Gizli Üye(18-24)1 yılNe mehmetmiş be arkadaş 🤣🤣
2105 Yorumla
Soran1 yılValla ya, ne memetmiş
Cevap sahibi1 yılKanka modum düşüktü sayende güldüm valla😅
Soran1 yılBenimde modum yerine geldi... Allah aşkına şu ablaya bı yazin lütfen... sartlanmis illa sen memetsin diyor.. bıktım valla.. ocağı sönesi memet
Soran1 yılHayır soruyuda silemiyorum napcami şaşırdım🤔
Cevap sahibi1 yılboş ver yazsin içini döksün kadin baksana çok üzülmüş o adam yüzünden belli
Cevap sahibi1 yılMehmetler kapatılsin😅
Cevap sahibi1 yılMehmetler ve küpekler giremezz😅😅😅
Soran1 yılValla mesaj yazabilsem sana bi sey paylascam senle sasiracaksin ama maalesef yazamıyorum da ☺️
Cevap sahibi1 yılŞaşircakmıyım neden😅
Soran1 yılBeddua etcem sövücem adama ama oda nerde mübarek işim var onu kullanmış... Arkadaş yok mu şöyle Tanju, Berk, volkan, filan...
Soran1 yılNeyse. Mesaj yazabilecwk seviyeye gelince unutmazsam söylerim ☺️
Cevap sahibi1 yılTamam
Cevap sahibi1 yılTüm Türkiye tek yürek senin ismini merak ediyor
Cevap sahibi1 yılİsminizi söylermisiniz beyefendi😅
Cevap sahibi1 yılYoksa ben ve memedi mahvedecek kadın gözü acik gidicek bu dünyadan 😅😅
Soran1 yılGüldür güldürde evin yansın cemalettin videosu var çok komik gelir arada bir bakarım... Şimdi bu mesele olalı evin yansın memet deyip duruyorum🤭
Soran1 yılBı yazsana you tube
Cevap sahibi1 yılTamamdir
Soran1 yılCemalettin hanfendi 😅😅😅
Cevap sahibi1 yılAy çok güldüm ya annem kızacak şimdi 😅 gece gece
Cevap sahibi1 yılMehmetin üzdüğü kadında tam mehtaba benziyor😅😅
Soran1 yılVideoyu mu izledin ☺️
Cevap sahibi1 yılEvett😅😅
Cevap sahibi1 yılMehmetin beli dogrulmaz kanka bu kadın saglam beddua etti😅
Soran1 yılDur bende o mehtapa bı bakayım 🤭
Cevap sahibi1 yılBak bak😅
Soran1 yılBencede , sabaha çıkmaz o memet... Hık diye gider kanka 🤭
Cevap sahibi1 yılGitsin vallaha ablayı çok üzmüş şerefsiz herif evli olmasına rağmen burada takılıp kadınların duygularıyla oynuyo
Cevap sahibi1 yılSen ismini söylesene😅
Soran1 yılYa kanka , kimsenin duygularıyla oynanmasını tasvip etmiyorum ama o yaşta, yakın gözlüğü takıp karısının yanında bu haltları yemeyi becerebilmesi de ayrı bir beceri mi desem , ayrı bir garâbet mi desem, ne desem bilemedim şimdi 🤭
Cevap sahibi1 yılPi çlik de geç kanka evlilikten soğuyorum yaa🥲
Soran1 yılSöz sana söylicem inan bak o gün bı gelsin.. ama inat ettim bugün değil 🤭
Soran1 yılYok be kanka , soğuma sen... Evlilik hayatın kanunu... Herkes böyle değil tabi.. bu memetlerin yüz karası
Cevap sahibi1 yılSöz ver söyleyeceğine valla meraktan çatlarım 😅😅
Cevap sahibi1 yılAllah hepimizi hayırlı iyi insanlarla karşılaştırsın
Soran1 yılSözüm söz... Şimdi mesaj yazamıyorum... Gerçi mesaj yazabildigim gün seni nerden bulcam Onuda bilmiyorum ama söz yani
Cevap sahibi1 yılSoruyu güncellersin ya da yoruma yazarsın
Cevap sahibi1 yılBen sana dönerim
Soran1 yıl🤲
Soran1 yılTamm kanka... O güne kadar sabır 🤭
Cevap sahibi1 yılAynen sabır 😅😅 sana iyi geceler
Soran1 yıliyi geceler 😅😅👋👋👋
Cevap sahibi1 yılKanka olay tatlıya bağlanmış 😅😅
Cevap sahibi1 yılHayırlı olsunn
