Simdi kizlar ben cok seviyorum evde tek kaldigimda surekli onun yanimda bir insan siluetine burunmus halini dusunuyorum, konusuyorum, her seyimi anlatiyorum. Tum gunumu sanki gercekten varmis, yanimdaymis ve sevgilimmis gibi geciriyorum. Yolda yururken onu ariyomus gibi yapiyorum ve karsilikli sanki o cevap veriyomuscasina konusuyorum ve onun verdigi cevallari kafamda onun ses tonuyla gercekmis gibi hayal ediyorum otobuste bile yanimda oldugunu dusunuyorum bazen yatakta uyku sersemi gercekten onu yanimda goruyorum. Dun omzuna yaslandim ama aslinda yanimda degildi ve garip olan bosluga yaslanmama ragmen ne yaslandiyim sirada boynum agridi ne de boslukmus gibi hissettim sanki gercekten ona yaslanmisim gibiydi cok huzurluydum. Sizce bu normal mi ya da sevgim takintiya mi donusmus
(hayatimsan biri Şu an arkadasiz ona acildim ama reddetti Şu an arkadasca konusuyoruz ve attigi her mesajda kalbim gum gum atiyo cok heyecanlaniyorum)
(hayatimsan biri Şu an arkadasiz ona acildim ama reddetti Şu an arkadasca konusuyoruz ve attigi her mesajda kalbim gum gum atiyo cok heyecanlaniyorum)
takinti
baya buyuk ask
destek almalisin
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne