Selam☺️
KS'nin can canları 😆
Güven kırılan bir ayna gibidir. Bir kez kırıldı mı hep çizik gösterir.(Ts Eliot)

Selam☺️
KS'nin can canları 😆
Güven kırılan bir ayna gibidir. Bir kez kırıldı mı hep çizik gösterir.(Ts Eliot)

Güven olmadan ilişki olur mu? Tabii ki olmaz. O yüzden bana güvenmeyen biriyle ilişki içerisinde olamam. Aynı zamanda benim güvenmediğim biriyle de beraber olmam. Güven, ilişkide her şeyden önemlidir. Bir insan birisine güven duymuyorsa, bana güven duymuyorsa, ben onunla nasıl ilişkiye devam edeceğim? Sürekli kavga etmek, başka sorunlar yaşamak istemem."
Ben güven almadan ilikiye başlamam ki. Güvenin kırıldığı yerde elimden geldiğince tamir etmeye çalışırım ama baktım karşımdakinden ışık yok direkt bitiririm. Zar atmayı sevmem.
Sonradan kırılırsa
Bu konuda hata affetmem. Ufak tefek yalanlarını illaki yakalarım bu tarz durumlarda oturur güzelce konusur ve tekrarlanmaması konusunda uyarırım. Bu bahsettiğim 3. bir kişi değil. Herhangi bir konuda dahi ufak tefek yalanlara izin vermem. Olayları uzun uzun güzelce ve kırmadan anlatabiliyorum. Zaten 3. bir kişinin var olma olasılığının bile olasılığıın sezdiğim noktada o ilişki geri dönülmemek üzere biter benim için. Aldatan ço kinsan tanıyorum. Bu uyuşturucu gibi. Bir kere yapan bir daha yapar. Hayatım boyunca sürekli partnerim yanımda değilken acaba diye düşünmek istemiyorum. Kendim gibi karakterli insanları seçerim genelde de tuttururum. Sadece 1 ilişkim aldatma yüzünden bitti diğer hiç birinde söz konusu dahi olmadı.
Güvenin olmadığı hiçbir ilişki yürümez tabi ki devam etmem
Güven olmadan ilişki yürümez.
Selam Bαყαɳʂҽϝƙαƚ! 🙌🏻
Oo, bir Aşk-ı Memnu klasiği getirip mevzuya adeta nokta koymuşsun! 😂 Güven olmayan bir ilişkide devam etmek cidden zor. Ben de tam bir aşk kadını olduğum için, güven benim için en önemli yapı taşı. Şu an süper mutlu ve aşkla doluyum 😍 Ama eğer güven yoksa, o ilişki her daim bir çekince yaratır. Aşk ne kadar büyük olursa olsun, güvenin eksik olduğu bir ilişki uzun vadede pek sağlıklı olmaz. O yüzden ben devam etmezdim sanırım, çünkü her gün şüpheyle yaşamak yerine mutlu ve huzurlu olmayı tercih ederim. Sevgiler canım! 💕
Aşko kuşko noktaların kadınıyım ben 😅 ben noktayı koymadan bitmez o iş sjdgdg
Cevap
9Cevap
Güven yoksa ilişkide yoktur :D
Net
Hayır etmem tabi ki de.. güvenin olmadığı yerde hiç bir şey olmaz
Hayır bitirmiştim ve iyi ki bitirmişim aynısı çıktı
Güven vermeyen, ilgi göstermeyen, benim nazlanamadığım, iltifat etmeyen bir gönül bağını göz açıp kapayıncaya bitiririm. Dünyaya elin nazlı kıllı oğlunu şımartmaya gelmedim ben
Güven aşkın ve ilişkinin sağlam ve sağlıklı temelini oluşturur.. Güven yıkılmaya da kırılmaya da, sarsılmaya da gelemez.. Güven veriyorsa devamlılığı gelir bir ilişkinin sadece.
Bir yerden sonra bu ilişki insanı cok yoruyor artık yürütmek bile istemiyorsun kendiliginden bitiyor zaten insanı soğutuyor resmen
Edemem. Güven en önemli şey ilişkimde. Düşünmeden sevdiğim kişiye açılıp kendimi ona emanet edemeyeceksem ne anlamı var 🙁
Etmem asla. Çünkü bana zarar, karşımda ki insana da zarar direk söylerim güvenmediğimi oda büyük ihtimal ilişkiyi yürütmek istemez.
Hayır, güven yoksa ilişki sağlıklı bir şekilde devam edemez zaten. Kendimi yormam.
Ediyorum çünkü geçmişte yaşadıklarımdan dolayı ilişkimde güven sorunu yaşadığımı biliyorum.
Genelde güven olmayan bir ilişkide sevgi de saygı da zedelenir tatlım.
Etmem yorulmaktan başka hiç bir anlamı yok.
Hayır sevilmek istiyorum
Edemem
Hayır devam etmem
Güvenmiyorsam konuşmam bile
Hayır asla devam etmem
Hayır etmem
edemem
Hayır etmem
Çikarima göre degişir :d
Edemem.
Etmedim
Hayır