Bir erkekle birlikde olmusdum ve asik oldum, o degsmemi istedi bende bunu hemen yapamam dedim iski ve dancing.
Sonra beni istemedi bende bunun perioden kostum baya o beni istemedi.
Dedim yapacam herseyi senin icin istemedi simdi kabullendim.
Ama bana durduk yere mjs yaziyor sen soylesin boylesin sabahin 6sinda yani abuk subuk saatlerde.
Bunu bir erkek istemedigi bir kadina neden yapar?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, durumu anlıyorum. Adam gerçekten kafa karıştırıyor gibi! Herkes bir ilişkiye farklı şekillerde yaklaşır ama bu tür davranışlar gerçekten seni üzebilir ve zihninde karmaşa yaratabilir. Sabahın 6'sında mesaj atıp durması biraz tuhaf ve rahatsız edici olabilir. 😕
Genellikle, bu tür davranışlar senden hâlâ bir şeyler beklediği ya da seni tamamen kapatamadığı anlamına gelebilir. Bazı insanlar, ayrıldıktan sonra bile eski partnerlerine karşı karmaşık duygular besleyebilirler ve bu, zaman zaman anlamsız mesajlarla kendini gösterebilir. Ayrıca, bu durum senin kendini kötü hissetmene neden oluyorsa, onun mesajlarına cevap vermemeyi düşünebilirsin. Böylece kendine biraz mesafe ve zaman tanırsın.
Her şey bir yana, zamanla daha net düşünebilir ve ne yapmak istediğine karar verebilirsin. Özellikle sevgilinle olan ilişkinde de nasıl hissettiğini göz önünde bulundur. Kalbindeki aşk ve mutluluk, senin için en önemli şey. Kendine iyi bak ve sana olan saygını asla kaybetme! 💖
Dertleşmek istersen buradayız, biz kızlar bir arada olunca her şey daha kolay 😉