Eşim önceki ilişkilerinde görüştüğü kızlara aldığı hediyenin aynısını aynı sözlerle bana da aldı?

Eşim ile 2 yıla yakın görüştük sonra evlendik , bana çok aşık olduğunu çok sevdiğini düşünüyordum, evleneli bir ay oldu eşyaları toplarken bir defter buldum ve okudum çünkü ben kontrolcü ve şüpheci bir insanım azıcık mutlu oldum mu dayanamiyorum illa bir şey bulacağım, neyse eşim 2019 yılında kısa kısa günlük şeklinde notlar yazmış , görüştüğü bir kız hakkında cennetten melek inseydi ancak böyle güzel tasvir edilirdi o kadar güzel bir kız yazmış kız hakkında ve kıza antika bir ayna hediye etmiş , hediye ederken de sana senden daha güzel bir hediye alamadım demiş. ustelik şöyle bir not yazmış günlüğüne Ayseye ayna almıştım o da çok beğenmişti, umarım fatma da beğenir diye , yani benden önce 2 görüştüğü kizada ayna ve aynı notu söylemiş.

Biz sevgiliyken bana da ayna almıştı ve yukarda kıza söylediği notu yazmıştı sana senden daha güzel bir hediye alamadım.

Kız ona sigarayi bırak demiş, o da bırakmış, daha kızla sevgili bile degilllermis , sevgili olmadanda iliskileri bitmiş 10 sene yas farkı var diye kız görüşmeyi kesmek istemiş, ilişkileri bitince tekrar sigaraya başlamış, biz tanıştığımız da içiyordu ama ben sigaradan rahatsız olduğumu soyledim , oda bırakmaya niyetli olduğunu söyledi ve biraktida 2 yıldır içmiyor , yani kısacası benim içinde sigara içmeyi bıraktı ama , bilemiyorum o kıza aşık oldu bana olmadı mı acaba?

Buna çok ama çok üzüldüm , kendimi kötü hissediyorum, eşime karşı soğudum, günlüğünü okudugumuda soyleyemiyorum , ne yapacağım nasıl davranacağım bilmiyorum

Ne yapmam lazım sizce?

Not : kız içki içiyor diye eşimde kızla çıktığında ortamlara ayak uydurmak için ömüru hayatında içki içmeyen insan kız için içmiş ama kızla bir çıkıp icememisler. Eşim kadar ahlaklı kimseyi tanımadım ama bu nasıl bir aşk ki öyle hassas , ahlaklı , karakterli birine içki içme provası yaptırmış anlayamıyorum.

Ben mi acaba eşimi çok gözümde büyüttüm bilmiyorum, kısacası bana olan aşkından şüpheleniyorum ve soğudum , ben bu hayatta sadece birinin en çok sevdiği olmak istemiştim , ailemin olamadım çünkü, sanmıştım ki eşim benim herşeyim olacak , ama geçmişini okuyup öğrenince kalbim kırıldı

Eşim önceki ilişkilerinde görüştüğü kızlara aldığı hediyenin aynısını aynı sözlerle bana da aldı?