Çok şaşkınım bu nasıl biri?

10yıla yakın arkadaşız iki aydırda sevgiliydik ve beni tanıyan biri ben açık bir insanım ama çıplak değilim mini etekler croplar giymiyorum ilk buluşmamızdı v yaka bir gömlek giydim ve dekoltesi filanda yok sıfır kolda değil baya balon kol dirseklerime kadar😅 oturduk ve bana dediki önce şu an dekoltenden başka bir şey rahatsız etmiyor dedi bende masaya kollarımı koydum uzak dur dedi şok kaldım. İşte bu kıskançlık olur dedi sonra bu şahıs baya namaz niyazında olan biri ya bana göre güvenilirdi hiçbir karı kızla görmüşlüğü yok kimsenin sonra telefonunu bir aldım 3. ayda bir kızla konuşmuş kalp şeklinde kayıtlı benle konuşurken yine bir kız daha kayıtlı böyle wpden kızın cevapsız aramaları var kendi bir mesajı yok. Galeriye girdm bir kızın fotoğrafları var kaplı bir kız saçı açık fotolarıda var. Ve bu kişi gideceği otobüsü iptal edip benim için ailesinden gizli şehirde kalan biri. Ve ben bunları görür görmez onu masada tek başına bıraktım. Baya kalktım hesabı ödedim döndüm çantamı aldım gittim. Seslendi birkaç kez bakmadım bile arkama sonrasında ne arama ne mesaj.
Çok şaşkınım bu nasıl biri?