Eşim sizce nasıl bir karakter anlatayım puan verin?

Eşim 35 ben ise 23 yaşındayım görücü usulü evlilik yaptık 3 yıl oldu birde kızımız var ailesi köyde benim ailem burada ve evimizde burada şehirde eşim iyi niyetli bazen bazende sinirli küfür eder sinirlenince dışarda ortamda eşim memur bende ev hanımıyım çalışmıyorum yani evin içerisinde bazen iyi bazen kötü oluyoruz beni sinirlendirdi zaman kızarım trip atarım sonra gönlümü bazen alır elbise alalım der yemeyi icmeme bişey demez ise giderksn harcligimi verir borclarimiz var biraz sikinti ediyor bende moral felan veririm tabi gülüm felan diye tatlı dilde bulunurum kendide bana söyler sever ama sevdiğini içten belli etmez ben çok belli ederim annesi var mesela kaynanam çok gaddar çirkef acmiaz insana mesela eşim bekarken felan sözünü dinlemez mis çünkü dinlenecek gibi değil kimse sözünü dinlemiyor yaşlı birde iyice bunayik elbise alma der karışır yeme içme der karışır bekarkende de şimdide annesine sorkanir bağırır çağırır ama ben öyle değilim cahil bir yanım yok ona karşı hep iyi olmaya mütevazı olmaya çalışıyorum bazen söylüyorum sende ol diye eşim diyoe ben valla yapamıyorum bu kadar oluyor ama beni sevmediği anlama gelmez bence sizce eşim nasıl bir insan neler anladiniz
Güncellemeler
1 yıl
Şimdi at
Eşim sizce nasıl bir karakter anlatayım puan verin?