Sevgilim yaklaşık 5ay önce filan benim yakin arkadas grubumdan güzel buldugu bir kızla reelslesiyo konuşuyor gülüşuyordu ben de arkadaslar diye sorun etmiyordum ama kız çok güzel olduğu icin içten içe kıskanıyodum ve kızin güzelliği dışında hic bir ozelligi yok sohbeti gram sarmayan 0 komik biri bana göre, ve sevgiliminde o kizinda başka konuştuğu reelslestigi karşı cins biri yoktu
Bi gün sevgilime ucundan bahsettim konusmandan rahatsiz oluyorum yapma vs diye hatta benim dışımda baska kızlarla daha cok eglenmene üzülüyorum diyip ağlamıştım ona ragmen yapmaya devam etmisti en sonunda ben hem kizla olan arkadaşlığımı bitirdim hem de sevgilime baya bi azar cektim sonrasinda zaten ikisi yan yana bile gecmedi konuşmadı
Ama ta 5 ay sonra benim aklima hep sorular gelmeye başladı :
Sevgilim güzel bulduğu biriyle ben konusma dememe ragmen neden konuştu?
Acaba onun ilgisi hiç hoşuna gitti mi?
Kafasi onla benden daha mi cok uyustu nasil gülüp eglenebildiler?
Daha fazla dayanamayip sevgilime tekrar bunun konusunu actim bu arada sevgilim biraz asosyal biri cok arkadas yapamayan biri
Bana bir arkadasim olsun istedim vs tarzi bi savunma yaptı onu senden güzel bulmadim sadece rastgele konusuyodum arkadasim olsun diyeydi dedi bide bunlar lab dersinde sadece ikisi boş kalıyorlardi orada zaten samimiyetleri gelismisti
Cok özür diledi empati yapamadim o an sadece eglenceme keyfime bakmıştım dedi hic o gözle bakmadim ya da ilgisi hosuma gitmedi yemin ederim dedi
Ama ben hâlâ guvenemiyorum mesela bazen o kızi ne kadar sevmediğimi konusmasinin sarmadigini filan söylüyorum ve evet diyip onaylamiyo dediklerimi, sadece kafa salliyo geçiyor bana şey gibi geliyo: zamaninda kafa bulduğu güzel bulduğu birine karşı böyle ithamlarda bulunmam onun da sanki zevkine satasiyomusum gibi ona da laf ediyomusum gibi algilayip gecistiriyo gibi ama öyle bir türlü anlam veremihorum ve bazen o kizin sevgilimle olan ortak yönlerini dusunuyorum çünkü kendim sevgilimle nerdeyse çoğu yönümüz zıt ve sinirleniyorum belki de biz uyusmuyoruzdur o kızla daha cok uyusuyolardi diye dusunup üzülüyorum ama artik cok yoruldum sevgilime güvenmek istiyorum onu seviyorum beni sevdigini de biliyorum ama zamaninda benim dışımda baska bi kizla daha iyi anlasmasini hemde güzel buldugu bi kizla ve yapma dememe ragmen kaldiramiyorum napcam bilmiyorum ayrilamam da cok seviyorum yardim edinnn
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer