Aşk İlişkileri 2 ay Evlilik teklifi ederken yüzük şart mıdır? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yüzüksüz olmuyor mu bu işler 😅 Güncellemeler2 ay Evlendikten sonra bir kaç ay içinde yüzüğünü alacağımı söylesem olmaz mı 😅 Evlilik teklifi ederken yüzük şart mıdır? Cevapla İş Soruları Evlilik Soruları Yüzük Soruları Beğen Paylaş Takip Et
elffctnl Takip Et Xper 1 Yaş: 23 2 ay Sen hiç yüzüksüz evlilik teklifi eden birini gördün mü 0 4 Yorumla Soran 2 ay Evet adam ip bağlıyordu 😅 Yorumla elffctnl 2 ay Bazılarına bu durum romantik geliyor çünkü anlık gelişen bir teklifi oluyo genelde ama bazıları da bu durumu hoş karşılamıyor ister istemez bie yüzük görmek istiyor insan Yorumla Soran 2 ay sence romantik mi peki? Şöyle düşün sevgilin var ve çok seviyorsun ciddi bir ilişkiniz var ve sana yüzüksüz teklif yapıyor kabul eder misin? Yorumla elffctnl 2 ay Yani kabul ederim aslında Yorumla
Ergünbyrktrr Takip Et Xper 4 Yaş: 25 2 ay Varsa durumun şart yoksa anlat durumunu anlayışlıysa zaten beklemez 0 4 Yorumla Soran 2 ay Biliyor zaten ya öğrenci adamız Yorumla Ergünbyrktrr 2 ay Acele etme bence daha öğrenciysen önünüzde aşacak çok yol var Yorumla Soran 2 ay Şimdiden edeyim dedim hani bir adı olsun, sözlenmek maksadıyla ama bilemiyorum Yorumla Ergünbyrktrr 2 ay boş ver sen beni dinle ilerleyen zaman da yap hem bu süreçde emin olursun daha da bu kız seninle bir ömür istiyor mu istemiyor mu diye Yorumla
s BirPeriKızıı Takip Et Fenomen Master Yaş: 24 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Evet şart tabii ki 0 0 Yorumla
m Olmadıolduramadık Takip Et Yoda Yaş: 108 , eic 98% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 859 cevap paylaştı. Evlendikten sonra yaparsan şart değil 🤣 0 0 Yorumla
kıvırcıkk777 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 781 cevap paylaştı. Olmazsa olmaz😄 2 0 Yorumla
sesizlerinsesi Takip Et Guru Yaş: 19 , eic 100% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bence evet 1 0 Yorumla
Barmecide Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 100% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Olmaz 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 2 ay degildir 0 2 Yorumla Soran 2 ay Kız yorumlarına baksana dayı 😄 Yorumla Cevap sahibi 2 ay buan o yorumun icindeyim zaten yegen ;) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Sen hiç yüzüksüz evlilik teklifi eden birini gördün mü
Evet adam ip bağlıyordu 😅
Bazılarına bu durum romantik geliyor çünkü anlık gelişen bir teklifi oluyo genelde ama bazıları da bu durumu hoş karşılamıyor ister istemez bie yüzük görmek istiyor insan
sence romantik mi peki? Şöyle düşün sevgilin var ve çok seviyorsun ciddi bir ilişkiniz var ve sana yüzüksüz teklif yapıyor kabul eder misin?
Yani kabul ederim aslında
Varsa durumun şart yoksa anlat durumunu anlayışlıysa zaten beklemez
Biliyor zaten ya öğrenci adamız
Acele etme bence daha öğrenciysen önünüzde aşacak çok yol var
Şimdiden edeyim dedim hani bir adı olsun, sözlenmek maksadıyla ama bilemiyorum
boş ver sen beni dinle ilerleyen zaman da yap hem bu süreçde emin olursun daha da bu kız seninle bir ömür istiyor mu istemiyor mu diye
Evet şart tabii ki
Evlendikten sonra yaparsan şart değil 🤣
Olmazsa olmaz😄
Evett
Bence evet
Olmaz
Şart bence
Olmaz yani
degildir
Kız yorumlarına baksana dayı 😄
buan o yorumun icindeyim zaten yegen ;)
Şart tabi