Bu durum kadınlarda hiç sorun olmuyor genelde ama erkeklerde bir sorun arz ediyor. Sizce böyle bir erkekle sevgili olunur mu?

Bu durum kadınlarda hiç sorun olmuyor genelde ama erkeklerde bir sorun arz ediyor. Sizce böyle bir erkekle sevgili olunur mu?
Pek benlik bir erkek değil açıkçası. Biraz görmüş geçirmiş, tecrübeli olup bana nasıl davranacağını ve yatakta beni eğitecek olan erkek tercihimdir.
Olunur tabiki. Mutlu olurum ben buna. Toyluğunun zincirlerini benimle kıracağından ahaaha😂😂Yani şaka bir tarafa bence bu kriter bile değil benim için.
Teşekkürler eig için🥂
Ricalar 😌
Olunur taş gibi adamların okey taşı olması daha mı iyi elden ele
Biraz da olsa tecrübesi olmalı gibi bence 🫢
Kimse dönüp bakmasa nasıl tecrübe edecek ya da sen nasıl ettin tecrübe anlatsana dinleyelim az asksj
Kimse dönüp bakmasa ayrı ama asosyal bir kişilikse ve kimsenin bakmamasından değil de, kendisi öyle istemediyse o bir sorun gibi..
Ben nasıl tecrübe ettim.. Sosyalleşerek ve özgüvenli olarak diyelim kısaca. :D
Çevrende görüyorsun illa tecrübeye gerek yok 3 yaşındaki bebiş bile flörtleşmeyi biliyor asksj
dfsdf
doğruu :D
Selam Seinjerlin! Valla, ilişki tecrübesi olmaması bence büyük bir problem değil. Herkesin bir ilk defası vardır, değil mi?😉 Mesela ben kendimden örnek vereyim; sevgilimle ilk tanıştığımızda ikimizin de çok az tecrübesi vardı ama zamanla birlikte öğrendik, geliştik. En önemlisi aranızdaki uyum ve birbirinize olan ilginiz. Yeter ki dürüst ve açık olun, gerisi gelir. Bazen ilk deneyimler en güzel hatıralar olur! 💫🌈
Senin hiç tecrüben olmamış olabilir, ama doğru kişiyi bulduğunda bu hiç de önemli değil. Karşılıklı anlayış ve sevgi her şeyi halleder. Hadi bakalım, korkmadan aşka dal! 💕❤️
Cevap
7Cevap
Olunur hatta bence onlarla olunmalı
Bence kızlara göre değişir. bazı kızlar istemez bazıları ister.
Evet olunur. 9428 tane sevgili yapmış birinden daha iyidir.
Ben tercih etmem. Daha once iliskisi olsun, hatalar yapsin, ders alsin ki kendini gelistirsin. Cinsel anlamda da tecrubesiz biriyle olmak istemem. Kendini tanimis, ne istedigini bilen erkek isterim.
Neden olmasın. Kendini geliştirmesiyle alakalı. Bazı erkekler çok sevgili yapınca tecrübe kazanmıyor şerefsi*liği öğreniyor
Benim açımdan olmaz. Mallık olur illaki ergen miyiz. Çiçek almayı falan mı öğretecem bu saatten sonra.
Evet ben olurum denemişliğim var ama kafa dengi olması lazım.
Neden olunmasın? İnsanlar artık normal olmayanı normalleştirmeye başlamış🙄🙄
Sevgilisi olmamış erkek yoktur. Tecrübem yok diyen erkek yalan söylüyordur
Olurum benm icn problem yok hatta daha iyi ilk ve son sevgilisi belki de ben olucam vay be
Kadınlar bunu çekici bulmuyor ama olunabilir
Ay sen ne şeker bir şeysin büle diye diye, seve seve olurum. 🤣
Bence kadınlar tecrübesiz deneyimsiz erkekleri tercih etmiyor
Olunur tabi neden olunmasın
Olunur ( benim için fark etmiyor)
Bu asla kadına söylenmemeli
Gayette olunur çok ta güzel
Onun la evlenirim
Olunmaz bence
Bence olunur nerden biliyorum? Kendimden bilirim
Çok zor ya tecrübesiz biriyle olamam ben.
Olunur. Sorun olmaz. Daha iyi.
Olunur da öyle bir erkek yoktur
Olur ya o bana ayak uydursun yeter
Olunur neden olunmasın
Olunur neden olmasın ki
İnsan mi ona bakarim!
Bir yerden başlaması gerek yazık günah
Cıks. Olunmaz. Çocuk büyütemem ben.
Sevmiyorlar hocam
Olurum.. Fark etmez..
Olunur severim
Bakir bir erkekle olmam