacağı aşikar değil mi.. yanarız yanarız
Var ama düşüncesi bile bana yakışmaz olamaz böyle bir şey
şu an öyle biri yok ama olmasını isterdim 😞
Ben değilmiydim?
Var. Ancak ne hissetitirir ben biliyorum. Ona ne hissettirir mesele o
Yok valla çünkü herkese karşı acayip önyargılı ve temkinliyim
Çok güzel hayaller kurduğum oluyor ama balonlar hep patlıyor 😊 bu da benim kaderim
Merak ettiğim için gittim açıldım sonra da red yedim. yani arkadaşlar insanın başına ya meraktan ya ya*raktan gelir
Merak ettiğim olmuştu evet..
Yok ya bu aralar sakinim :D
Ben evli bir insanım ama bazen dediğimiz gibi bir bayan karşımıza çıktığı zaman sanki bir çekim kuvveti oluyor gibi oluyor ten çekiyor gibi sanki yaptığı her hareket ve davranış sana çok çekim yaratıyor yani ne diyeyim ki
şu an yok çok sıkıntılı süreç kolay gelsin :))
Merak ediyordum yakınlaştım ama duygusal anlamda iyi hissettirmedi çünkü beni sevmiyordu sadece o anlık iyi ve bu benim için hiçbir anlam ifade etmiyor
Yok... Olmasın da zaten...
Hayır yok artık hiç merak etmiyorum
Bu herkeste yok mu ya :D
Var sadece merak
Çok güzel hissettirecegini düşündüğüm birisi var
Şu anda yok ama öyle birisi dahildi hayatıma...
Olmaz mı, soruyu soran tabi ki 😜
Hayır, meraklıda değilim açıkcası.
Her yiğidin gönlünde oyle bi dişi aslan yatar
Vardir elbetde bilmiyorum kim oldugunu
Hayır yok
Hayır yok.
Yoktur.
Yok.
Hıhıım varrr 😀
Hayır yok her kadın aynı hissettirir
Yok öyle biri
Şimdilik yok
Amber Heard
Hayır yok.
Evet var
Hep düşünürüm
Evet
2 kişi var
umarım ikisi bir arada olur da nirvanayı yaşarsın :)
Evet o da var
Mutluluk lar
Yok :(((
Yok.
Şimdilik yok.
var evet
yiokk
Yok valla
Hayr yok
Var var.
Evet var
vardır