Merhaba Doğu'da yasiyorum ailem gelenekklerimize çok onem veriyor benim üniversitede falan baya iliskim oldu gece hayatım oldu Eskişehirde okudugum için daha cok batıdaki kızlarla ilişkim oldu ama biriiyle oturup ciddi ciddi asiret gelini olabileceği konusunda konuşamadik.. şimdi ailem evlenmemi istiyor ve bana kiz bakıyorlar benim gönlüm yok bur yandan da fena olmaz diyorum ama bir uandan da bulacagim kisi bize uyum saglamazsa ne olur diye düşünüyorum
Başka yere git demeyin çünkü butun işlerimiz falan birbirine bağlı yani aileye rest cekemem 5 kuruşsuz kalirimm
Güncellemeler
1 yıl
Ayrıca asla ama asla para için yanaşan birini istemem
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bir kere sen kendi geleneklerine uyum sağlamamışsın ki elin kızı da uyum sağlasın lütfen kimsenin başını yakmayın sizin gibi olan birini bulun
Ne demek yanii
Ne ne demek?
Hangi gelenegimize uyum sağlayamamişim ya da senin kafanda nasil bir sey varrr
Gece hayatım oldu demişsin , eminim aşiret ailelerin gece hayatı yoktur
Tamam da ben de tam olarak ona dem vurdumm zaten hanımefendi
Yanii biraz daha freeyim ben fakat aileye bağlıyım maalesef bu yüzden esimin de nasıl yapabileceğini düşünüyorum
Sen zaten istediğin kişiyle evlenemezsin , ailenin sana uygun bulduğu kızla evlenirsin zaten o da eminim sizin gibi olur
Kendi hayatını yaşamak istiyorsan kendi işini kendin kur
Zaten kendi iśim sadece birbirimize bağlıyız yanii ben kalkip bir mirasa konmadim bilmedigin seyler varr emek verdimm
O zaman fazla düşünme endişelenme de
Endiselendigim husus şu sevdigim insan bizim ailemize uyum sağlamazsa eger aileyi karsima almak zorunda kalirim bu da isimi gelecegimi tehlikeye atar...
Ayrica uyum dedigim şey çok acik giyinmemek erkeklerle icli dışlı olmamak bir de bazen ağir misafirlikler oluyor o kadar öbür türlu her sekilde her isdedigi maddi manevi olurr
Bende daha evlenemedim. Qma her kizla olmus adami napim
Ama bu kotu muu
Yanii onunla beraberken ona sadik kalacağım
Yok cano bakire olmayan biri gelir anca sana. Ben bosa mi korudum kendimi dhdhhd
Tamam da o anlik bir şeydi evlenecegim kadina sadakatim olur sonuçta ben öyle gozu dışarıda olan biri de degilim hepsi sevgilimdi ve uzun sureliydi
Çok sevseydim katlanırdım. İnsan ailesini seçemez sonuçta.
Yanii şimdi katlanma demeyelim sonuçta her istediği olacak fakat sadece ailenin bazi kurallarına uyacakk
Sabrederdim yani konu ne olursa olsun. Sevdiğim biri için bunu çok da sorun yapmaz bence bir kadın.
Mesela acik giyinmememk gibii 😀
Olabilir. Dedim ya seven biri bunları çok büyük bir sorun hâline getirmez. Getiremez. Sevmeyen, ya da az seven biri için bunlar büyük bir sıkıntı yaratabilir ancak.
Umarım sizin gibi biri cikar karsimaaa
Gönlünüzce biri olsun.💐
aşiret ne kadar kötü bir şey ya
Kqnka oyle degil bizimki sadece koklu bir aile olarak düşün
Sağlayamam
Neden meselaa