Özenti arkadaşlarla nasıl baş edilir? ne yapa bilirim?

Merhabalar arkadaş grubumuz var benimle beraber 5 kişiyiz. Grupda 2 arkadaşım var sürekli benden özentilik yapıyorlar ister gerçek hayatta ister sanal ortamda. Biri önceden android kullanıyordu ben üni kazandım bana iphone 13 aldılar onada xiaomi poco m6 pro aldılar ona benden önce aldılar hatta. Ben iphoneye geçince bana dediki kanka bende alacam 13 gitti aldı. Benim sesim güzel baya hatta semicenkin sesinin aynısı hatta yani kısaca her şarkıyı söyleye bildiğim bir sese sahibim bu arkadaşımda seste yok ben şarkı söylüyorum sesi olmamasına rağmen benimle kapışmaya giriyor ben şarkı okuyorum en güzel yerinde berbat sesini benim sesimin üstüne söylüyor. 10 yıldır gitar çalıyorum yanında ilk kes bahs ettim gitti 1-2 hafta sonra akustik gitar aldı sonra ben elektro alacam dedim dediki kanka bende alacam dedi. Üstüme deri ceket aldım stilimi değiştirdim bana geçen bende alacam dedi. Yüzüğüme kadar kopyalamaya çalışıyor daha birçok şey var. Öbür arkadaşımda kolumdaki bilekliğe kadar hatta bugün ünlü bir oyuncuyu storimde etiketledim oda storisinde paylaşdı benim storyi çocuk gitti benim st yi gördü ona benzer birşeyde o paylaştı artık bu durum iyice canımı sıkmaya başlıyor. Ne yapmalıyım? Ne etmeliyim? Bana bir şey söyleyin acayip gıcık oluyorum artık bu durumdan.
Özenti arkadaşlarla nasıl baş edilir? ne yapa bilirim?