Sanaldan tanışıp beni sevmeyen birini nasıl unutabilirim?

Yaklaşık 4-5 ay önce arkadaşla bir tane oyundan tanıştık. Öyle sohbet ediyorduk ve sadece oyun oynuyorduk. Ben şu yaşıma kadar kimseyi sevmemiştim. Ama onun o kibar sevecen konuşma tarzı beni çok etkiledi. 1 hafta boyunca oyundan konuştuk sohbet ettik ve oyunumuzuda oynadık. Instagrama daha geçmedik. Onun oyunda profil resmi vardı benim yoktu yani ben onu gördüm ama o beni görmedi sadece sesimi biliyordu.1 hafta sonunda biraz yanlış anlaşılmalar oldu ben ve onun arasında benle konuşmayı kesti. Ben çok üzüldüm ilk defa böyle hissediyordum. Yaklaşık 2-3 ay sonra ben buna dair bildiğim 2 bilgi tek vardı adı ve hangi üniversitede ne okuduğu ben de bu bilgilere dayanarak üniversitenin resmi hesabından adını yazdım bir sürü kullanıcı çıktı ama o gün şansıma çocuğun oyundaki profil resmi ile Instagram resmi aynıymış hemen oradan tanıdım. Buna bir tane fake hesaptan yazdım başta amacım beni tanıtmak değildi öylesine yazmıştım sonra bir anda ben olduğumu açıkladım. Sonra gerçek hesabıma geçtik beni gördü falan filan. 2 hafta konuştuk her gün 3-4 saat görüntülü konuştuk bir süre sonra soğuk yaptı gitti arkadaş olalım dedi ben olmaz dedim. Sonra bir daha yazmadı. 2 hafta sonra ben yazdım yine konuştuk ama sadece mesajla konuştuk. Son gün konuştuğumuzda ben POMEM e gitmiştim o gün kaybettim parkurda hiç üzülmedim ama onun beni böyle bırakıp gitmesi beni daha çok üzdü anlatamam size. Bana şunu dedi asla unutamıyorum. " Benden sevgi bekleme , eğer umut veriyorsam konuşmayalım" asla unutamıyorum bu lafı, ne yapacağımı bilmiyorum. 2 ay oldu konuşmuyoruz. Instagram hesabımı kapattım belki yine canım gibi ona yazarım diye. Ne yapmalıyım unutamıyorum onu olmuyor?

Sanaldan tanışıp beni sevmeyen birini nasıl unutabilirim?