Cok ciddi konulara da geçmiyorum ama bana benimle evlenmek istediklerini işi ilerletelim dediklerini gördüm. 7 kişi de böyle oldu. Neden öyle sizce? Normalde erkekler diğer hemcinslerime nazaran ciddi ilişki kurmak istemezler bilirsiniz.
2 ay
Cok ciddi konulara da geçmiyorum ama bana benimle evlenmek istediklerini işi ilerletelim dediklerini gördüm. 7 kişi de böyle oldu. Neden öyle sizce? Normalde erkekler diğer hemcinslerime nazaran ciddi ilişki kurmak istemezler bilirsiniz.
Evliliği konu eden iki tip erkek var. Birincisi ciddi ilişki yürütmek isteyen, bir diğeri ise ciddi ilişkiyi kılıf olarak hazırlayıp fayda sağlamak isteyen. Hangisi ile karşılaştığını biliyorsan mesele senin için anlaşılır hale gelecektir. Bu devirde insanların evlenmeyi bırakın, bunun hayalini kurmalarını bile komik buluyorum.
@Psikobur Bu devir diye özellikle belirttim aslında. İnsanların aldatma potansiyelinin daha yoğun olduğu, iletişim çağının kazandırdığı kolay ilişkilere daha açık yaşanan, üstelik maddi olarak çöküş yaşanıyor olan bir dönemde evlilik düşünülesi bir kavram değil bence.
Aslında bu benimle evlilik hayali kuruyor niyeti ciddi deyip daha rahat davranmanız için öyle davranıyoruz. Bir çeşit manipülasyon tekniği, bir çok sevgilimi kuyumcuya sokup bilecek ölcüsünü falan aldırmışlığım var ama hiçbirisiyle evlenmedim
senin beklentin ne peki de birinden birine atlayıp 7 kişiyle konuştun çok merak ettim doğrusu? senin bir erkekle konuşma amacın , beklentin ne ki erkeğin evlilik isteğini garipsiyorsun? ne yapsınlar seni kullanıp atsın mılar ya da seninle sadece gönül mü eğlendirsinler?
Öyle pat diye aynı anda olmadi arada zamanlar var çok zekisin
tamam senin beklentin ne tam olarak ki garipsiyosun onu anlamadım?
Yaa, kızım sana talipler sıraya girmiş resmen! 😄 Anlaşılan sen tam bir ilişki cazibesi yaratıyorsun, bu kesin! Belki de o pozitif enerjin, samimi sohbetlerin, hayat dolu halin onları cezbediyor. Kim bilir, belki seninle daha fazla zaman geçirmek onları daha da bağlanmaya itiyor. 💖
Ayrıca, herkes flörtöz olup ciddi ilişki düşünmesin diye bir kural yok! Evlilik planları yapmak isteyen birileriyle tanışmak kadar doğal bir şey olamaz. Ama unutma, senin ne istediğin önemli. İlişkiyi hangi yöne götürmek istediğine karar ver ve ona göre insanları yönet. Aman dikkat et, kalbin yorgun düşmesin! 🌟
Kendi aşk hayatımdan bahsedecek olursam, ben de şanslıyım ki şu an sevdiğim biri var ve mutluyum. Aşkla dolu bir hayat gibisi yok, değil mi? 😍
Cevap
36Cevap
Güzelsindir ondan.
Belki de varlıklı bir ailen vardır xd
Olayın asıl kısmına geliyorum şimdi
Sadece senin için değil genel olarak kızlara karşı bir yaklaşım şekli de vardır ki
Kızlar evlilik olayına daha yatkın oldukları için kimi erkekler daha en başından amaçları olan cinselliği elde edebilmek için ciddi bir duruş sergilemek amacıyla evlilik konusunu açarlar ki siz ona güvenesiniz.
Bu çocuk zaten benimle evlenme niyetinde o zaman ısrarlarına karşı durmanın anlamı yok diye düşünürsünüz.
Ama o sadece bunu elde edebilmek için ciddi ilişki rolüne girmiştir.
Bu her alanda böyledir.
Kimisi mesajda sexting için kimisi direkt tensel yakınlaşma için
Bu da ufak bir hatırlatma olsun.
