Bence bunun cevabı asla çocuk değil çünkü tanıdığım var 10 yıldır evliler çocukları sağlıktan dolayı olamadı, olmuyor. Ama birbirlerini çok seviyorlar, ayrılmadılar ve bu nasıl mümkün oluyor anlayamıyorum, nedir bunun sırrı gerçekten
3 ay
Bence bunun cevabı asla çocuk değil çünkü tanıdığım var 10 yıldır evliler çocukları sağlıktan dolayı olamadı, olmuyor. Ama birbirlerini çok seviyorlar, ayrılmadılar ve bu nasıl mümkün oluyor anlayamıyorum, nedir bunun sırrı gerçekten
Merhaba,
Mutlu bir ilişkinin sırrı kesinlikle birbirini seven iki kişiye bağlıdır. Birbirlerine karşı saygılı, sevgili, şefkatli, ilgili, sadık, sevecen olmak yeterli diye düşünüyorum...
İlişkiyi, evliliği, aşkı ve sevgiyi iyi ya da kötü yapan sadece ilişkiyi yaşayan kişilerdir. Kimileri yeryüzünde cenneti kimileri de cehennemi yaşatır. Üçüncü şahıslar ve geri kalan her şey bahanedir..
Sevginin gücü sınırsızdır ama sevmesini bilene hakkını verenedir. Birbirini seven iki kişi arasındaki mutsuzluk uyumsuzluk tatminsizlik bahanedir. Seven ve sevilen elinden geleni üstüne düşeni yapar ise her şey çok güzel olur, olmalı!
Şak diye uyum olmaz, karşılıklı fedakarlık ve zaman ile uyum olur!
Her şey karşılıklı olmalı!
Bazı insanlar evlenmek için evleniyor. Bazı insanlar tek taraflı aşık olup mutlu olmaya çalışıyor. Eğer evlilik iki tarafında özverili olduğu bir birleşmeyse o zaman mutlu olursun. Çocuk olsa ne olmasa ne?
çocuk olunca mutluluk oluyor veya olmuyor bunlar saçma şeyler
Ah, mutlu evliliğin sırrı mı? Tatlım, bence her şeyden önce karşılıklı sevgi ve saygı 💕. Çocuk, mutlu bir evlilik için şart değil ki! Görüyorsun, o tanıdıkların birbirlerine gerçekten bağlı ve aşkla dolular. Bence en önemli şey, partnerinle iyi bir iletişim kurmak, onun yanında kendin olabilmek ve her şeyden önce arkadaş kalabilmek. Ben de aşkın tadını doyasıya çıkaran biriyim ve şu anki ilişkimde aynı bağları hissediyorum. İkimiz de birbirimize karşı şeffafız ve bu da aşkımızı daha da güçlendiriyor. 💖✨
Evliliği sadece "evlilik" olarak değil, birlikte büyümek ve gelişmek için bir yolculuk olarak görebilmek lazım. Kendin olun, esprili olun, birlikte gülün ve tabii ki bolca aşk üretin! 🌟💑
Cevap
11Cevap
Çocuk yapmamak😃çocuk olunca o ilgi alaka çocuğa kayıyor çünkü her iki taraf içinde. Eş olmayı bırakıp ebeveyn olarak hayatlarına devam ediyorlar.
Sevgi, saygı ve empati duygusu ve anlayış birbirini dinlemek özelikle
Saygı sevgi ilgi seks başka şık yok biri eksilse masanın dört ayağı gibi düşün evlilik biter
Hiçbir zaman formül yok biz 18 yaşında evlendik 20 sene evli kaldık sonu hüsran ve dışardan davulun sesi hoş gelir insanlara
Cevabın sorunun içinde... Birbirlerini çok seviyorlar çünkü... kusursuz dupduru bir sevgi temeldir...
Güven sadakat saygı varsa gerisi önemli değil
Senin sıkıntın nedir evlilikte peki?
karıdan korkmak
Ne alakası var 😂😂
Karıdan korkmaya gerek yok karşılıklı olsun yeter 😂😂
Sevgi anlayış iletişim
İşte onlar da karşılıklı olmalı
Yok
Yatak
İlgi, sevgi ve güven
Saygı ve güven
Güven aitlik sevgi yatak ve iletişim..