Cevap sahibi1 yılAcaba abla nasıl anladi senin mehmet olmadığını 😅🤔
Soran1 yılAynen kanka... soğumuş belli... yoksa okuyup okuyup bana sarardı... bende merak ediyorum nasıl anladı 🤭 gâibden bir ses almış olabilir "o memet değil, adamın günahını alma, bütün bedduaların kendine döner bak!" Gibi 😅😅😅
Cevap sahibi1 yılHahahahah
Cevap sahibi1 yılAblaya videyoyu atta izlesin gülsün biraz🤣
Soran1 yılEvin yansın Cemalettin i mi 🙂
Cevap sahibi1 yılEvett abla da demiş zaten at diye😅
Cevap sahibi1 yılYumuşasın araniz😅
Soran1 yılAllah Allah öylemi demiş, yorumda mı, dur bı bakim
Soran1 yılHakkaten kanka ben görmemiştim... kadın özür filanda dilemiş 😅
Cevap sahibi1 yılAblamız sakinleşmiş baya nasıl da kibarca konusuyo bak şimdi 😅
Cevap sahibi1 yılMehmet isminden nefret ettim yemin ederim 😅😅
Cevap sahibi1 yılKS de unutamayacağım bi anım daha oldu😅😅
Soran1 yılAma bizim videoda gülünecek veya konuyla alâkalı bı nokta bulamamış ona şaşırdım ben 🙂
Cevap sahibi1 yılEvin yansin Cemalettin yerine evin yansin mehmet diyecek nesini anlayamamış 😅
Cevap sahibi1 yılNeyse ablayı kendi haline bırakalım yine bize kızmasın 😅
Soran1 yılEvet evet ortaligi ekrar alevlendirmeyelim 🤭
Cevap sahibi1 yılAllah bu ablanın gelecekteki esine yardım etsin ablamız çok sert mum gibi eder adamı 😅
Soran1 yılBeni bile burada esas duruşa soktu.. ahı tuttu gün doyasıya uyuyamadım, kolum kanadım kaslarım bı ton sopa yemişim gibi ağrıyor
Cevap sahibi1 yılAman aman yine iyi atlatmışsın😅 mehmet dayı kuranı yırtan kız gibi gezecek valla 😅😅😅
Soran1 yılElimde bı sistem olsa keşke... Bugün ölen 58 yaşındaki yüzü buruşuk yakın gözlüğü takan memetlere bakacağım
Cevap sahibi1 yılAllah seni napmasın😅😅
Cevap sahibi1 yılAra ara gelip bu yorumları okuycam moralim yerine gelsin 😅😅
Soran1 yılAblayada burdan sesleniyorum "ablacım kızma bize, burdan bize bı muhabbet doğdu ve kendimizce cümle üretip neseleniyoruz, hoşgörüne sığınarak 🙏" 🙂
Cevap sahibi1 yılAynen ablacığım ben ve gizli beyefendi size tam desteğiz yaptığımız şakalara alınmayın lütfen 🤗☺
Soran1 yıl😅😅😅 aynen katılıyorum
Cevap sahibi1 yılReis sende ismini söyle ya catliycam😅😅
Soran1 yılSabır dedik ya 🤭
Cevap sahibi1 yılİyi ya tamam 😅 bekleriz biraz daha
Soran1 yılArkadaş bu 3 xper de olunmuyorki hemen bende sıkıldım valla boyuna sorulara cevap yazıyorum vere vere 1 puan veriyor
Cevap sahibi1 yılEline kuvvet kanka yaz biraz daha😅😅
Soran1 yılYazıyorum yazıyorum daaaa... Hep aynı yerdeyim... bana uzun atlayış lâzım 🤭
Cevap sahibi1 yılAblamız özür niyetine sana yardımcı da olmuş vaayyyy😅🥳
Soran1 yılEvet senle bir an evvel buluşturma çabasında sağolsun 😅😅😅
Cevap sahibi1 yılAblayla ilişkiniz nasıl 180 derece değişti ama 😅
Soran1 yılEvet masumiyetimi kabul etti 🙂
Cevap sahibi1 yılHep o mehmet dayının yüzünden 😅😅
Cevap sahibi1 yılYok kanka benim sevdiğim birisi var platonik takılıyorum böyle iyiyim
Cevap sahibi1 yılAklımda başkası varken başka birisiyle konuşmam karaktersiz birisi değiliz çok şükür
Soran1 yılEvet biz kankayız ☺️
Cevap sahibi1 yılAynen öyle kankayız
