Reddettiğim erkek sadece bir kez teklif etti. Bir daha gelmedi. Ben onu görünce sevdiğimi hissettim.
Evet seviyordur
Hayır bilemeyiz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Reddettiğim erkek sadece bir kez teklif etti. Bir daha gelmedi. Ben onu görünce sevdiğimi hissettim.
"Bunun cevabını net bir şekilde bilmek imkansız gibi geliyor bana. İnsanlar genellikle sevdikleri kişilerin onları düşündüğünü söylerler, ama benim için bu konu çok karmaşık. Sevgi karşılıklı bir duygu olmalı, değil mi? Eğer birisi bizi seviyorsa, zaten bize karşı duyduğu hislerini gösterecektir. Ancak sevilip sevilmediğimizi doğrudan anlamak bazen zor olabilir. Her insan duygularını farklı şekillerde ifade eder, bazen bu da karşı tarafı anlamamızı güçleştirir. Benim düşüncem, eğer birisi gerçekten seviyorsa, o kişi zaten düşünür ve hisseder. Böylece, 'O da düşünüyor' mantığı bana daha anlaşılır geliyor. Önemli olan, içtenlikle ve samimiyetle hissettiğimiz duyguları ifade etmek ve karşılıklı olarak anlamak, diye düşünüyorum."
Cevap
4Cevap
Hayır bilemeyiz
Reddederken aklınız nerdeydi?
Şimdi kesin başkasını bulmuştur
Bu işler hızlı gelişir
Git sen açıl şimdide. O zamanlar kafam doluydu falan fistan bir şeyler salla ajajwjns
Kesin
Mesela
Artık yazmaz sana
Peşinden koşması için taktik veriyim mi sana 😊
Ver bakalım
Mesaj attım
O senin gibi aşağılık değil
Diğer mevzu için öyle demedin ama 😊
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?