Formalite evlilik yapmam ama şöyle bir durum var. Toksik bir ailem var maalesef ve kendimi bildim bileli kaçmaya çalıştım. Taa lisede yatılı okula gittim ama nasıl bi karmam varsa hep geri döndüm. Lise üniversite yüksek lisans iş güç falan yok yani hep sonuçta aynı noktaya döndüm. Ekonomi de pek imkan vermedi açıkcası. Evlenirsem kurtulurum belki dedim ama ailesinden kaçmak için evlenip mutlu olan hiç görmediğimden ona da sıcak bakmadım. Her neyse sonra nişanlımla tanıştım, başta çok ısınmadım ama sonradan hayatımda tanıyabileceğim en harika insan olduğunu fark ettim. Normalde en erken seneye evlenecektik ama bu yaz evleneceğiz, tanışalı 1 yıl bile olmamış olacak evlendiğimizde. Benim yapabileceğim maximum bu
Hayır, tabii ki evlilik dediğimiz kavram yatağım olur ya, hiç olmaz böyle formalite evlilik yapmak. Ne bileyim, başka nedenlerden dolayı evlilik yapmak istemezdim ama tabii ki şimdi hayatın bitirmiş olur. Şartları ve imkanları da göz önünde bulundurarak yorum yazmak lazım. Yani, şu anda olmaz diyorum ama hayat bazen insanın karşısına öyle şeyler çıkar ki mecbur kalabiliriz. Şu an için düşündüğümde yapabileceğimi sanmıyorum.
Hayır. Evlilik kuvvetli hisler beslediğim ve mantık çerçevesinde de uyumlu olduğum biri olmadığı sürece tercihim olmaz. Sadece biri evlilik gibi bir adım için yeterli değil kesinlikle.