son zamanlarda eskisi gibi ilgi görmüyorum
geçende mesajıma 2 saat sonra cevap verdi neymiş arkadaşlarıylaymış buna çok sinirlendim
bunları nasıl ifade etmeliyim?
son zamanlarda eskisi gibi ilgi görmüyorum
geçende mesajıma 2 saat sonra cevap verdi neymiş arkadaşlarıylaymış buna çok sinirlendim
bunları nasıl ifade etmeliyim?
Cevap
5Cevap
seni takmıyorsa uzak durun ondan
Açık açık, lafı çevirmeden söyle.
Belli ki dolmak üzeresin; patlama
doldum bile patlamaktan korkuyorum işte, ne yapabilirim? cok ofkeliyim cunku birikti her sey artik
İnan bana bu tür durumların tek ama tek çözümü karşına alıp ciddi bir tonda konuşmak
şu an yüzyüze bulusma imkanimiz yok ama telefonla arayacak birazdan, ciddi derken nasil yapabilirim? ben yumusak biriyim bu sefer oyle olmak istemiyorum
Kendine sürekli olarak geçen günü, şu ana değin hissettiğin o berbat hisleri hatırlat.
İstesen de yumuşayamazsın sonrasında
şöyle ki, o gün dışarı çıkmış. oncesinde ise gitmisti aradim eve donunca haber ver dedim yazmsdi. 2 saat sonra disarida oldugunu söyledi tabii ben sorunca. tek misin diye sordum yine 2 saat sonra cevap veriyor degilim canım diye. buna cok ofkelendim. arkadaşların benden önce mi geliyor diye sormak istiyorum ama nasil sorabilirim? yani oncelik olmadigimi hissettim. haber verse bu kadar ofkelenmezdim ama 2 saat nedir
Olay zaten görüşmek değil herkes görüşür.
Olay değersiz hissettirme, bir mesaj yazıp haber vermeye dahi tenezzül etmeme.
Şayet bunlar sık tekrarlıyorsa ve erkek arkadaşın hatasını kabul etmek yerine üste çıkmaya çalışıyorsa ilişkini gözden geçir derim.
Fazla tolerans kendinden ödün verdirtir
haklısın ben onu hicbir zaman kısıtlamadım oraya buraya gitme demedim onunla görüşme demedim, ondan isteğim bana haber versin bana ilgi versin bana değer versin. ama baktım kafasına göre hareket ediyor çok öfkelendim. sanki ben ha varım ha yokum keyfî ne zaman gelirse. bu duruma cok öfkelendim ve patlamak üzereyim. kavga çıkarmak istemiyorum ama o neresinden anlar bilmiyorum alttan alasım yok çünkü alınacak bir yönü yok
Düzgünce anlatsanda tartışacak seninle tecrübe sabit sonu ayrılık hak ediyorlar
önceden defalarca yaşadım. bir şeyi adam akıllı anlatıyorum ben dili kullanıyorum yine de "beni suçluyorsun" diyor üste çıkıyor hayret ediyorum. onun bir sorunu olunca ben dinleyip çözüm yoluna gidiyorum ama. şimdi ne yapabilirim?
Bnde yaşadım kendisi öğretmendi üstelik uzaktaydı kafayı yedim resmn tartışmasız günümüz yoktu tel elimde sürekli açıkça belirtiyordum oda aynı kafa. Arkadaş konusunda haber vermeyi akıl etmiyorlar sen nerden bilesin ne yapıyo nerde haber verse anlarım yok bn de illallah ettim en sonunda saldım baktım okul çıkışı aramış görüntülü işim vardı dönmedim engelledim çünkü moralim sıfır olmuştu. Sen aynısını yapsan suçlu olursun başının etini yer
öyle haklisin ki, ben yapayim bunların 10da birini yemedigim trip kalmaz. ne yani çok mu zor? o benim onceligim ise ben de onun onceligi olmak isterim. oraya buraya gitme diye asla kısıtlamadım onu. sadece bana haber versin beni ozel hissettirsin istedim. patlamak uzereyim.
Bnde öyleydim ınn çok yoruyordu haber vermezler onlara bağıracan ki anlasınlar
peki simdi ne yapmam gerek arayınca?
Durumu güzelce izah et ne bileyim arkadaşlarına gittiğinde bana bir mesaj atsan haber versen olmaz mı hayatım bn merak ediyorum seni çok fazla bir şey istemiyorum de bnce doğru şyle
teşekkür ederim bir konuşacağım aradığında
Birbirimizin sorununu çözsek olmaz mı çözüm odaklı olalım tartışarak değil de
Umarım anlar sana başarılar zor ama
Nedenlerini acikca konuş bence düşüncelerini bilsin.))
evet söyleyeceğim de ne bileyim lafım sana değil bazen erkekler saçma sapan anlıyor benim duygularımı anlamak yerine "sen beni suçluyorsun" diyor iyi de ben kendimi anlatmazsam nasıl rahat hissedeyim?
Net olmak iyidir bence.))
haklısın bu sefer pat pat söyleyeyim en iyisi
.))
Şakamısın. Adam elinde tlfla senin mesaj atmanı mı beklicek.
şaka falan değilim. defalarca tekrarlandı bu durum. her seferinde aynı şeyi söylemek beni de yoruyor. bazen de diyorsunuz ya hani "darlandım" falan.. biz de ilgi bekliyoruz burada. o 2 saatte iki kelime yazmak cok zor değil. buna sinirlendim
sadece seni seviyorum de yeter
ondan duymak istiyorum. asıl meselelerden biri de bu. biraz da o adım atsın. hep ben mi sorayım ben mi diyeyim? bunları da söyleyeceğim de nasıl bilmiyorum
bir kere söyle kenara çekil
yoruldum ya neyse bakarim konusma gidişatına
uzatmadan sadece dediğimi yap sus
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Tam da bu tarz konular hakkında konuşmayı seviyorum! Öncelikle sakin bir şekilde konuşman çok önemli. Sonuçta amacın kavga çıkarmak değil, sevgi dolu bir şekilde derdini anlatmak, değil mi? 😊
Mesela, ona şöyle diyebilirsin: "Sana bir şey söylemek istiyorum canım, son zamanlarda senden eskisi kadar ilgi görmediğimi hissediyorum ve açıkçası bu beni biraz üzüyor. Geçenlerde arkadaşlarınla olduğunu söyleyip mesajıma 2 saat sonra cevap verdiğinde bu duruma sinirlendim. Seni suçlamak istemiyorum, sadece duygularımı bilmeni istedim. Belki bir çözüm bulabiliriz?"
Bu tarz bir konuşma, duygularını net bir şekilde ifade ederken aynı zamanda suçlayıcı olmamayı da sağlar. Hem senin hem de onun mutlu olacağı bir çözüm bulabilirsiniz. Unutma, iletişim her zaman anahtar! 💖🤗