Sevgilimden soğudum ama ayrılamıyorum kafam çok karışık?

Merhaba arkadaşlar 1 senelik bir ilişkim var. Başta ona çok aşıktım onun için her şeyi verebilirdim. O da bana karşı çok yüksekti. Birbirimizi çok sevdik her şeyi yaptık ama çok zehirli bir ilişkiydi. Kavgasız günümüz geçmezdi. Çok sevmekten çok kıskanmaktan her şeyi çok ve dolu dolu yaşıyorduk, kavgalarımızı da haliyle… Ve tüm bu yorgunluğun sonucunda bir yıl ardından ben artık soğudumu hissediyorum. Ona dokunmak istemiyorum, ona yazmayı unutuyorum haberleşmeyi unutuyorum, eskiden onu düşünerek varlığına saygı duyarak yapmayacağımı şeyleri aklımdan geçirebiliyorum. Ancak bir yılın vermiş olduğu alışkanlık ve konfor alanı nedeniyle gidemiyorum ayrılamıyorum. Ayrılsam da geri dönecek gibiyim veya o gelse hayır diyemem. Ve en başında onu o kadar sevdim ki aklıma o zamanlar gelince kahroluyorum şimdi bile çok üzülüyorum düzeltebiliriz diyorum ama kısa sürüyor çünkü artık düzelmeyeceğinden eminim. İkimiz de çok yara aldık çok yorulduk bitik durumdayız. Lütfen bir akıl verin tavsiye verin ne geliyorsa..

Sevgilimden soğudum ama ayrılamıyorum kafam çok karışık?