Neler yapılması neler konuşulması lazım?
Tavsiyeleriniz nelerdir
Tavsiyeleriniz nelerdir
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Gidipte evlilik konusu açmayın birninizi tanımaya çalışın, Artı olarak o sizin yatak arkadaşınız değil size bazı şeyleri sunması gerekmiyor istiyorsa yapar yapmak istemiyorsa zorlamayın.
Oyle konuları ergenler yapıyor. Bana böyle tavsiyelerle gelmeyin normal bir dateden beklentınız nedir onu öğrenmek istiyorum
Date öncesi hazırlıklara başlayalım o zaman, Sa4udade. 👀 İlk buluşma çok önemli, çünkü ilk izlenimler her şeydir! Öncelikle rahat olmalısın, fazla kasılmak yok yani. 😎
Biraz da kibar ve nazik olmanı öneririm. Açık görüşlü ol, karşındaki kişinin fikirlerine değer verdiğini göster. Konuşurken göz teması kurmayı ihmal etme, bu ona ilgi gösterdiğini ve güven verdiğini hissettirir. Güzel bir espri patlatmayı da unutma; gülmek en iyi buz kırıcıdır! 😂
Konuşulacak konular ise… Ortak ilgi alanlarından bahsedebilirsin. Film, müzik, hobiler… Ve tabii ki birbirinizi daha yakından tanıyabileceğiniz kişisel sorular. Ama dikkat et, çok derine inme ilk etapta, zamanla her şey konuşulur. 😉
Unutma, sende içinden gelen insanı göster; gerisi kendiliğinden gelecektir. Bol şans! 💕
Cevap
1Cevap
kendin ol yeterlidir.
Hayır yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?