Üstelik de geç saatte mesaj atma öyle şeyler yazma vs diyen bir adam
O kızdan gelen mesajları bazen whatsappta günlerce silmeden bekletebiliyor. Karısı teli kurcalamıyor olabilir tamam ama telefon bu kadın eline alsa falan gayet ihtiyaç olabilir. Erkeğin normalde bu riski alacağını sanmıyorum yani.
Üstelik bir ara diğer kadın karısına söylerse diye tedirgindi adam
Hem tedirgin olup hem bu rahatlık ne
Gizli bölüme alma ya da arşive atma gibi bir durum da yok. Mesajları anında görüyor hatta üstten okuyabiliyor. Kaldı ki gizleme özelliği gelmeden önce de böyleydi
O kızdan gelen mesajları bazen whatsappta günlerce silmeden bekletebiliyor. Karısı teli kurcalamıyor olabilir tamam ama telefon bu kadın eline alsa falan gayet ihtiyaç olabilir. Erkeğin normalde bu riski alacağını sanmıyorum yani.
Üstelik bir ara diğer kadın karısına söylerse diye tedirgindi adam
Hem tedirgin olup hem bu rahatlık ne
Gizli bölüme alma ya da arşive atma gibi bir durum da yok. Mesajları anında görüyor hatta üstten okuyabiliyor. Kaldı ki gizleme özelliği gelmeden önce de böyleydi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Dünya umrunda değil, sadece yakalanmamak istememiş ya orada herkese söylenir rezil olur bu düşünce de imiş,
Ya işte telefonu yakalasa kadın aynı şey olacak? Artı olarak yüklü tazminatla nafaka alabilir kadın bu durumda? Gerçi adam kendi mesajlarını siliyordur belki
Aynen mesajlardan dolayı nafaka alabilir, ama adam rezil olmaktan korkmuştur ilk başlarda sonradan hiçbir şey umrunda olmamaya başlamış belli
İşte konu tazminat ve nafaka sonuçta. Üstelik bu ara maddi olarak da sıkıntıda yatırım yaptı tüm parasını oraya yatırmış söylediğine göre.
Hatta bunlar Ortak iş yapıyorlar mesela daha yeni beach açtılar ama ortaklarla, ortaklardan biri adam kadının ismi yok ama kadınla adam ortak anladığım kadarıyla ve kesin kadın da sermaye koyuyordur bir de mimarisini üstleniyor mesela kadın mimar olduğu için zaten babasının da inşaat şirketi var
Adam kendini aşmış, genişlemiş, o diğer kadından da yüz buluyor olabilir, artık eşini tınlamıyordur inceldiği yerden kopsun diordur, ya da eşi bu adama muhtaç hiçbir şey yapamayacağını düşünmeye başlamıştır eşine koz vermiyordur bu rahatlık ondan geliyordur veya eşiyle grup seks yapmak istiyordur vs vs
Aşmış genişlemiş derken anlamadım? Ya kadın saf aciz biri değil asla, kadının ailesi de güçlü zengin öyle muhtaç bit tip değill. Hatta adam kadının sermayesinden bile faydalanıyor olabilir bilmiyorum ki başla türlü o adam evlenmezdi bence. Diğer kadından yüz buluyordur derken de ne demek istediniz?
Genişlemiş derken ilişki yaşadığı başka bayanlarda vardır, diğer kadınla da dertleşip alkol vs alıyorsa kadının teninden faydalanıyorsa bunları kastettim
Yahu biz ne diyoruz sen ne diyorsun zaten aldatıyor diyoruz sen baştan oku of
Evet okudum hatta senin başkalarıyla aşağıda yaptığın yorumu okudum, seninle aldatıyor, diorum ki artık tek seninle değil hayatında ortağı olan kadın ve başka kadınlarda olabilir demek istedim
Ortağı olan kadın karısı aw sen hiçbir şey anlamamışsın
aw kadın diorsun adak diorsun bari kadın dieceğini eşi de, nerder anlayayım 😂
Tamam şimdi tekrar okuyup yorumunu yap lütfen
Nasıl bı özgüven
İşte garip hatta tutuşuyordu adam bir ara kadın gidip söylerse diye
Kim peki bu? Eşim deme?
Ben karısını aldattığı kişiyim
Bence sen söyleme falan diye fake atıyor
Fake atmalık bişi yok bana söylediği bişi değiş ben farkettim silmediğini
Değişik. Ozaman saf bı karısı var
Asla saf değil
Sence sebep ne ozaman
Sanki orada bişiler kopmuş ama adam diğer kadınla da ciddi düşünmediği için bu durumdan bahsetmiyor aksini iddia ediyormuş gibi. Yani o tarafta ticari birtakım çıkarlar var da adam kopmak istemiyor gibi bilemiyorum
Çünkü ortak iş yapıyorlar mesela daha yeni beach açtılar ama ortaklarla, ortaklardan biti adam kadının ismi yok ama kadınla adam ortak anladığın kadarıyla ve kesin kadın da sermaye koyuyordur bir de mimarisini üstleniyor mesela kadın mimar olduğu için zaten babasının da inşaat şirketi var
Anladım. Sen nasıl razı oluyosn bu duruma
Yahu neyi anladın anladığını söyle size ne benim tercihimden
Karısını çok seviyor
Hıhı belli 🤣
Sevmese eşinden ayrılırdı
Canım sen saf mısın
Biraz daha büyü bunu anlarsın
Hahahahahha sen 22 yaşındasın sıksam sen kadar çocuğum olur ablacım hadi safoş seni