Cevap sahibi1 yılSenin ismin Okan mi abla öyle yazmışta😅
Soran1 yılKullanıcı adımdan bir çıkarım da bulunmuş abla ☺️
Soran1 yılSahi ya onu nereden görmüş 🤔 bak benimde jeton yeni düşüyor... Sizle tek yazistigim yer bu soru üzerine burdada gizliyim ben Allah Allah 🤔
Cevap sahibi1 yılBende bilemedim ablaya sor istersen kızdırmadan😅😅
Soran1 yılOnunlada yazışma devam ediyor takiptemisin🤭
Cevap sahibi1 yılEvet ablanın tepkilerini merak ediyorum bayağı😅😅
Cevap sahibi1 yılKeşke ablayla da tanisabilsek 😅😊
Soran1 yılBen bi mesaj yazabileck seviyeye gelsem her şey gün yüzüne çıkacak, oda olacak.. ablaylada tansacagiz mutlaka... Benim buruşuk memet olmadığım ispat edilmeli kanka 🤭
Cevap sahibi1 yılDe haydi çabuk ol üçümüz tanisalim ve watsap grubu kuralım istiyorum. Grubumuzun ismi ne olsun kanka😅
Soran1 yıl@Gkayeralp 😅😅😅
Cevap sahibi1 yıl@Gkayeralp kanka senide alalım gruba 😅😅
Cevap sahibi1 yılBelli sevdin muhabbetimizi😅😅
Cevap sahibi1 yılAa çok şaşırdım mehmet dayiyla abla sevgili miymiş hala😅 kusura bakma abla bi daha öyle söylemeyiz
Cevap sahibi1 yılOkan dikkatli ol kanka ablamız karda izini belli etmeyen tiplerden😅
Soran1 yılEvet abla biz kesinlikle öyle bir adamı artık hayatından silmiş sindir diye böyle dedik kusura bakma.. kin ve nefret kustun ona karşı, demediğini bırakmadın o yüzden yani... afedersin , memet meselesi bitmiştir bizim için
Soran1 yılKanka bu arada ben artık mesaj yazabiliyorum ☺️ sağolsun ablanın verdiği tüyo sayesinde🙏
Cevap sahibi1 yılSorunu beğendim p ile basliyo nickim istek at
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)1 yılSevgilisi vardır reel
146 Yorumla
Soran1 yılYa bu sanal ilişki iş değil zaten
Cevap sahibi1 yılBuradan birimi? Adının baş harfi ne senin?
Soran1 yılYa bana neden hep bu soruluyor anlamış değilim... iyi ki bı soru sordum
Cevap sahibi1 yılSen bi söyle senin isminin baş harfi ne?
Cevap sahibi1 yılCevap versene?
Cevap sahibi1 yılSana diyorummmm sanaaaa. İsminin baş harfi ne senin?
Soran1 yılSenin isminin baş harfi ne
Cevap sahibi1 yılBak altta da iki kişi sormuş sana, neden kaçıyor ve cevap vermiyorsun? Eğer tahmin ettiğim kişiysen yakarım seni çıra gibi bilesin!!!
Cevap sahibi1 yılSen beni bilirsin zaten yaştan dolayı iyi bilirsin benide yapacaklarımıda...🙂isminin baş harfini söyle sen?
Soran1 yılŞikayet ettim bu yorumu... Ayrıca hiçbir b*k yiyemez sin sende bunu aklına sokkk!
Cevap sahibi1 yılEt bakalım birazdan gireceksin zaten bende ekli olan hesabına... yaparmıyım yapmazmıyım göreceksin... videoların duruyor resimlerinde...
Cevap sahibi1 yılBende seni şikayet ediyorum iki hesap kullanmak neymiş hör bakım...
Soran1 yılGörelim bakalım hadi ne marifetin varsa koy ortaya ne halt edecekmişsin... ben burada normal bı soru sormuşum kaba tehditli konuşan sensin, sonucunda senmi benmi zarar edeceğiz hadi bakalım
Cevap sahibi1 yılİki hesap kullanmak yasak bunu bilmiyorsun belli... ama artık öğrenirsin... benim yorumum kalksın sorun değil... ama senin burada 3 kadını ayrı hesapta duygularını sömürüyor olman büyük sorun...
