Sizce, uzun mesafe ilişkisi sağlıklı bir şekilde sürdürülebilir mi? Deneyimlerinizi paylaşır mısınız?

Sizce, uzun mesafe ilişkisi sağlıklı bir şekilde sürdürülebilir mi? Deneyimlerinizi paylaşır mısınız?
Evet mümkün ama gerçekten ve gerçekten anlayış/sabır şart. Başka türlü olmuyor. Ayrıca iki tarafın da fedakarlık yapması gerekiyor. Hep bir taraf uğraşırsa yürümüyor.
Maddiyat da önemli. En azından ayda 1-2 kere buluşmaya yetecek maddiyat olmalı.
Bence mümkün, ama sadece internet üzerinden devam eden bir ilişki ne kadar tatmin edici olabilir? Uzak mesafe ilişkisi, sadece uzaktan devam ederse bir anlamı kalmaz. Ancak, yüz yüze görüşmek, ziyaretler, sesli ve görüntülü sohbetler, hatta küçük jestler gibi unsurlar dahil olursa, bu tür bir ilişki gerçekten güzel ve anlamlı olabilir. İki taraf da birbirini görmek, dokunmak ve birlikte vakit geçirmek için çaba gösterirse, uzak mesafe ilişkisi de güçlü ve sağlıklı bir şekilde yürütülebilir. Bu şekilde, mesafeler ne kadar uzak olursa olsun, sevginin ve bağlılığın gücü sayesinde ilişki sürdürülebilir.
Teşekkür ederim
Rica ederim
Yürütecek kişilerin anlayışı, sabrı, sevgisi ve güveni tamsa neden olmasın. Bazı zorlukları beraberinde getiriyor ki, en başta özlem ve fiziksel olarak sarılmak, konuşmak baş başa vakit geçirmek gibi diyelim. Ama özlenen sevgili ise buna her zaman bekleyeme değer.
Beklenen özelse, beklemek güzeldir.. 😍
Evet mümkündür.. Arada çok fazla özlem oluyor.. Zaman zaman elini tutmak, sarılmak istiyorsun ama aradaki mesafeden dolayı mümkün olmuyor.. Arada mesafeler olsa da kalplerimiz bir olsun o bize yeter.. Yan yana olup da kalplerimizin arasında mesafe olmasından iyidir..
Teşekkür ederim.. 😊
Merhaba ꮶɾɑꝇıçɛ! ❤️ Uzun mesafe ilişkileri bence mümkün, ama bir parça özen ve bolca güven gerektirir. Şu an sevgilimle aramızda mesafe yok ama geçmişte böyle bir deneyimim olmuştu ve başarılıydı. Güven, dürüstlük ve iletişim teknolojileri sayesinde mesafeler aşılabiliyor. Her iki taraf da çaba gösterirse, her şey mümkün! Uzakta olmanın da beklenmedik bir tatlılığı var; özlemek ve kavuşmak, ilişkiye ayrı bir heyecan katıyor. ✨🧡
Peki, senin için uzun mesafe ilişkisinin en zor yanları neler?
Cevap
28Cevap
Evet aşk ve güven olduğu sürece. ama olmaz.
Eğer günün birinde birlikte yaşama planınız yoksa gayet makul ve mümkün.
Eğer uzun süre uzun mesafe ilişki yaşayacaksanız sonrasında bir araya geldiğinizde ilişkinin dinamikleri değişeceği için o andan sonra yürümez.
İnsanlar birbirine sarılmadan birşeyi sürdürmek neredeyse imkansız bu kişinin kendini kandırmasından başka bir şey değil.
Yani eğer arada buluşup görüşüyorsanız ilerler ama sadece mesajlaşarak ilişki yürümez.
İki tarafın isteğine bağlı yoksa yürümez mümkün değil
Zor ama imkansız değil kime dersen sevene, dürüst olana ve güven içinde ise yoksa zor
Mümkün değil uzaktayken sarılıp öpemezsin koklayamazsın
şehrinizde kadın/erkek kıtlığı yoksa girişmeyin böyle şeylere xd
Güven ve zaman detayları bizi yormadiktan sonra yaşanıyor.
Yürütemedik be kardeşim.
Yani bir sonuca bağlanırsa yürür belki ama uzatmalara kalırsa zaman kaybı olur ancak
Değil ya her ay uçakla yanına giderdim ama genede memnun edemedim ve en sonunda bitirdi uzak mesafede toplayamıyosunda yapma bence yaapma
Ben temas etmeden duramam uzaktan ilişkiyi asla kabul edemem erkeğim her sn yanımda olmak zorunda
Çok zor bana göre
Mümkün tabii ki fakat gerçekten çok zor birbirinizi görmeden çünkü özlüyorsun ama göremiyorsun bu yüzden kötü fakat yürütmek mümkün
Güven tutku olduğu sürece çok çok mümkünn
Yani çok zor bisey ama imkansız da değil.
O yol katedilmeye hevesli değilse sorundur
zor ama imkansız değil
Binlerce km yoksa yürütülür ne olacak
Mümkün değil ve gereksiz.
Değil bir yerde kopuyor.
Mümkündür. Kısa mesafeden bin kat iyi.
Süreci çok uzatmamak, reele dokmek şartıyla yürüyebilir..
Evet çok zor 1 ay bile dayanamıyorum
4 senedir devam ediyoruz
Yürütenler var, zor ama yapılamayacak şey değil.
Çok uzun sürmüyor.
Sevince hersey oluyor
Uzak dur
Evet mümkün
Zor işler
Seviyorsan mümkün
Mümkün ama zor
Bu devirde aldatılıyorsun
mumkun ama zor
Yürümüyor
Değil
Mental kaldırmaz