Sevgilime destek olmaya çalıştım ama ne yapmalıyım?

Sevgilimin geçenlerde babaannesi bir kaza geçirdi ve kolunu kırdı. Hayati bir tehlikesi yok fakat biliyorsunuz yaşlılarda kırıklar uzun sürede iyileşiyor. Bu süreçte sevgilime yardım etmeye çalıştım ama farklı şehirlerde olduğumuz için elimden çok bir şey gelmiyordu. Sonra tüm bu konulardan bağımsız olarak kendisine bir mesaj atmak istedim kendi günümle veya işte durumumla alakalı. Belki kafası dağılır diye hani mesajıma bakamasa bile kötü davranacağını düşünmemiştim. Bana bir anda “bunlardan bahsetmesen mi” dedi. Açıkcası şok oldum çünkü kötü bir şey demedim ve ne yaptığımı sordum. Babaannesinin ecel terleri döktüğünü benim kendim hakkında konuşmamın çok yersiz olduğunu dedi. Anlam veremedim açıkcası çünkü ne kadar empati yapsam bile babaannesinin ecel teri dökmediğini biliyorum ve ne olursa olsun kötü davranmasına gerek yoktu. Ben de bunu kendisine anlattım. Ardından “benden bir süre uzak dur konuşmayalım çok hata yapıyorsun” tarzı şeyler demeye başladı. Açıkcası berbat hissettim. Sonrasında geriye dönüp baktığında bu dönemki davranışları için asla özür dilemeyeceğini biliyorum. Veya yanlış yaptığını kabul etmeyecek. Gerçi ben mi yanlışım o mu anlamış değilim ama şu durumda ne yapmalıyım?

Sevgilime destek olmaya çalıştım ama ne yapmalıyım?