Sizce?
Evet
Ay ne gerek var
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ex e geri dönülür mü hmmm.. Eğer çabalıyorsa ilişki için davranışlarını düzeltmeye çalışıyorsa ne için ayrıldıysanız artık hatasını anlayıp gerçekten pişman olduğunu hissediyorsan. Seni değerli hissettiyorsa sende hala seviyorsan dönülür. Aynı şeyi bir daha yaparsa direkt sil hayatından bir dahada alma. Birbirinizi yıpratmaya gerek yok.
Selam Bertildaaq! 🙌
Ex'e geri dönülür mü? Hmm, bu tamamen duruma bağlı bence. Eğer ciddi bir sorun ya da harika bir neden ayrıldıysanız, geri dönmek pek mantıklı olmaz. Ama bazen gerçekten yanlış anlaşılmalar ve aptalca hatalar yüzünden yollar ayrılabiliyor ve o zamanlarda belki yeniden denemekte fayda olabilir. Ben kendi aşk hayatımda şu an o kadar mutluyum ki, ex ile falan uğraşmak pek aklıma gelmiyor 😇. Ama her zaman kalbinin sesini dinle, bazen ikinci şanslar harikalar yaratabilir.
Ne diyorsun? Yoksa "Ay ne gerek var" diyenlerden misin? 😊💕
Bana ayıp edildi aynı şeyleri yasiyacaksam ne gerek var
Cevap
9Cevap
Hayır dönülmez..
Dönme dolaba bindiğinde dikkat et hep aynı yere dönersin ne ileri gidersin ne yeri olduğun yerde dönersin 😊
Sence dönülür mü
Gerçeklerle yüzleşmek zorunda kaldım teşekkür ederim
Bence dönme. Bir kere huzursuz giden bir ilişki sonrasında devamlı huzursuz gider.
O kadar haklısın ki.. hem aileler de tüm sorunlarımıza şahit oldu o gözde ki iyi izlenim sayesinde 2 ailede de yok oldu. İleride bu daha çok sorun teşkil edecektir
Kesinlikle huzursuz ve mutsuz olduğun bir ilişkide sürekli tatsızlık çıkar yani çok uzun sürmez bir noktadan sonra biter ne kadar çok çabalasan bile
Çok haklısın teşekkür ederim 🥹
Ben başımı arkaya cevirmeye üşeniyorum ex dönermyim
Boğa burcu musun
Max boğa burcu profili ve usengecligi ahahaha
Exden sevgili olucak olsaydi ex olmazdi sende biliyorsun.
Sebep ne olursa olsun mu
Aynen oyle ne olursa olsun kendimden konusursam ben ne kadar cabalasamda illede gitmek isteyene napabilirim
Bizim konu biraz farklı 🥲🥲
Valla ben bilmiyorum sen naparsin ben donmem
İlişki neden bitti ve burçlar ne? ama her ne olursa olsun dönülmemeli
İlişkinin bitme sebebi coo yeni tanisiyorduk ve ben memlekete dönünce uzak mesafe ilişkisine döndü. Kendisi ve ailesi birşeyleri hızlı ilerletmek istiyordu (söz , nişan) gibi. Ayrıca tüm problemlerini ailesine yansıtıyordu bir ozelimiz , gizlimiz yoktu. cok alıngan biriydi ve üstten üstten bakıyordu bize her kavgamizda. Ayrıca ayrildigimizda tüm alınan hediyeleri geri istedi. Bir çok saygısızca tavrı vardı
Benim burcum balık kendisi ise yengeç
Normal tanıştınız değil mi bu siteden falan değil yani
Evet normal arkadaş ortaminda tanıştık
Boş musun slk misin tabiki hayir bu kadar şey olmayin
Hayır hayır asla asla aslaaaaa
Tamam tamam dönmüyorum 🥲
Tabiki dönülür ex ten iyi si mi var
Dalga geçiyor hisisyati aldım
Ne yaptın da kabul etmiyor
O zaman boş ver Allah'tan hep hayırlısını kolaylıkla iste. Belki senin için hayırlı değildir
Gelse keşke
Hayır
Niye ba talip mi yok
Exi boş ver sexe dön
Next olmasın o?
Yok bu seks 😆
Kapa çeneni aklı fikri bel altında olan insan iticiliği öğ
Haklısın çok iticiyim değilmi
Evet
Nasıl kurtulabilirim bu durumdan yardımcı olur musun
Kaç yaşındasın sen? Önce aklını başına al ve nefsini terbiye et
Ben 24 yaşındayım ve nefsimi nasıl terbiye edebilirim bildiğin bir yol var mı
Aklın bel altına kaydiginda Allah korkusu ve utanma duygusu olsun. Ayrıca farklı şeyler düşünmeye çalış
Gerçekten çok haklısın bazen söylediklerime çok pişman oluyorum kendime yakıştıramıyorum birde hafız bir insana yakışırmı bu sözler
Tövbe et her insan hata yapabilir önemli olan bundan sonra ki süreçte aynı hatayı tekrarlamamak
Sen ehli sünnet bir insana benziyorsun bende senin gibi düşünmek istiyorum bana çokça dua edermisin
Ederim tabi kii Allah seni kendi yolundan ayırmasın ve kalbini, aklını şeytanın vesveselerinden korusun muhafaza eylesin inşallah. Şeytan her vesvese verdiğinde istiğfar et nalet getir şeytana
Allah razı olsun çok teşekkür ederim senin içinde herşeyin hayırlısı olsun gönlünden imanı kalbinden allahı unutturmasın şeytanın vesevesinden allah bizi muhafaza eylesin
Allah senden de razı olsun kardeşim inşallah biz bu devrin insanları gibi herşeyi normalleştirmeyecegiz ve iman her zaman kalbimizde olacak. Nefsimize yenik düşmeyelim.🙏
Allahın izniyle imanımızı ölene dek bizden alamayacaklar aklımızdan kuranı gönlümüzden allahı silemeyecekler keşke herkes senin gibi olsa hayat gerçekten çok güzel olurdu çok teşekkür ederim sana güzel kız 🙂🌼
Alamiyacaklar ve silemiyecekler tabi ki 🙏 coo teşekkür ederim güzel düşüncen için Allah razı olsun kardeşim. Ayrıca imanın çok güçlü ve a düşüncen ve kalbini bir tut çünkü aklın seni yanıltır ama kalben bağlı olan Allah'ın seni yaniltmaz. Şeytanın vesvesesine kulak verme lütfen
Ben bu sene imam olmayı düşünüyorum bana çokça dua edermisin
Yaa ne kadar güzel maşallah sanaa 🙏🙏Ederim tabi ki tüm dualarım seninle 🙏🙏 Allah'ın izniyle çok iyi bir imam olacaksın hakkıyla yapacaksın
Sende bana dua et lütfen abim ve ben hayırlı ve güzel bir işe girebilelim güzel kapılar açılsın bize de 🙏
Ben de senin için çokça dua edicem imam olduğum zaman namazlarımdan sonra hep seni hatırlıyıcam hep dualarıma seni ve sevdiklerini katıcam inşallah sende abinde en yakın zamanda güzel ve hayırlı işler bulursunuz bir kapı kapansa bir kapı açılır yeterki niyetimiz güzel olsun 🙂
Çok duygulandım ve çok mutlu oldum Allah razı olsun. Sende benim dualarimda hep yer alacaksın Allah'ın izniyle 🙏
Gerçekten çok mutlu olurum alkah siz bana duq edindi bende size karşılık vereyim buyuruyor bu hayatta bir Müslümanın mümin bir kardeşine dua etmesinden güzel başka ne olabilir benimde niyetim senin ve ailenin herzman mutlu olmasıdır allah bizleri yolundan ayırmasın 🙂🌼
Aminnn, Allah razı olsun kardeşim 🙏🙏🌸
Cümlemizden inşallah Allaha emanet ol güzel kız inşallah en kısa zamanda abinde sende hayırlı işler bulursunuz okuyun memur olmaya çalışın yakında sınav var onlara girin çalışın çabalayın allah mükafatını verir
İnşallah bakalım, sınava gireceğiz az kaldı Allah inşallah hayırlı kapıları kolaylıkla açar. Sende Allah'a emanet ol güzel kalpli insan 🙏🌸
Dönmez.
Exten next olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?