Soran1 yılBana bak asabimi bozma benim, o dediğin hangi it herifse git sen ona çemkir
Cevap sahibi1 yılBelli zaten sen olduğun kendini çok net belli ettin...
Soran1 yılAnlaşıldı sen ve senin gibi üç beşiniz Mehmet in gazabına uğramışsınız... onun acısı bu
Cevap sahibi1 yılKimse kimseye durduk yere sarmaz ama ben sana bugün den sonra iyi saracam...🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Soran1 yılAllah aşkına elinde ne delil varsa kullansa şu memedin hayatını karart ya 🙂 yapınca babada söyle bende sevineyim... Benide yaktı,,, haksız yere gerdi beni de ☺️
Soran1 yılKimsin bacı valla bilemedim hâlâ
Soran1 yılBak bı sakın ol aklını başına al... beni o herif sanıp kendini zarara uğratacak bişey yapma... bunuda diyeyim bari insanlık gene bende kalsın 🙂
Cevap sahibi1 yılBirde yüzsüz yüzsüz aklını başına al diyor... YAKACAM SENİ YAKACAM HABERİN YOK... SENİ BURAYA GETİRMEK İYİ BİR FİKİR DEĞİLDİ. SENİN YAPTIKLARIN ARTIK YETTİ... ŞU HALİNE BİR BAK... BİRDE OYUNCAK OLMUŞSUN ERGENLERİN ELİNDE?😂😂😂
Cevap sahibi1 yılSana güvenmemekte çok haklıymış pat diye bitirmiş kız ohhh nede iyi etmiş kalmışsın dosuz döt gibi ortada...
Cevap sahibi1 yılAbla? Ben abla mı oldum şimdi? Sen neysin 58 yaşında ki moruk😂😂😂😂😂
Cevap sahibi1 yıl"Buradaki herkes uruspu olmuş gülüm kimse senin gibi değil." diyen uruspu olmuş erkeksin sen!!!
Soran1 yılUlan memet seni bi elime geçirirsem 😅😅😅
Cevap sahibi1 yılKullandığın sahte isimler belli... murat, Mustafa, Ahmet, Osman, nadir kullanıyorsun Mehmet ismini. Ve gerçek ismini tek ben biliyorum soyisim ile birlikte. Reel olduğumuz için herşeyini biliyorum. Yıllardır biliyorum seni ucumun içi gibi... NE ZAMAN AKILLANACAKSIN SEN? KIRKINDAN SONRA AZANI TENEŞİR PAKLAR... BİR ÇOK KIZIN GÜNAHINA GİRİYORSUN BURADA ONLARDAN DA AH ALIYORSUN NE OLACAK BU KADAR AHLAR? MEZARINDA DUA ALMAK VARKEN BEDDUALAR MI İSTİYORSUN? MEZARINDA TEK BİR OT DAHİ ÇIKMASIN İNŞALLAH MEHMET...
Soran1 yılAbla Allah aşkına bul şu memedi öldür gözünü seveyim... Bıktırdın memetde memet diye
Soran1 yılBak hepsi anladı benim o olmadığımı bi senin jetonun düşmedi be ablam ☺️
Soran1 yılAllah aşkına çek şu memedin ipini bende intikamımı almış olayım 🤝
Cevap sahibi1 yılPardon. Kusura bakma özür dilerim. Bir yanlış anlama oldu. Sen Mehmet değilsin.
Bu görüşü komple üç noktadan silebilirsin.
Cevap sahibi1 yılYalnız, alttaki gizliye bahsettiğin videyu bana buradan atarmısın merak ettim 😂😂
Soran1 yılTamm... Sövülmedik yerimi bırakmadın ama neyse gerçek adres ben değilim ya orasını düşünüp teselli oldum... YouTube "evin yansın Cemalettin" yazdın mı çıkar video... Güldür Güldür show dan bir sahne
Cevap sahibi1 yılYazdım yazdım. Baktım da pek komik gelmedi, bizim konuyla ne ilgisi var onu anlamadım?
Gerçekten kusura bakma ve özür dilerim. Daha önce çok yaptı hep affettim çünkü. Ama bu kez akıllandı sanırım.
