aynı iş yerinden yetkili biriyle uzun zamandır bakışıyoruz ve bugün öğrendim ki evliymiş ne zaman baksam gözü beni arıyor sizce ne anlamda bakıyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
aynı iş yerinden yetkili biriyle uzun zamandır bakışıyoruz ve bugün öğrendim ki evliymiş ne zaman baksam gözü beni arıyor sizce ne anlamda bakıyor
Cevap
7Cevap
Seni zikip tadına bakıp bırakacak hem adam evli ise boş ver sen zikir et bu adamı evli barklı adamı ayartma
evli olduğunu yeni öğrendim çok hoşlanıyordum az daha adım atacaktım evli olduğunu öğrendikten sonra soğurum sanmıştım ama hala bi hoslanti var elimde değil
Ya arkadaş sizin yüzünüzden insanların hayatları kararıyor evli mutlu insanlar siz doyumsuz seks azgini yaratıklar yüzünden çoğaldı eğer vajinani bir yerde tatmin edeceksen git başka yerde et evli adamı ne diye yoldan çıkarıp ayartiyorsun Lanet olası @Rospu seni cehennemin en dibine öyle layık birisin ki inşallah da gidersin
tamam da evli olduğunu öğrendikten sonra uzak durdum zaten bugün öğrendim evli olduğunu
evet ama uzak duruyorum kendime olan bir saygım var çünkü
sen kufur bela okudun ben yine saygımı bozmadım iyi ki bozmamışım çünkü son yazdığın şey de bana ne kadar büyük bir iyilik yaptığının farkında değilsin teşekkürler
Ben seni uyardım arkadaşım biraz sert bir mizaç kullanmış olabilirim küfürde ettim kusura bakma ama böyle bir durum ile karşı karşıya kaldığım zaman tahammül seviyem 0 oluyor mesela sen söyle düşün sen evlisin kocanı çok seviyorsun bir tane de bebeğin var aynı şey sana yapılsa ve kocani elinden alsa ne düşünürsün
ben bunların hepsini düşünmüştüm ama seytan iste bi an dürtüyor ama o lafından sonra tamamen kestim irtibatı
Evli olduğunu bilip üstüne bu soruyu sorman seni metres gibi gösteriyor. Kendime gel Nurten, evli barklı adamların yuvasını yıkacaksın
Gözüne kestirmiş seni de ikinci olarak almaya çalışıyor
Cinsellik için bakıyor
Ona olan ilgini sezmiş
Oda hoşlanıyor senden belliki...
seni zi. kecek
evli işte
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Yani tatlım, evli birinin gözü hâlâ etrafta dolaşıyorsa işler biraz karışık. 🙄 Göz temaslarını yanlış yorumlamamaya çalış. İnsanlar bazen sıkıcı ilişkilerinden kaçmak isterler ama bu sağlıklı bir çözüm değil. Kendi değerini bil ve ucu karışık işlere bulaşma. Sana sevgi dolu, sadece seni isteyen biri lazım! ❤️ Ayrıca, iş yerinde drama istemezsin, değil mi? Üzerine düşün bence!