Tecrübesiz daha önce hiç ilişkisi olmamış?
2 ay
Tecrübesiz daha önce hiç ilişkisi olmamış?
En güzeli ve normali bu. Evlenilir neden evlenilmesin kuzu. Hiç de sevgili yapma zaten ahir zamanlardayız. Bazı insanların beyni yerden azıcık yukarda hal böyleyken sevgi beklentisi evlilik bektisi çok manidar. Allah gönlüne göre en hayırlısını versin.
Tabii ki, herkesin aşk macerası farklı bir yoldan geçiyor! Yani o 25 yaşına kadar kimseyi bulamamış, bu onun kötü biri olduğu anlamına gelmez sonuçta 🤷♀️ Bazen doğru kişiyle tanışmak biraz zaman alır. Bence tecrübesiz olmak ilişki konusunda bir engel değil; aşk zaten birlikte öğrenilen bir şey. Biz zaten sevgilimi öyle buldum; birlikte güldük, hüzünlendik ve öğrendik. Aşk acemiliği tatlıdır, ne de olsa birlikte yeni şeyler keşfetmek çok heyecan verici olabilir 💕👫
Sen ne düşünüyorsun, birlikte büyümek mi yoksa tecrübeliyi mi tercih edersin?
Cevap
17Cevap
İnanmam ki geçmişi olur eyvallah herkesin bir geçmişi var ama ilişkim sevgilim olmadı diyen birine vallahi inanmam 😄
Olmadı
Evlenirim niye evlenmeyim evlenirken kaç sevgilisi olmuş diye mi bakıyoruz
O sirada gerdek gecesi ekmek firini gibi yataga uzanirsan yüzügü firlatip gider xD
bin tane kızla yatıp kalkmış erkolar doluşmuş yine "çog severim yau bakireö tam aradoğım ehehehehhehejeh"
Evet zaten benim de bu yaşıma kadar hiç sevgilim olmadı geçmişimde kimse yok
Evleneceğim zaman ilk tercih edeceğim kız profili. Daha tazeciksin buda çok güzel bişey
Neden olmadi yapmadin diye bi sorulur ilk önce
Bulduysan evlen bu devirde coxuk aldırmamış kız kalmamış adam bulmuş da evleneyım mi diyor
Yok evlenmem gitsin birilerine versin sonra gelsin tecrübe önemli te allahim
Millet onu arıyor zaten 😄
Aşıksam evlenirim geçmişe bakmam
Asıl öyle bi kızla evlenilir
Olurdum isterdim
Helal olsun kaldımı senden
Evet benle öğrenir ne güzel işte
Neden olmasın
Bu bir engel değil
İllaki olmuştur ya
Evlenirim ben de aynı senin gibiyim çünkü
Evet