Kizlar lütfen cevap?

benim 1 yıllık bir ilişkim vardı sonra yarısını uzak mesafe gecirdigimiz için çok zorlandik ve o ayrılmak istedi ayrildik üstüne 2 kere yüz yüze gorustuk ilkinde beni sürekli öpüp en sonunda dudagimdan optu ama ozur diledi ve 2. buluşmada daha normal davrandı o günden sonra birkaç kere konustuk hani sohbet değil de işte "sende kitaplarım vsrdi onları verebilir misin lazım da" falan gibi ama çok samimi konuşuyoruz hala sevgili gibi ama aşk hitaplari olmadan neyse bence geri dönmek isticek çünkü ilk aşkı ilk sevgilisi ilk opucugu ilk cinsel deneyimiyim ve ben ayrıldığımızda surekli yazmıştım ve terslemisti ama ben baya bi süre yazmadigimda kendisi havadan sudan yazmaya baslamisti sizce barışmak istediğimi soyleyip konisiyim mi ki sanmiuorim iyi sonuçlanicqgini yoksa geri donmesi için hayatıma devam ediyorum imajı mi vereyim ama öyle yaparsam da beni unutmuş artık üzülmüyo iyi durumda diyip beni geri de birakmasindan korkuyorum sizce geri donmesi için ne yapmaliyim (not:hiçbir sosyal medya hesabından takiplesmiuoriz ama geçen gün tik toktan profilimi görüntüledi)
Kizlar lütfen cevap?