Çünkü, öyle demek farklı sorunlara yol açabilir ve geri döndürememe şansı var. Ama bu şekil dediğinde, sen sorgularsan eğer ''Şaka yaptım..'' der geçer.. Anladın mı?
Evet peki sizce bir kız var ona bir şey söyledim bana dedi ki tamam söyledin her şeyi. Şimdi benden ne istediğini söyler misin? Kısaca ne diyor bana sen akıllı birine benziyorsun
Öncelikle ne demek istediğini anlamadım. Bu arada teşekkür ederim ama söylediğiniz konu hakkında yorum yapmak için yüksek bir zekaya sahip olmak gerektiğini düşünmüyorum.
Hahaa. Şimdi bir kizla çocuk bana kiskandirmaya oyunu kurmuştu ben de gidip kıza dedim ki senin kolundayken bile çıkmaya çalışıyordu vb. seyler yazdım o da dedi ki tamam söyledin her şeyi. Şimdi benden ne istediğini söyler misin?
Ya şimdi kızla çocuk bana kiskandirma oyunu yaptı. Ben de kızı yemledim acaba aralarında bir şey var mı gibisinden sonra dedim o kişi sevgilinse senin kolunda bana hesap verir hale girdi arkadaşlarım da gördü şahit dedim. Kız da dedim tamam söyledin her şeyi. Şimdi benden ne istediğini söyler misin? Yani kısaca kızın umruna gelmedi
Sen şey mi soyluyorsun tamam anlamişsin sevgili olmadığımızi sana oyun kurduğumuzu şimdi benden ne istediğini söyler misin diyor yani ben ne yaptım diyor kısaca bu sözden bunu anladım demek ki çocuk buna demiş yardım et diye
Erkekler Ne Diyor
Yani demiş ki zaten seni a. p. tal olduğunu düşünüyordum, şimdi a. p. tal olduğuna eminim.
Not: Ben demiyorum, o diyor.
Evet kiskandirma oyunu kurmuştum ona
Evet, kıskandırmaya çalışırken kendini tam bir a. p. tal olarak ona yansıtmışsın.
Not: Benim düşüncem değil, onun düşüncesi.
?
Neden direkt aptal demek yerine anlamaman sürpriz olmadı diyor
Çünkü, öyle demek farklı sorunlara yol açabilir ve geri döndürememe şansı var. Ama bu şekil dediğinde, sen sorgularsan eğer ''Şaka yaptım..'' der geçer.. Anladın mı?
Evet peki sizce bir kız var ona bir şey söyledim bana dedi ki tamam söyledin her şeyi. Şimdi benden ne istediğini söyler misin? Kısaca ne diyor bana sen akıllı birine benziyorsun
Öncelikle ne demek istediğini anlamadım. Bu arada teşekkür ederim ama söylediğiniz konu hakkında yorum yapmak için yüksek bir zekaya sahip olmak gerektiğini düşünmüyorum.
Hahaa. Şimdi bir kizla çocuk bana kiskandirmaya oyunu kurmuştu ben de gidip kıza dedim ki senin kolundayken bile çıkmaya çalışıyordu vb. seyler yazdım o da dedi ki tamam söyledin her şeyi. Şimdi benden ne istediğini söyler misin?
:D Yani kız mı en son sana ''Benden ne istediğini söyler misin?'' yazdı. Yoksa, sen mi senden ne istediğini bana soruyorsun? ve kim?
Ya şimdi kızla çocuk bana kiskandirma oyunu yaptı. Ben de kızı yemledim acaba aralarında bir şey var mı gibisinden sonra dedim o kişi sevgilinse senin kolunda bana hesap verir hale girdi arkadaşlarım da gördü şahit dedim. Kız da dedim tamam söyledin her şeyi. Şimdi benden ne istediğini söyler misin? Yani kısaca kızın umruna gelmedi
Yani anladığını, herşeyin açıkca ortada olduğunu söylemiş.. Aslında kısaca daha ne uzatıyorsun demeye getirmiş..
Haa zaten her şey ortada tamam diyor dimi
Bir de bence şey diyor hani benden ne istediğini söyler misin diyor demek ki diyor git çocuğa söyle ben ne yaptım demek oluyor dimi
Sen şey mi soyluyorsun tamam anlamişsin sevgili olmadığımızi sana oyun kurduğumuzu şimdi benden ne istediğini söyler misin diyor yani ben ne yaptım diyor kısaca bu sözden bunu anladım demek ki çocuk buna demiş yardım et diye
Size m*l demiş maalesef kusura bakmayın efendim gerçek bu
Sana "anlaman kıt" demek istemiş
Ben dedim ki anlamadım o da bana dedi ki anlamaman sürpriz olmadı
Tamam işte
Arkadaşım diyor çok iyi laf sokmuş sinirim bozuldu
Evet, laf sokmuş ama ayıp etmiş
Sevmiyor mu beni
Onu tam bilemem ama hoş olmamış yani. Belki şakasına takılmıştır.
Niye direkt s. alaksin biliyorum demek yerine böyle diyor
Yok ben dedim ki yapacak bir şey yok o kadar zeki değilim o da dedi ki kendini bilmen güzel
Bunu diyen kız mı?
Erkek
Bir de erkek bi kıza bunu söylemiş, terbiyesiz
Laf nerede
Sana aptal demek istemiş
Neden direkt aptal demek yerine sürpriz olmadı falan diyor
@yıldırım39
Lafı biz mi düşünüp bulcaz
Bunu anlamadıysan gerçekten sürpriz olmamıştır o şahıs için
Anladım da mal mı diyor bana
Yani öyle gibi
Tarzı öyledir
Nasıl bir tarz peki bu
Baktim
Gayet basit ya genel olarak hep anlamadığını söylemek istemiş ya da anlayabilecek kapasiten olmadığını
Arkadaşım diyor çok iyi laf sokmuş
Evet biraz laf sokmak olmuş
canım cunki her ikiside denmez
ne dedi
Soyle