Soran1 yılNeyse geçti bitti🤝
Cevap sahibi1 yılhttps://www.kizlarsoruyor.com/ilksorular?t=sorular
İlk sorulara görüş at 5x yazan sorulara. Yarına 3 olursun. Kısa seri ol. Tarayıcıdan gir daha kolay bulursun.
Hadi iyi muhabbetler gizli üye ile sana.😂😂
Soran1 yılTeşekkür ederim tüyo için 🙏🙂
Cevap sahibi1 yılTeşekkürler Okan tunç
Soran1 yılRica ederim 🙏 daha xper 3 olamadım 🙂
Cevap sahibi1 yılBiliyorum 2 olmuşsun 🙂
Soran1 yılSayende 🙏🙂
Cevap sahibi1 yılSen ilk sorulara yap devam et yarın olursun. Sen hızlı değilsin. Ben 2. Günü 5 xper olduğumu biliyorum.
Soran1 yılBen galiba yavasim biraz ☺️ senin azarlarindan 24 saat bişey yazamadım zaten , elim ayağım tutmadı 😅😅😅 orada kaybettiğim bi zaman var
Soran1 yılBenim kullanıcı adıma nasıl ulaştın☺️ istihbarat müdürü gibisin valla 🤭
Cevap sahibi1 yılSen giderken ben dönüyordum.😉
Cevap sahibi1 yılAyrıca sevgilim hakkında buruşuk diye konuşmuşsunuz, lütfen biraz saygı. Ben onu her hali ile seviyorum. Ben öyle söylüyorum diye sizinde söylemeniz gerekmiyor. Şakanın dozunu lütfen abartmayalım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kız belli ki sana bağlanmaktan korkmuş diyeyim de teselli olsun sana biraz 🤭
11 Yorumla
Soran1 yılİyi bari sen isminin baş harfini sormadın
1 yılBaşka erkek vardır
Sen peçete olarak gorulmussundur11 Yorumla
Soran1 yılYok yav
Gizli Üye(18-24)1 yılYa nedir bu tek gözü kalmış dişsiz mehmet almış mature ablanın ahını yalnız video fotoğraf vs diyor o adam net yaşlı 50 yaşında o sapık cinsel videolarla yakacak o mehmedi kardeşim 48 saat sonra profilden bu sorunun bağını kaldır basın ağrımasin
00 YorumlaDemekki her şey tam değilmiş
11 Yorumla
Soran1 yılDoğrusun, demekki eksik birşeyler varmış.
Gizli Üye(25-29)1 yılCevap versene gizli bey
016 Yorumla
Soran1 yılNeye cevap vereyim Hanımefendi
Soran1 yılSoru soran benim ayrıca, sizden cevap bekliyorum ben
Cevap sahibi1 yılSırf bana mı sordunuz
Soran1 yılYok ben sorumu herkese sordum, herkesin görüşüne başvurmak istedim
Soran1 yılAma sen " Cevap versene gizli bey" demişsin onu anlamadım, neye cevap vereyim ben?
Cevap sahibi1 yılAdının baş harfi ney
Cevap sahibi1 yılNxjdjdjd
Soran1 yılBu soru neden bu kadar ısrarla soruluyor anlamadım... Senin adının basharfi ne
Cevap sahibi1 yılÖnce ben sorsum
Soran1 yılNeyse bu soru kısır döngüye girer boşverelim
Cevap sahibi1 yılTamam bu sanal ilişki KS de miydi
Cevap sahibi1 yılHahahahahahsh😂😂
Cevap sahibi1 yılAy güncellemeye çok güldüm ya biraz öyle oldu
Soran1 yılGül valla haklısın bende kırılıyom gülmekten 2 saattir😅😅😅
Cevap sahibi1 yılAma adının baş harfini söylesin hepimiz rahat bi nefes alıcaz yine de kesinleşsin demi bişiler
Soran1 yılSoylemiycem... şu abla memedin bi ocağını söndürsün🤭
Gizli Üye(25-29)1 yılAdının baş harfi ne? Senin yani.
02 Yorumla- 1 yıl
İkimizinde tahmin ettiği kişi mi acaba 😂
Cevap sahibi1 yılAy kim kız söylesene nolur
Gizli Üye(45 üstü)1 yılbitsin boş ver
11 Yorumla
Soran1 yılDoğru valla... salla gitsin... gerçekleri ve daha güzelleri varken dimi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar