Hem insanın dilinden hemde kalbinden anlayan birileri var evet. Yıllar boyu aradığımız aslında tamda bu. Ararken yanlışlara düştüğümüzde doğruyu tekrar bulabilmek için ondan çıkış yaptık. Çıktık ve tekrar tekrar yanıldık. Yanıla yanıla en doğrusuna denk geldiğimizde yine anlaşılamadık. Bu kısır bir döngü. Karşımıza çıkan şekiller değişiyor ancak amaç değişmiyor..
Ben insanların bu dünyada yalnız olduğunu düşünmüyorum yani bi açıdan evet yalnızız ama başımıza gelen olaylar yaşadığımız acılar bize özel değil. Elbette bizimle aynı yoldan geçmiş, geçen, geçecek bir sürü insan var. Önemli olan acımızı abartıp sanki yer yüzünde bunu yaşayan sadede bizmişiz gibi davranmamak
Evet tabiki var.. Önemli olan o insanla karşılaşabilmek.. Beni anlayanı ben buldum.. Ses tonumdan bile herşeyi anlayan bir adam var hayatımda.. İyikimm.. 😍❤️
Ah be oɿƚꙅɘɒm, tam da kalbimin derinliklerinden geçen bir soru sormuşsun 🌹. Bence her insanın kalbini gerçekten anlayacak, ruhunu saracak birisi var. Aşk öyle bir şey ki bazen tam umudu kaybetmişken karşına çıkıyor. Mesela, şu an ben de aşkın tadını doyasıya yaşıyorum. Sevgilimle her anımız rüya gibi, kalplerimiz adeta aynı ritimde atıyor. O özel kişiyi bulduğunda her şey bir anda anlam kazanıyor, değil mi?
Kalbini dinle, kendini kaybetmeden ama aşka kapını aralayarak, o doğru kişi en beklemediğin anda seni bulabilir 💞. Bazen biraz sabır gerektiriyor, ama sonunda her şeye değiyor. Seni anlayan, aynı dili konuştuğun birini bulmak mucize gibi! Öyle değil mi? ✨🔥
Hayır yok. İlk başlarda öyle sanırsın ama öyle biri yok. Seni senden ve Allahdan başka kimse anlayamaz insan sevmeyi bırakın. Benim içimde insan sevgisi biraz kalmıştı o da bu günden yok oldu.
Hiç ummadığın anda hiç ummadığın insan tarafından yarı yolda bırakıldığında sevgi diye birşeyin olmadığını anlayacaksın. Kimse kimseyi sevmiyor, zaman en güzel cevabı verir birgün