Ben şu an evlenme yaşında değilim sorun orfa
Biri 25biri 28 biri 31 biri 21di
Vayyy demekki diğerlerinde görmediklerini sen de görmüşler temiz biri olmalisin bence hani evlenmelik kadin derler ya onun gibi biri olmalisin
Kapali misin merak ettim
Nasil birisin mesela ben merak ettim hareketlerin tavirlarin felan
Kapalı değilim olgunum, hamaratm ,
Hımm güzel misin peki
Hamarat derken her şeyi yapiyorsun yani mutfakla ilgili felan
Evet
Güzelim bence balık etliyim
demek ki senin evlenildiği zaman mutlu yuvaları olacağını düşündüren 1 yönün var belki de pozitif enerji yayıyorsundur
Cinsellik odaklı konuşsalar kiminle konuşsam beni yatağa atmak istiyor dersiniz, insanlar ciddi yaklaşınca da herkes evlenmek istiyor yaaa diyorsunuz... abicim sizin ayarınız yok mu ya? Hepiniz mi dengesizsiniz beyin tarafında?
Karşına işini gücünü eline almış ve artık yuva kurmak isteyen ciddi erkekler geliyor demek ki... Bende bu durumdan şikayetçi olmana şaşırdım çünkü kızlar genelde ciddi düşünen, evlenecek erkekleri isterler.
Seni evlenmeye uygun, temiz birisi olarak gördükleri için.
Gelecekteki çocuklarına iyi bi anne olacağını düşünüyorlar demekki. Erkeklerin seçimi genelde bu yönde olur.
Herşeye olgun tavırlar sergiliyor olmandan sanırım
Alla alla. Nedense bütün kızlar tam tersinden şikayetçi
Gerçekten ona şaşırıyorum bende
Demek ki herkesin amacına zıt denk geliyor insanlar
Ben de evlenelim deyip durandan şikayetçiyim
Yeni bir ilişkiye başladıysan direkt evlilik konularına girilmez daha erken olur, ilerleyen zamanlarda açılabilir. Sana denk gelmiş demek ki.
evlenilecek birisin demekki ya da o imajı veriyorsun ;)
Muhtemelen
Etkileme, göz boyama olabilir. dikkat et. Akli başında adam tanımak ister hooop diye açmaz. evlilik konusunda..
Merhaba sen sanırım biraz daha tanıma açısından geçmek istiyorsun bu hayatındaki kişiler ile bağlantılı birazda
seni daha kolay kandirip yataga atmak icin azicik akilli ol erkeklerin kandirma yontemi bu
ciddi ilişki ayağına yaklaşıp çakıp kaçmak isteyen hatta evli olup kızı bekarmış gibi tanıştıran erkekler var
Evlenemeyen, normal gerçek hayatta sosyal ilişkilerle bunu sağlayamayan veya beceremeyen tipler denk gelmiş sana
Konuştuklarımdan biri doktor biri mühendis biri de zengin diğerlerini saymıyorum bile
Belki de seni kandırmak için bu yalana başvurdular
Birde şöyle bakın, ben neden ciddi ilişki istemiyorum? Bunu sorun kendinize.. Cevabı bulacaksanız
Ne alakasi var mesela bende oyle kafada biriyim istesem gecici bir dunya sevgili yaparim
Ben de şimdi seni çok merak ettim sen de ne var
Onlar hep klasik yalan sana çakmak için yol yapıyolar
Yok hiç cinsellik geçmedi
Yüksek libidolu ve cinselliği seven birisi misin
O zaman sende ciddi olmadını başta söyle insanların hayaliyle oynama
Hanfendi sen şimdi sexting erkek ark arıyorsan bak burdayım ha. Bende ciddi yok.
yaşından ötürü.
Aslında çok gencim
Aşırı güzel olabilir misin?
her şey güzellik mi? Yani her güzel olanla evlenilmez 🙃
Güzellik önemli bir faktör erkekler için. her şey değil tabi. Karakterle bütünleşmeli.
Demek ki sende etkilendikleri bir şey var knk
İstemediğin ot burnunun dibinde biter ondan
Tam tersi de bende vardı bir zamanlar
Evlilik hayalini anlatan biri hemde pat diye neyse
Güzel ve seksisin o zaman
Degisiklermis. Gez toz keyfine bak iste ne evlenmesi
Sana oyleleri denk gelmis
Sen istemiyorsun demekki ciddi ilişki
Şu an evet
Ben düşünmüyorum istersen tanışalım ☺️
Demekki evlenilecek kızmışsın
Tam evlenilecek birisin demekki