Sevgilimin arkadaşının hesabında bir sürü kızla fotoğrafını gördüm ne yapmalıyım?

Ne yapacağımı bilmiyorum artık erkek arkadaşımla aylardır beraberiz zaten birkaç olaydan dolayı güvenim yarımdı bu olay da her şeyin üstüne çok yıkıcı oldu veya ben mi abartıyorum bilmiyorum lütfen yardım edin. Sevgilimin arkadaşı istek attı ve kabul ettim ben de geri takip yaptım öne çıkan hikayelerinde sevgilimi bir sürü kız içinde veya 4 kız 4 erkek buluşmuş şekilde gördüm (2 çift ve yanlarında sevgilim ve başka kız ama arkadaş olduklarını iddia ediyor). Hepsi arkadaşım dedi ama ben inanmıyorum çünkü bazılarını şu an takip bile etmiyor ve havuz başında bile fotoğraflar var böyle. 1 yıl önceki fotoğraflar ama inanılmaz rahatsız oldum bu halde görmeye. Ben mi abartıyorum bilmiyorum ama canımı çok sıktı. Bu konudan Tartıştığımızda kolayca ayrılalım böyle yapacaksan dedi daha öncesinde ayrılmayalım diye sabaha kadar yalvaran çocuk böyle davrandı içim daha kötü oldu

Sevgilimin arkadaşının hesabında bir sürü kızla fotoğrafını gördüm ne yapmalıyım?