Aldatıldım. Ve değişik hisler hissediyorum normal mi?

Merhabalar ben 24 yaşındayım 25 yaşıma gireceğim. Tıp'tan mezun oldum. Benim üni 1'den beri bir sevgilim vardı. Ve baya da iyi ilerliyorduk ben haydi evlilik diyordum. 6 yılı aşkındı sevgililigimiz. Ama geçen haftalar hiç öğrenmemem gereken şeyi öğrendim. Kendisi beni aldatıyormuş. Bunu kendi gözlerimle gördüm anladım. Bitirdik ilişkiyi ama öyle bir bitirme değil tamam sus yeter başım ağrıyor ne diyeceksen yarın de sonra git dedim o da tamam demişti. Ama bi baktım beni tamamen terk etmiş ve gitmiş. İkinci bir darbe daha geldi. Değişik hissler hissediyorum. Sanki arabanın altında kalirsinya onun gibi. Yemek içmeden kesildim ve doktorlugum için çalışırken onu bilene ihmal ettim. Her düşündüğümde kalbime agri giriyor. Biri bir şey dese acaba güvenilir mi diye sorguluyorum. Veya gece agliyorum tansiyonum düşüyor. Ailem biliyor her zaman bu konuda yanımda oldular ama bazen insan yalnız kalmak istiyor ama öyle oluncada çıkmaz sokaklara giriyor insan. Basim agriyor, midem bulanıyor , kalbimde olan ağrıyı durduramiyorum. Bunlar gecicek mi ve normal mi?
Aldatıldım. Ve değişik hisler hissediyorum normal mi?