Daha az önce bir kızla konuşuyorduk. kız öne çıkarılan da busenin bir videosunu paylaşıp savundum diye o kıza işte erkek meraklısı biri, yok söylediklerinin neresi doğru da işte ona hak veren erkeklerinde zihniyeti belli bilmem ne dedi. konuşmayalım dedi. engelledi. bu kadının hangi ilişki durumuyla ilgili söylediği şeyler yalan çıktı ki, kadına düşman oldunuz. doğru diyor diye batıyor mu?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bazı kadınlar tarafından bildiğim kadarıyla yaptığı görüşlerden dolayı erkeklerin ilgisini çekmeye çalışan bir pick me ilan edildiği için üstünde böyle bir algı var ki şahsen ben kadına açıkçası son zamanlarda aynı Andrew Tate gibi doğru ve yanlış görüşlere sahip olan bir içerik üreticisi gözüyle bakıyorum.
Yanlış çıktı diyeceğim bir yorumuna denk gelmedim bu zamana kadar ama kişiye göre de değişir tabiki ama evet genelde kadınlar ağırlı yorumlarda bende çok pick me girl tarzı mesajlar görüyorum ama erkeklerin ilgisini çeken bir kadın olsa dekolte giyer ve erkekleri sürekli savunur ama öyle de yapmıyor yeri geliyor erkeğe de haksız olduğu yerde söylüyor yeri geldiğinde erkeğe mal olduğunu bile anlatıp lafı ağzına veriyor yoksa eminim çok erkek ya beni benden iyi tanıyor diye o kadını ister ve buse de öyle bir kadın olsa zaten şu an mesaj kutusu gizli olmazdı diye düşünüyorum kadın bu işi profesyonel yaptığının bir göstergesi diye yorumluyorum ama tabiki yine başta dediğim gibi herkesin olaya bakış açısı farklı
Orası öyle olsa bile bazı katılmadığım görüşleri var ki özellikle özgürlüğe düşkünlükle ilgili söylemleri tam olarak doğru değil bence.
Kadınlarla ilgili mi yoksa toplum için mi
Tam hatırlamıyor olmamla birlikte bunu sanırım kadınlar için söylemişti ki şahsen bu duruma ben cinsiyet ayırmaksızın katılmıyorum.
Özgürlük olarak saydığı bazı şeyler evet insanın biraz ailesinin de tutumlu muhafazakar olması dolasıyla bazı olaylara doğruluk payı olsada kabul edemiyor ya da yanlış buluyor ama bu durum özellikle yeni nesilin hiç böyle şeylerle büyümemesi sebebiyle olsa gerek şu aralar olmasada ileride bizde normal göreceğiz diye tahmin ediyorum yoksa bende ilk başlarda çok olay vardı ya olmaz diye ama şimdi patır patır oldu
Özgürlüğün herkesin hakkı olduğunu savunan birisiyim ki özgürlüğüne düşkün insanları anlıyorum fakat onun da kimsenin hakkını çiğnemeyecek bir şekilde sınırı olmalı.
öyle ama kimse başka insanları umursamaz
Bu onların karakter problemi.
O kadar psikolog dinledim. En çok bu kadının ne demek istediğini anlıyorum. Somut örnekler veriyor.
Bir başla kadın neden peki sevmez ki
Kıskanmış knk
Kıskanç olmasını gerektiren olaydq yok ki o kadını konuşmadık bile birden bire öne çıkarılanda gördü başladı vay sen bu kızın dediklerini mi işte destekliyorsun dedi bende evet ilişki konusunda her dediği kafama yatıyor dedim işte erkek meraklısı karının teki de işte erkek meraklısı da siz tqkip eden erkeklerin de zihniyeti ne belli falan dedi öyle biri olduğunu bilsem baştan konızmazdım dedi engelledi
Psikolog busenin düşüncelerini desteklediğin için seninle anlaşamayacağını düşünmüştür.
Kızla psikolog busenin ilişki zihniyeti uymayabilir seni de öyle görmüştür
Ben birebir onun erkeklere dediği redpıl erkek ol tavsiyesini yapmıyorum daha doğrusu yapamıyorum yoksa çoktan yapardım beni dinlemek yerine kadına göre hareket etmesi gerekirdi yq neyse kızı birde benim çalıştığım iş yerinde eleman yok dedim işte arıyorsun gel demiştim iyilikte yqramıyor
Buse hanımın söylediklerini çoğu zaman haklı buluyorum.
Bende haklı buluyorum cinsel söyledikleri de doğru geliyor ilişki için dedikleri de çok doğru yaptığı canlı yayınlarda da aynı şekilde hani biri diğer ile çelişmiyor neden böyle şeyler söyledi bilmiyorum
Ben de yorumlarında çoğu kızın kötü yorumlarına denk geliyorum ama anlam veremiyorum.
Bende denk geliyorum ama o sanırım ifşa olmanın verdiği bir öfke sanırım ya mesela ben senin sırrını gülerek hoşlandığın erkeğe anlatsam gülecek halin yok ya ağzıma tükürürsün bunlardq bence öyle yqpıyor
Muhtemelen öyle doğru diyorsun
Neyse kendi kaybeder kız iş arıyordu birde