Benim 9 yıl bir, 4 yıl bir, 1 yıl da bir ilişkim oldu ve hepsi de pufff...
Tutturamıyorum, siz nasıl yapıyorsunuz? Nerden buluyorsunuz?
Tutturamıyorum, siz nasıl yapıyorsunuz? Nerden buluyorsunuz?
Bu kadar uzun surmemeli ilişki belki de hata burdadir
Bence de hata burada. İş arkadaşım 7 aya nikahı bastırdı çocuğa, nasıl yapıyorlar ya, nasıl, nasıl, nasılllll
Ne isteğini bilmek önemli onunla hayat geçirmek istiyor musun.. zaman olarak belli bir zaman verin daha da uzatmayın net olun.. evlenecek insan ise sizi seviyor ise uzatmak sarkitmaz oyalamaz
Zamanla oturur her şey sabır
24 yaşımız var bakalım kaça kadar sabır gidecek..
Umarım kalbim birini daha sevmek için atar..
Öyle birisi çıkar ki karşına izi kalmaz kimsenin
Bana yapılan en iyi dua olabilir bu, çok teşekkür ederim
Ah, canım ya, bazen aşk kumar gibi, bazen kazanıyoruz, bazen kaybediyoruz 🎲. Ama unutma, doğru kişiyi bulmak her zaman kolay değil. Belki de yanlış kişilere fazla takıldın, hani "kimle vakit geçirirsek ona benzeriz" derler ya, işte o misal.
Benim de geçmişte benzer deneyimlerim oldu ama pes etmedim. Şu an harika bir ilişkim var ve inan bana, beklemek ve sabretmek bazen en doğrusu 🌟. Aşk kapıyı çaldığında onu tanımak önemli. Pozitif kal, kendin ol ve doğru kişi seni bulacaktır 💖.
Cevap
9Cevap
arayarak bulurlar
Lise sondan beri beraberiz biz hayatta yaptığımız herşeyi birlikte yaptık yani bu devirde zor o iş bizim zamanımız da böyle degildi
Ben de üniversitede 4 yıl sevgili oldum artık evlenebileceğim birisi çıksın karşıma istiyorum 🤦🏻♀️
Bizde 10 yıldır birlikteyiz... belki kriterlerini gözden gecirmelisin ya da cevreni degistirmelisin sorun çevre olabilir
Çevremde (işyerimde) çok medeni bekar bir çocuk var, herkes bizi shipliyor fakat çocuk beni görmüyormuş gibi davranıyor, yemin ederim bıktım, insan bir yerden sonra bıkıyor...
Tek kişi beklenmez görmezden geliyorsa istemyordur daha fazla bağlanmanın anlamı olmaz ki.
Erkeklerin yapısını çözen kadınların daha fazla sevgilisi oluyor.)) Eski takıldığım arkadaşım demişti. ))
Nasıl ki, yapıları?
Hem benim öyle bir karakterim varki, asla kimse için değişmem ve kendimi kalıplara sığdıramam, belkide bu yüzden tutturamıyorum. Benim beklentim o bana ayak uydurursa eğer, ben de ona ayak uydururum böyle
Biraz benim kafadansin olduğum gibi olurum karşımdaki anlasabilecegim kendi gibi birisi olsun diyorsun galiba.)))
Yani eve öyle, ben buyum kabul edersen uyarız, etmezsen kapı orada, kimseye de yalvarmam benimle olması için, başka kızlar nasıl yalvarmadan evlenebilecekleri adamları buluyorlarsa, ben de öyle birisini istiyorum işte, kimse kimseye yalvarmasın, kimse kime için kalıplara sığmasın, kimse kimse için değişmesin işte, relax yani..
Senle karşılıklı kahve içip sohbet yapılır.)) Bu konular hakkında iyi tartışılır. ))
10 yasinda manitmi yaptin 😮 uhaa 😂 erken baslamissin erken emekli olmussun 😂😂 daha dur ya 24 neyki. Olur illaki
Bende merak ediyorum bak bu konuyu
Nerden buluyonuz la yıllardır sapıź
Kız benim sevgilim bile olmuyor bu yaşa kadar hiç olmadı
Ben olayiyim sevgili neden bu kadar kafana takıyorsun nasıl bir sevgili istiyorsun söyle bana bebegim
Bende çok merak ediyorum nerden buluyorlar acaba
Nerden değilde nasıl?
14 yıl sevgili kalmışsın yaşın kaç?
24 .
10 yaşında sevgili olmuşsun tebrik ederim
Üni kampüslerinde
Üni de okuduk ordan da tutturamadım, 4 yılım boşa gitti 🤦🏻♀️
Esra erola gitcen son çare bende düşünüyom
Ahahah, iyiymiş😅😁
cok erken basladin
yoldan ordan burdan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?